MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας έφυγε από τη ζωή

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, ο ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας.

Monopoli Team

Ο Έλληνας ραδιοφωνικός παραγωγός, ηθοποιός, χορευτής και συγγραφεάς Κωνσταντίνος Τζούμας, έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 78 ετών, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Μία ξεχωριστή περσόνα, που συχνά έκανε αμφιλεγόμενες δηλώσεις, ο Κωνσταντίνος Τζούμας ήταν γνωστός για τους τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς του ρόλους, ενώ τα τελευταία χρόνια υπήρξε ραδιοφωνικό παραγωγός με καθημερινή εκπομπή στον “Εν Λευκώ”.

Γεννημένος το 1944 στον Πειραιά, μεγάλωσε στο Πασαλιμάνι και στην Αθήνα, ενώ σπούδασε υποκριτική στην Αθήνα και χορό στη Νέα Υόρκη.

Είχε εμφανιστεί σε μερικές από τις πιο διαχρονικές ταινίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου, από το «Ο δράκουλας των Εξαρχείων» μέχρι το “Ακροπόλ” και “Οι απέναντι”, αλλά στις δύο πιο διάσημες ταινίες του Νίκου Νικολαϊδη, τη «Γλυκιά Συμμορία» και «Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα».

Στο θέατρο έχει πρωταγωνιστήσει σε παραστάσεις, όπως “Περιμένοντας τον Γκοντό”, «Εγώ δεν…» και “Κ.Π. Καβάφης Αυτοβιογραφούμενος”.

Στην τηλεόραση είχε εμφανιστεί σε σειρές, όπως “Οι Απαράδεκτοι”, “Οι Τρεις Χάριτες”, “Οι Μεν και οι Δεν” και “Δύο Ξένοι”, ενώ πιο πρόσφατα είχε υποδυθεί έναν ρόλο στην τελευταία σεζόν του «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV.

Είχε εκδώσει τρία αυτοβιογραφικά βιβλία: τα “Ως εκ θαύματος”, “Complete Unknown” και “Πανωλεθρίαμβος”.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b