MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΘΕΣΗ

8ο bazaar βιβλίων από το Μουσείο Μπενάκη

Για μία ακόμη χρονιά, την 8η κατά σειράν, το Μουσείο Μπενάκη οργανώνει bazaar βιβλίων.

Monopoli Team

Για μία ακόμη χρονιά, την 8η κατά σειράν, το Μουσείο Μπενάκη οργανώνει bazaar βιβλίων, διά ζώσης και ηλεκτρονικά. Η διά ζώσης εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 19 έως και την Κυριακή 22 Μαΐου, στο κτίριο του Μουσείου στην οδό Πειραιώς 138.

Σε αυτό θα προσφέρονται οι περισσότερες από τις εκδόσεις του Μουσείου με έκπτωση 50% και 70%, ενώ ταυτόχρονα θα λειτουργεί και τμήμα με βιβλία από δεύτερο χέρι, ελαφρώς μεταχειρισμένα αλλά σε πολύ καλή κατάσταση, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Φέτος, παράλληλα με το διά ζώσης, διεξάγεται και online bazaar, μόνο όμως για τις εκδόσεις του Μουσείου, το οποίο διαρκεί περισσότερες ημέρες. Η διεύθυνση bazaar.benaki.org θα είναι ενεργή τις μέρες διεξαγωγής του, δηλαδή από τη Δευτέρα 16 έως την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, από όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράζουν online όλους τους τίτλους με τις ίδιες εκπτωτικές τιμές (50% και 70%).

Οι θεματικές των εκδόσεων του Μουσείου Μπενάκη καθρεφτίζουν τη φυσιογνωμία, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες του Ιδρύματος και εκτείνονται από την κλασική Ελλάδα, τον βυζαντινό πολιτισμό, τη λαογραφία, τη νεοελληνική ζωγραφική, τη γλυπτική και την αρχιτεκτονική, μέχρι τη φωτογραφία και την ευρωπαϊκή τέχνη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλευτούν τον κατάλογο των εκδόσεων που είναι προς πώληση. Το 8ο bazaar βιβλίων θα λειτουργεί Πέμπτη και Κυριακή από 10.00-18.00, Παρασκευή και Σάββατο από 10.00-22.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό το «Pet Sematary» μέχρι το «Firestarter»: Τα καλύτερα remake ταινιών και σειρών βασισμένα στα βιβλία του Stephen King12.09.2018

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b