MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Netflix: Οι 10 καλύτερες σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Μάρτιο

Αυτό τον μήνα, δύο πολυαγαπημένες σειρές επιστρέφουν, ενώ νέες σειρές και ταινίες προστίθενται στην πλατφόρμα.

Monopoli Team

Δύο πολυαναμενόμενες σειρές, που γνώρισαν τεράστια επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, επιστρέφουν επιτέλους στο Netflix μετά από μεγάλη αναμονή, αυτόν τον μήνα. Μιλάμε για το Outlander και το Bridgerton, τα οποία επιστρέφουν στις οθόνες μας από 6 και 28 Μαρτίου αντίστοιχα.

Παράλληλα, δύο πολυβραβευμένες ταινίες θα προστεθούν στην πλατφόρμα, ενώ νέες σειρές και ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα μέσα στον μήνα.

Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι καλύτερες ταινίες και σειρές που θα παρακολουθήσουμε τον Μάρτιο στο Netflix

Erin Brockovich – (Τρίτη 1 Μαρτίου)

Μία από τις πιο διάσημες ταινίες της Τζούλια Ρόμπερτς, θα προστεθεί στον κατάλογο του Netflix από την πρώτη του μήνα. Βασισμένη στην πραγματική ιστορία μίας γυναίκας που αποφάσισε να τα βάλει με την αμερικανική εταιρία Pacific Gas and Electric Company (PG&E), η “Erin Brockovich” έλαβε 5 υποψηφιότητες για Όσκαρ μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας, ενώ η Τζούλια Ρόμπερτς κέρδισε όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Σαββατοκύριακο στην Κροατία (Πέμπτη 3 Μαρτίου)

Η Λέιτον Μίστερ (η αγαπημένη μας Μπλαίρ από το “Gossip Girl”), η Κριστίνα Γουλφ και ο Ζιάντ Μπάκρι πρωταγωνιστούν σε ένα θρίλερ, βασισμένο στο επιτυχημένο μυθιστόρημα της Σάρα Άλντερσον. Υπόθεση: Όταν η κολλητή της εξαφανίζεται σε ένα ταξίδι μόνο για κορίτσια στην Κροατία, η Μπεθ σπεύδει να ανακαλύψει τι έγινε. Όμως κάθε στοιχείο οδηγεί σε μια νέα εφιαλτική πλάνη.

Ένας Υπέροχος Γείτονας (Πέμπτη 3 Μαρτίου)

Άλλη μία πολυβραβευμένη ταινία που προστίθεται στον κατάλογο του Netflix είναι το “A Beautiful Day in the Neighborhood” -επίσης βασισμένη σε αληθινή ιστορία. Ο Τομ Χανκς, που ήταν υποψήφιος για Όσκαρ για την ερμηνεία του, ενσάρκωσε τον διάσημο Αμερικανό τηλεοπτικό παρουσιαστή παιδικών προγραμμάτων Φρεντ Ρότζερς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2003. “Ο ορισμός του Feelgood σινεμά, με εικόνες και καταστάσεις που πλημμυρίζουν από συναίσθημα και πικρό χιούμορ” γράφει ο Κωνσταντίνος Καϊμάκης στην κριτική του για την ταινία, που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2020 στην Ελλάδα.

Μεσάνυχτα στο Πέρα Παλάς (Πέμπτη 3 Μαρτίου)

Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Τσαρλς Κινγκ, η τούρκικη σειρά “Μεσάνυχτα στο Πέρα Παλάς” εξερευνά τα μυστικά του θρυλικού ξενοδοχείου «Πέρα Παλάς». Χτίστηκε το 1892 από την εταιρεία Wagon-Lits των Orient Express, με στόχο να φιλοξενεί τους VIP επιβάτες του τρένου που ένωνε το Λονδίνο με την Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα, λέγεται ότι εκεί η Άγκαθα Κρίστι έγραψε μεγάλο μέρος του αριστουργήματός της, “Έγκλημα στο Orient Express”. Υπόθεση: Σε ένα ιστορικό ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης, μια ρεπόρτερ βουτά στο παρελθόν και πρέπει να σταματήσει μια σκευωρία που ίσως αλλάξει τη μοίρα της σύγχρονης Τουρκίας.

Όλα τα κομμάτια της (Παρασκευή 4 Μαρτίου)

Μια γυναίκα προσπαθεί να κατανοήσει το σκοτεινό παρελθόν της μητέρας της μετά από μια βίαιη επίθεση στη μικρή πόλη τους που αποκαλύπτει κρυφές απειλές και φονικά μυστικά, σε αυτή την συναρπαστική σειρά από τους δημιουργούς του “Big Little Lies”. Βασισμένο στο best seller της Κάριν Σλότερ, σε αυτό το θρίλερ αγωνίας πρωταγωνιστούν η βραβευμένη με Emmy Τόνι Κολέτ και η Μπέλα Χίθκοουτ.

Outlander – Season 6 (Κυριακή 6 Μαρτίου)

Το πολυαγαπημένο μας Outlander επιστρέφει επιτέλους -μετά από δύο χρόνια απουσίας!- με έκτη σεζόν. Δεν γνωρίζουμε πολλά ακόμη για την πλοκή της νέας σεζόν, αν και οι δημιουργοί της σειράς δήλωσαν ότι δεν θα μοιάζει με καμία άλλη σεζόν. Ο Τζέιμι (Σαμ Χιούαν) και η Κλαίρ (Κατριόνα Μπαλφ) θα αντιμετωπίσουν νέες περιπέτειες, αφού ένας παλιός εχθρός του Τζέιμι θα εγκατασταθεί κοντά τους. Και φυσικά, ο αμερικανικός εμφύλιος πλησιάζει…

Τα Ημερολόγια του Άντι Γουόρχολ ( Τετάρτη 9 Μαρτίου)

1968. Όταν τον πυροβολούν, ο Άντι Γουόρχολ αρχίζει να καταγράφει τη ζωή και τα συναισθήματά του. Tα ημερολόγια κι αυτή η σειρά βλέπουν τι κρύβεται πίσω από την περσόνα. Η σειρά μίας σεζόν για τον Άντι Γουόρχολ θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από 9 Μαρτίου. Πρόκειται για docuseries σε διεύθυνση παραγωγής του πολυβραβευμένου Ράιαν Μέρφι (Glee, American Horror Story), που μάλιστα θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις του Μπομπ Κολάσελο, συγγραφέα που αποτέλεσε δεξί χέρι του Γουόρχολ και του τοπ μόντελ Τζέρι Χολ.

Επιχείρηση Άνταμ (Παρασκευή 11 Μαρτίου)

Όταν το ταξίδι του στον χρόνο τον φέρνει τυχαία στο 2022, ο πιλότος μαχητικού Άνταμ Ριντ συνεργάζεται με τον 12χρονο εαυτό του σε μια αποστολή διάσωσης του μέλλοντος. Ο Ράιαν Ρέινολντς πρωταγωνιστεί σε αυτή την φιλόδοξη ταινία επιστημονικής φαντασίας του Σον Λέβι, με τους Ζόι Σαλντάνα, Μαρκ Ράφαλο και Τζένιφερ Γκάρνερ.

Windfall (18 Μαρτίου)

Ένας άντρας κάνει διάρρηξη στο εξοχικό ενός δισεκατομμυριούχου, αλλά η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν ο αλαζόνας πλούσιος κι η γυναίκα του καταφθάνουν απρόσμενα. Σε σκηνοθεσία Τσάρλι ΜακΝτάουελ (που έκανε το ντεμπούτο του το 2014 με το συναρπαστικό “Αυτός που Αγαπώ”), το Winfall με πρωταγωνιστές τους Τζέισον Σίγκελ, Λίλι Κόλινς και Τζέσι Πλέμονς φαίνεται πολλά υποσχόμενο.

Bridgerton – Season 2 (25 Μαρτίου)

Λίγο πριν τελειώσει ο Μάρτιος, το τηλεοπτικό φαινόμενο που σημείωσε νούμερα ρεκόρ στο Netflix επιτέλους επιστρέφει με νέους πρωταγωνιστές και έρωτες. Με επίκεντρο τον νέο (και πολυαναμενόμενο) έρωτα ανάμεσα στον Άντονι Μπρίτζερτον (Τζόναθαν Μπέιλι) και την Κέιτ Σάρμα (Σιμόν Άσλεϊ του Sex Education), η δεύτερη σεζόν του Bridgerton θα ρίξει περισσότερο φως στην Lady Whistledown, που θα προκαλέσει νέες αναταραχές στο βασίλειο.

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b