MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Twitter: «Βόμβα» από τον Έλον Μασκ που ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την προσπάθεια εξαγοράς

Επικαλούμενος ουσιώδη παραβίαση πολλών διατάξεων της συμφωνίας, ο Έλον Μασκ έριξε «βόμβα» ανακοινώνοντας πως εγκαταλείπει κάθε προσπάθεια εξαγορας του Twitter – Η τιμή της μετοχής του Twitter υποχώρησε κατά 6%, μετά τη γνωστοποίηση της είδησης.

Πηγή: APimages, shutterstock
Monopoli Team

«Βόμβα» μεγατόνων έριξε ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Έλον Μασκ ο οποίος ανακοίνωσε πως βάζει τέλος στη συμφωνία των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την εξαγορά της Twitter Inc, επικαλούμενος ουσιώδη παραβίαση πολλών διατάξεων της συμφωνίας.

Ενδεικτικό της κατάστασης που δημιουργήθηκε από αυτή την απόφαση είναι πως η τιμή της μετοχής του Twitter υποχώρησε κατά 6%, μετά τη γνωστοποίηση της είδησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCommon Factor: Έκθεση φωτογραφίας του Σταύρου Χαρισόπουλου στη «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»12.09.2018

Σε δήλωση που δόθηκε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, εκπρόσωποι του Μασκ ανέφεραν ότι το Twitter «φαίνεται ότι έκανε ψευδείς και παραπλανητικές δηλώσεις» και απέτυχε επίσης να παράσχει δεδομένα και πληροφορίες που ζήτησε ο Μασκ για να του επιτρέψει να «κάνει μια ανεξάρτητη αξιολόγηση της επικράτησης ψεύτικων ή ανεπιθύμητων λογαριασμών» στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b