MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H COSMOTE στηρίζει το αίτημα της επανένωσης των γλυπτών του Παρθενώνα

Η COSMOTE είναι ο μεγάλος υποστηρικτής της συναυλίας “Desmond Child Rocks The Parthenon” που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου 2022, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

KEIMENO: Monopoli Team | 17.06.2022

Desmond Child Rocks The Parthenon

Με στόχο την ανάδειξη του αιτήματος για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα και την προβολή της Ελλάδας και του ελληνικού πολιτισμού σε παγκόσμιο επίπεδο ο χαρισματικός συνθέτης και παραγωγός Desmond Child έρχεται στην Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία κάτω από την Ακρόπολη!

Στη συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί με τη συνοδεία κλασικής ορχήστρας εγχόρδων, από μέλη της Athens Philharmonia Pop Orchestra, ροκ μπάντας, και της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου και φυσικά, τον ίδιο τον Desmond Child επί σκηνής, θα συμμετέχουν σπουδαία και αγαπημένα ονόματα του διεθνούς μουσικού στερεώματος: Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, Σάκης Ρουβάς, Lena Hall, Kip Winger, The Rasmus, ChrisWillis, Tabitha Fair, Justin Benlolo και ο Andreas Carlsson.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από τη συναυλία θα διατεθεί  στο Μουσείο της Ακρόπολης, ενώ η συμμετοχή των καλλιτεχνών θα είναι αφιλοκερδής.

Μια παγκοσμίως μοναδική συναυλία – αφιέρωμα στον ελληνικό πολιτισμό. Για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα! #ReuniteParthenon

Μια ξεχωριστή βραδιά με τη στήριξη της COSMOTE

«Στηρίζοντας διαχρονικά τον Ελληνικό πολιτισμό, η COSMOTE δεν θα μπορούσε να λείψει από ένα τόσο μοναδικό μουσικό γεγονός, ενισχύοντας τη διαρκή παγκόσμια εκστρατεία για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα. Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται σε μία ευρύτερη στρατηγική στήριξης και ανάδειξης του ελληνικού πολισμού για έναν καλύτερο κόσμο από την COSMOTE, η οποία περιλαμβάνει σημαντικές πρωτοβουλίες, όπως το κανάλι COSMOTE History της COSMOTE TV, όσο και μία σειρά αξιόλογων δράσεων στο πλαίσιο της στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης της COSMOTE», δήλωσε η κα Λιάνα Μόσχου, Διευθύντρια Marketing Communications Strategy Ομίλου ΟΤΕ.

Κερδίστε προσκλήσεις!

Η COSMOTE δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να ζήσουν από κοντά την απόλυτη μουσική βραδιά, που έχει έναν υψηλό σκοπό: να ενισχύσει την εκστρατεία ενημέρωσης για την επανένωση των γλυπτών. 50 τυχεροί συνδρομητές COSMOTE θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις, μέσα από τον μεγάλο online διαγωνισμό. Ενώ, πέντε υπερτυχεροί θα έχουν την αποκλειστική ευκαιρία να παρακολουθήσουν και την πρόβα των καλλιτεχνών και να φωτογραφηθούν μαζί τους, συνοδευόμενοι από ένα ακόμη άτομο της επιλογής τους.

Desmond Child: Ένας χαρισματικός δημιουργός

Τα τραγούδια του Desmond Child συνθέτουν το σάουντρακ της ζωής μας. Οι πολυάριθμες συνεργασίες του θα παρουσιαστούν σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση γεμάτη μοναδικές ερμηνείες. Ο βραβευμένος με Grammy και υποψήφιος για Emmy συνθέτης, παραγωγός και συγγραφέας Desmond Child έχει χτίσει μια ασυναγώνιστη καριέρα με ανυπέρβλητες επιτυχίες, αξέχαστα hits με ορισμένα από τα πιο ηχηρά και καταξιωμένα ονόματα της μουσικής.

Ο Desmond Child – κατά καιρούς – έχει συνεργαστεί με θρυλικούς καλλιτέχνες, όπως οι: Alice Cooper, Aerosmith, Bon Jovi, Bonnie Tyler, Cher, KISS, Scorpions, Ricky Martin, Barbra Streisand, Michael Bolton, Joan Jett, Katy Perry, Kelly Clarkson, Garth Brooks, Cyndi Lauper, Christina Aguilera, Ava Max και Zedd.

Εδώ και έξι δεκαετίες, η μουσική του έχει σημειώσει πάνω από 500 εκατομμύρια σε πωλήσεις δίσκων και δισεκατομμύρια streams και YouTube views σε όλο τον κόσμο. Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι στο ελληνικό ραδιόφωνο ακoύγονται τουλάχιστον τέσσερα με πέντε δικά του τραγούδια κάθε μέρα!

Ο Desmond Child εντάχθηκε στον θεσμό Songwriters Hall of Fame και συμμετέχει στο Διοικητικό του Συμβούλιο, καθώς και στο Συμβούλιο της Αμερικανικής Εταιρείας Συνθετών, Συγγραφέων και Εκδοτών, ASCAP. Μαζί με τον τραγουδοποιό και παραγωγό Rudy Pérez, ίδρυσαν τον θεσμό Latin Songwriters Hall Of Fame / LA MUSA AWARDS και φέτος γιορτάζουν δέκα χρόνια από την ίδρυσή του. Πρόσφατα, το «Livin’ La Vida Loca» συμπεριλήφθηκε επισήμως στο Εθνικό Μητρώο Ηχογραφήσεων της Βιβλιοθήκης του Κογκρέσου για την πολιτιστική σημασία του στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο.

Το όνομα του Desmond Child ως συντελεστή εμφανίζεται σε πάνω από 80 κομμάτια της κατηγορίας Top 40 του αμερικανικού Billboard εδώ και έξι δεκαετίες. Πολλά από αυτά μάλιστα, έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση σε όλο τον κόσμο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφορίες εισιτηρίων:

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 40 ευρώ και φθάνουν τα 250 ευρώ.

Δίκτυο viva.gr
Τηλεφωνικά: 11876

 

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b