MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Viral στο TikTok: Η επική αντίδραση μαμάς σε συναυλία του Ελτον Τζον

Viral στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok έγιναν οι αντιδράσεις μιας μαμάς σε συναυλία του Αγγλου τραγουδιστή, Σερ Ελτον Τζον, στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του στις ΗΠΑ.

Πηγή: Shutterstock / YouTube
Monopoli Team

Ο Ελτον Τζον σίγουρα ξέρει πώς να αγγίζει ψυχές. Θαυμάστριά του τραγουδιστή-τραγουδοποιού, η οποία ονομάζεται Ομπρεϊ Γουόρμουθ δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok βίντεο με λεζάντα: «Όταν πηγαίνεις τη μαμά σου να δει τον Ελτον Τζον». Το βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από πέντε εκατομμύρια φορές στην πλατφόρμα βίντεο σύντομης μορφής, έχει χαρακτηριστεί ως «πολύτιμο» και «πλήρης ευφορία» από τους θεατές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕλτον Τζον: Επιστρέφει στη σκηνή ύστερα από 2 χρόνια12.09.2018

Στο βίντεο, η μαμά της Γουόρμουθ εκφράζει μια σειρά από συναισθήματα ακούγοντας τον Eλτον Τζον να τραγουδά. Υπάρχουν δύο εκδοχές του βίντεο που αναρτήθηκε: μία όταν ερμηνεύει το «Bennie and the Jets» και μία άλλη με τους ήχους από τον συναυλιακό χώρο. «Βιώνοντας τις παιδικές αναμνήσεις της μαμάς σου να “εκρήγνυνται στο κεφάλι της” και να νιώθεις πλήρη ευφορία» αναφέρεται σε σχόλιο στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕλον Μασκ: Γιατί δίνει 41,39 δισ. δολάρια για το Twitter και τι σημαίνει το «θέλω να το ξεκλειδώσω»12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b