MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πού δε θα φοράμε μάσκα από 1η Ιουνίου – Τι ισχύει για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Την κατάργηση της υποχρεωτικότητας στη χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους από 1η Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης – Παραμένει σε νοσοκομεία, γηροκομεία και μέσα μαζικής μεταφοράς.

Monopoli Team

Καταργείται από την 1η Ιουνίου η υποχρεωτική χρήση μάσκας στους περισσότερους εσωτερικούς χώρους, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (18/5) ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Η άρση υποχρεωτικότητας της προστατευτικής μάσκας θα ισχύει έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Από την αναστολή εξαιρούνται υγειονομικές μονάδες και δομές φιλοξενίας ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (γηροκομεία, ιδρύματα κ.ά.) και τα αστικού τύπου μέσα μεταφοράς (μετρό, τραμ, λεωφορεία, τρόλεϊ).

Επιπλέον την ερχόμενη εβδομάδα η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων θα συνεδριάσει εκ νέου για τη χρήση μάσκας σε σχολεία και πλοία. Ισχύει η σύσταση για χρήση μάσκας σε χώρους όπου παρατηρείται συγχρωτισμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Τα χρησιμοποιημένα τεστ για τον COVID δεν είναι Τέχνη»: Ταϊλανδός επιστήμονας προειδοποιεί για τους κινδύνους12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b