MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Stand up Comedy

Δουλίτσα να υπάρχει, με τον Πάρι Ρούπο στο Θέατρο Αλκμήνη

O Πάρις Ρούπος, ολοκληρώνει τον τελευταίο κύκλο παραστάσεων της stand up comedy «Δουλίτσα να υπάρχει» στο Θέατρο Αλκμήνη.

Monopoli Team

Μια παράσταση Stand-Up Comedy που αρχικά διέκοψε ο  COVID-19, όφειλε να ανέβει ξανά, και να κλείσει μακάρια τον κύκλο της.

Ο Πάρις Ρούπος, μετά από 8 χρόνια ζύμωσης στο stand-up comedy, συγκέντρωσε και παρουσιάζει τα καλύτερα κείμενά του στην πρώτη του σόλο παράσταση με τίτλο την πιο μίζερη ίσως φράση της εποχής μας. Η ταύτιση είναι αναπόφευκτη.

Μικρά και μεγαλύτερα αστεία, φθηνά και ακριβά λογοπαίγνια, σκοτεινές σκέψεις, φωτεινές ιδέες, κείμενα που χτιζόντουσαν για καιρό, γράφτηκαν, σβήστηκαν, ξαναγράφτηκαν, μέστωσαν και παρουσιάζονται τώρα, για πρώτη φορά στην ολότητά τους.

Αυτή η παράσταση θα είναι ό,τι λέει ο τίτλος. Μη λείψει κανείς. Εκτός αν είστε οι γονείς του. Τότε δεν πειράζει.

Όλες τις Πέμπτες από 5 Μαΐου έως και 9 Ιουνίου 2022, στο Θέατρο Αλκμήνη.

Λίγα λόγια για τον Πάρι Ρούπο

Γεννήθηκε τον τσερνομπιλικό Απρίλη του ’86 στη Λάρισα και μεγάλωσε εκεί με αταξίες και ιδανικά. Ιδανικά θα μπορούσε να είναι τερατογένεση. Έκανε για χρόνια το γραφίστα μέχρι που, σχεδιάζοντας μια αφίσα για stand-up
comedy, σκέφτηκε «ας βάλω κι εμένα μέσα». Μετά έγραψε και δυο αστεία. Eίναι ο νικητής του 4ου Φεστιβάλ Stand-Up Comedy που διοργανώθηκε στην Αρχιτεκτονική τον Δεκέμβριο του 2014. Έχει εμφανιστεί σε παραστάσεις στο Gazi Comedy Club, στην Αθηναΐδα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στα comedy clubs Premise, Λοσάντζελε και Μic Drop, στην παράσταση Stand Up for U, στο Athens Comedy Festival, στα Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης και Κρήτης και στα διάφορα φεστιβάλ Rockwave για να δει τις αγαπημένες του μπάντες. Και φυσικά παίζει σταθερά σε διάφορα μπαρ, σκηνές και θέατρα της πόλης, μαζί με άλλους γνωστούς κωμικούς του χώρου. Το 2018 παρουσίασε τα βραβεία ΕΒΓΕ με πρωτοφανή, για τον ίδιο, επιτυχία και αρκετός κόσμος ήρθε μετά και του είπε “εύγε”. Oκ, παραήταν προφανές.

Toν Μάρτιο του 2020 παρουσίασε την πρώτη του σόλο του παράσταση “Δουλίτσα Να Υπάρχει”, που σήμανε την αρχή της πανδημίας και μια σκοτεινή εποχή για την ανθρωπότητα. Η παράσταση επέστρεψε για να πάρει την εκδίκηση της από τον Covid-19, τον Οκτώβρη του 2021 στο Θέατρο Άβατον και τον Μάη του 2022 στο Θέατρο Αλκμήνη.

*Με διαφορετικό opening act σε κάθε παράσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάρι Ρούπο, μίλα_μας_με_hashtags12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Παίζουν: Πάρις Ρούπος

Διάρκεια: 80 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 10€, Ειδικές Τιμές: από 8€ (για τα πρώτα 40 εισιτήρια + φοιτητικό/ανέργων)
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 5 Μαΐου έως 9 Ιουνίου
Σενάριο: Πάρις Ρούπος
Πληροφορίες: ticketservices
Παραστάσεις: Πέμπτη στις 21:30
Link Εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/paris-roupos-doulitsa-na-yparxei/?lang=el
Πληροφορίες Χώρου: Αλκμήνης 8-12, Γκάζι Σταθμός ΜΕΤΡΟ Κεραμικός Τηλέφωνο: 210 3428650
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b