MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΚΑΙΡΟΣ

Κακοκαιρία Genesis: Έρχονται καταιγίδες και στην Αττική – Αναλυτικά ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Στο έλεος της ισχυρής κακοκαιρίας Genesis θα βρίσκεται και σήμερα η χώρα με καταιγίδες να αναμένονται και στην Αττική – Τι προβλέπει η ΕΜΥ για την κακοκαιρία τις επόμενες ώρες – Πώς θα είναι ο καιρός όλο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Monopoli Team

Καιρός: Σε πλήρη ισχύ βρίσκεται το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) με την κακοκαιρία Genesis να επηρεάζει από χθες το πρωί μεγάλο τμήμα της χώρας, ενώ έντονα πλημμυρικά φαινόμενα έχουν σημειωθεί σε πολλές περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Ξάνθης από τις παρατεταμένες βροχοπτώσεις που επικράτησαν τις τελευταίες ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: 9 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες12.09.2018

Ενδεικτικό της σφοδρότητας της κακοκαιρίας είναι πως μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής το σύστημα καταγραφής κεραυνών «ΖΕΥΣ» του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών κατέγραψε περισσότερους από 27.000 κεραυνούς!

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους η σοβαρή αστάθεια θα συνεχιστεί σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας για τουλάχιστον 24 ώρες ακόμη. Κατά διαστήματα θα υπάρχουν έντονα φαινόμενα κυρίως στις ηπειρωτικές περιοχές και στο δυτικό και βόρειο Αιγαίο. Σταδιακά τα φαινόμενα θα μετατοπίζονται μέσα στη θάλασσα.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 6 προτάσεις για να διασκεδάσετε δωρεάν12.09.2018

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b