MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Νάταλι Πόρτμαν: Η μεταμόρφωση σε Mighty Thor και γιατί θέλησε να φτιάξει τη δική της ποδοσφαιρική ομάδα

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας Thor: Love and Thunder, η Natalie Portman μίλησε στο Variety για την προετοιμασία της για τον ρόλο της Mighty Thor, το νέο της πρότζεκτ Lady in the Lake και τη δημιουργία της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Angel City F.C.

Monopoli Team

Στις 7 Ιουλίου έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες η νέα ταινία της Marvel με τίτλο Thor: Love and Thunder, σε σκηνοθεσία Taika Waititi. Στον κόσμο του Thor επιστρέφει και η αστροφυσικός Jane Foster, αυτήν τη φορά ως Mighty Thor καθώς είναι πλέον άξια να κρατήσει το μυθικό σφυρί Mjolnir. Ο ρόλος ήταν πολύ διαφορετικός από αυτό που η Natalie Portman έχει συνηθίσει· στα 30 χρόνια που βρίσκεται στον χώρο του κινηματογράφου, είναι πάντα μικρή, petite και πολλές φορές η μόνη γυναίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLove and Thunder: Η Νάταλι Πόρτμαν είναι η νέα… Thor – Όσα ξέρουμε για την νέα ταινία της Marvel12.09.2018

Thor: Love and Thunder

«Στο Black Swan μου ζήτησαν να γίνω όσο μικρότερη γίνεται» είπε η Portman στο Variety. «Εδώ μου ζήτησαν να γίνω όσο μεγαλύτερη μπορώ. Ήταν μια υπέροχη δοκιμασία – αλλά και ψυχική κατάσταση για μένα ως γυναίκα». Από το φθινόπωρο το 2020 και για τους 10 επόμενους μήνες, η Portman συνεργάστηκε με γυμναστή για να χτίσει το σώμα της Mighty Thor. Σε φωτογραφίες που διέρρευσαν από τα γυρίσματα της ταινίας, η αλλαγή είναι μεγάλη. Για την Portman, η όλη εμπειρία ήταν καθοριστική.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b