MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Μια ιστορία αγάπης: Επιστρέφει σε σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα στο Θέατρο Άνεσις

Το σύγχρονο γαλλικό θεατρικό έργο του Alexis Michalik, «Μια ιστορία αγάπης», βραβευμένο με 4 βραβεία Molière, επιστρέφει στο Θέατρο Άνεσις, σε σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα.

Monopoli Team

«Ακόμα και αν τα πάντα στον κόσμο χαθούν, εγώ και πάλι θα αγαπώ». Η καλλιτεχνική εταιρία Μυθωδία παρουσιάζει, στο θέατρο Άνεσις, του οποίου έχει αναλάβει τη διαχείριση, το πέμπτο κατά σειρά έργο του Γάλλου συγγραφέα και σκηνοθέτη Alexis Michalik, με τίτλο «Μια Ιστορία Αγάπης», που θεωρείται πλέον το νέο μεγάλο ταλέντο της γαλλικής θεατρικής σκηνής.

Η παράσταση ανέβηκε το 2020 στο Παρίσι και σημείωσε τεράστια επιτυχία κερδίζοντας κοινό και κριτικούς. Από τις 17 Μαρτίου 2022, επιστρέφει στο Θέατρο Άνεσις, σε σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα και μετάφραση Αντώνη Γαλέου, για 15 μόνο παραστάσεις.

Μια «ιστορία αγάπης», τόσο απλή αλλά και τόσο πολύπλοκη όσο η ζωή.

Η ιστορία της Κάτια και της Ζυστίν ξεκινάει όπως τόσες άλλες και ερωτεύονται σαν σε παραμύθι…  Η Ζυστίν επιθυμεί ένα παιδί αλλά η Κάτια διστάζει επειδή έχει πληγωθεί πολλές φορές στη ζωή της και φοβάται το μέλλον. Με μια περίεργη ανατροπή της μοίρας, η Κάτια μένει έγκυος και λίγο πριν από τη γέννηση του παιδιού της, η Ζυστίν εξαφανίζεται. Δώδεκα χρόνια μετά, η μοίρα θα δείξει πάλι ότι οι μεγάλες ιστορίες αγάπης επιλέγουν το δικό τους μοναδικό τέλος.

Οδηγίες covid-19

Το Θέατρο «Άνεσις» αποτελεί χώρο αμιγούς λειτουργίας, όπου  επιτρέπεται η προσέλευση μόνο στους πλήρως εμβολιασμένους θεατές, καθώς και σε όσους έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου.

Οι ανήλικοι κάτω των 12 ετών θα προσέρχονται με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self test.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤρωίλος και Χρυσηίδα, του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο Εθνικό Θέατρο12.09.2018

Κατά την είσοδο των θεατών, θα ζητούνται τα απαραίτητα πιστοποιητικά, όπως αυτό ορίζεται βάσει πρωτοκόλλου. – Η μάσκα είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του θεάτρου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Alexis Michalik
Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος
Σκηνοθεσία: Σίμος Κακάλας

Σκηνικά: Έλλη Εμπεδοκλη
Κοστούμια: Κλαίρ Μπρέισγουελ
Φωτισμοί: Karol Jarek

Παίζουν: Βίκυ Βολιώτη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Σίμος Κακάλας, Τζίνη Παπαδοπούλου, Στεφανία Ζώρα

Τιμές Εισιτηρίων: Πέμπτη: 15,00 € όλα τα εισιτήρια. ΑμεΑ + Συνοδός 12,00€ μόνο από το ταμείο του θεάτρου | Σάββατο – Κυριακή: Γενική είσοδος 18,00€. Άνεργοι / φοιτητές - εξώστης 12€. ΑμεΑ + Συνοδός 12,00€ μόνο από το ταμείο του θεάτρου.
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 17 Μαρτίου έως 17 Απριλίου 2022
Πληροφορίες: Προπώληση: viva.gr
Παραστάσεις: Πέμπτη - 20:15 | Σάββατο & Κυριακή - 21:15
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/mia-istoria-agapis/?fbclid=IwAR3Jlk1y8icmbB0usnPRmvMhaeQl6vlC9YaHVLtIPOWiE8EO5RE1paATAp4
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Άνεσις, Λεωφόρος Κηφισίας 14, Αθήνα. Τηλ. 2107718943 | www.theatroanesis.gr https://www.facebook.com/anesistheatre
Φωτογραφίες: Karol Jarek
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b