MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Vogue, Vanity Fair, GQ: Εργαζόμενοι της Condé Nast σχηματίζουν συνδικάτο διεκδικώντας ισότητα και συμπερίληψη

Εργαζόμενοι της Condé Nast ενώνονται σε συνδικάτο με σκοπό την προάσπιση των βασικών τους επαγγελματικών δικαιωμάτων και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας.

Monopoli Team

Εκατοντάδες άνθρωποι εδώ και χρόνια μιλάνε, εναντιώνονται και «ξεσκεπάζουν» fashion brands και περιοδικά μόδας, στα οποία υπάρχει έλλειψη εκπροσώπησης και όχι μόνο. Άνθρωποι που έχουν εργαστεί σε εταιρείες μόδας και ΜΜΕ, αποκαλύπτουν απαράδεκτες συμπεριφορές απέναντι σε μαύρους εργοδότες στον εργασιακό χώρο και μέρος αυτών προέρχεται σε έναν μεγάλο βαθμό από την Condé Nast που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κολοσσούς των ΜΜΕ παγκοσμίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι εργαζόμενοι της Disney διαδηλώνουν και απαιτούν στήριξη στην LGBTQ+ κοινότητα: «Θέλουμε περισσότερα»12.09.2018

Με αυτό το δεδομένο, τα περιοδικά Vanity Fair, Vogue, Condé Nast Entertainment και GQ ξεσηκώθηκαν εναντίον της Condé Nast,αφού πάνω από 500 εργαζόμενοι των συγκεκριμένων brands από το κομμάτι του editorial, των videos και της παραγωγής ένωσαν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας ένα ισχυρό συνδικάτο με δυνατή φωνή και βήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down: Τελικά πόσο συμπεριληπτική είναι η ελληνική κοινωνία;12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b