MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ακυρώθηκε η συναυλία των Whitesnake στην Τεχνόπολη

Οι θρύλοι του rock’n’roll Whitesnake ακύρωσαν την ευρωπαϊκή συναυλία τους, στο πλαίσιο της οποίας θα επισκέπτονταν και τη χώρα μας.

Whitesnake
Monopoli Team

Το Σάββατο 9 Ιουλίου, οι θρυλικοί βασιλιάδες του rock ‘n roll Whitesnake θα έρχονταν στην Ελλάδα για μία και μοναδική αποχαιρετιστήρια συναυλία, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. 

Ωστόσο, μετά από ανακοίνωση της Τεχνόπολης έγινε γνωστό ότι το συγκρότημα ακύρωσε την ευρωπαϊκή περιοδεία του, στο πλαίσιο της οποίας θα επισκέπτονταν και τη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, διαβάζουμε στην ανακοίνωση: “Δυστυχώς, και παρότι όλοι ελπίζαμε για το αντίθετο, οι Whitesnake ακύρωσαν την ευρωπαϊκή περιοδεία τους λόγω θεμάτων υγείας. Για τη διαχείριση των εισιτηρίων της προπώλησης αλλά και για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη σχετικά με το farewell tour, θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση τις επόμενες ημέρες. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στη δράση, σύντομα”.

Οι πρωτοπόροι του hard rock θα αποχαιρετούσαν τους πολυάριθμους θαυμαστές τους με ένα live που θα συνδύαζε τις μεγαλύτερες επιτυχίες – έχοντας στο ενεργητικό τους έναν από τους μεγαλύτερους back catalogues, που εκτείνεται σε περισσότερα από 40 χρόνια-  και υλικό από την πρόσφατη κυκλοφορία τους, την τριλογία “The Red, White & Blues”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Σπύρος Γραμμένος στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b