MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Wonder Woman: Το ντεμπούτο της Αμαζόνας πολεμίστριας σε κόμικ άγγιξε επταψήφια τιμή σε δημοπρασία

Το πρώτο κόμικ της Wonder Woman πωλήθηκε στην τιμή των 1,62 εκατομμυρίων δολαρίων σε δημοπρασία του οίκου Heritage Auctions.

Monopoli Team

Το ντεμπούτο κόμικ της Wonder Woman άγγιξε επταψήφια τιμή σε δημοπρασία του οίκου Heritage Auctions. 

Η Αμαζόνα πολεμίστρια στη DC Comics εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο όγδοο τεύχος του «All Star Comics», το οποίο κυκλοφόρησε το 1941. Παρά τις επτά και πλέον δεκαετίες που έχουν περάσει από τότε, ένας τυχερός συλλέκτης είχε στην κατοχή του ακόμη ένα αντίγραφο του τεύχους – που απέσπασε βαθμολογία 9,4 CGC – και έτσι ο Heritage Auctions το πούλησε τώρα στο εκπληκτικό ποσό των 1,62 εκατομμυρίων δολαρίων!

Εκτός από το ντεμπούτο της Wonder Woman, ένα ακόμη κόμικ συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας κι αυτό δεν είναι άλλο από το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους του The Dark Knight Returns από τη δεκαετία του ’80, που δημιουργήθηκε από τους Φρανκ Μίλερ και Λιν Βάρλεϊ. Το εξώφυλλο κατάφερε να αγγίξει την τιμή των 2,4 εκατομμυρίων δολαρίων, κατακτώντας την κορυφή στο πλαίσιο της δημοπρασίας Comics & Comic Art Signature του οίκου Heritage Auctions.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠριν από την «μπλε Μέριλιν» του Γουόρχολ: Τα 10 πιο ακριβά έργα τέχνης που έχουν πουληθεί ποτέ σε δημοπρασία12.09.2018

Η δημοπρασία συγκέντρωσε συνολικά το ποσό των 24 εκατομμυρίων δολαρίων από τις 16 έως τις 19 Ιουνίου, σημειώνοντας κι άλλες αξιοσημείωτες πωλήσεις, συμπεριλαμβανομένων δύο αντιτύπων Fantastic Four #1 που πουλήθηκαν για 420.000 δολάρια και 240.000 δολάρια, καθώς και ένα αντίγραφο του 29ου τεύχους του Detective Comics που που κόστισε 276.000 δολάρια. Ακόμη και ένα τεύχος του Amazing Spider-Man κατάφερε να φτάσει την τιμή των 43.200 δολαρίων, σημειώνοντας νέο ρεκόρ για κόμικ από την περίοδο του 2000.

Με πληροφορίες από hypebeast.com.

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b