MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Britney Spears υπογράφει συμβόλαιο ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων για την αυτοβιογραφία της

Ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια όλων των εποχών υπέγραψε η Britney Spears για ένα άκρως αποκαλυπτικό βιβλίο για τη ζωή της.

Monopoli Team

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του PageSix, η Britney Spears υπέγραψε ένα συμβόλαιο ύψους 15,000,000$ με τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster, για μία “άκρως αποκαλυπτική” αυτοβιογραφία για την καριέρα της, τη ζωή σε μία αυστηρή κηδεμονία, καθώς και τη σχέση της με την οικογένειά της.

Αυτή η συμφωνία φαίνεται να ήρθε μετά από μία πραγματική “μάχη” μεταξύ πολλών εκδοτικών οίκων. Πρόκειται για ένα από τα πιο μεγάλα συμβόλαια όλων των εποχών, μετά των Ομπάμα. Το μεγαλύτερο ποσό για μη-μυθιστορηματικό βιβλίο ήταν τα 60 εκατομμύρια δολάρια το 2017 για το βιβλίο των Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα. Ένας άλλος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, όμως, ο Μπιλ Κλίντον είχε εξασφαλίσει ένα συμβόλαιο 15 εκατ. δολαρίων για την αυτοβιογραφία του -το ίδιο ποσό με την Britney.

Τα νέα αυτά έρχονται λίγες εβδομάδες μετά την έκδοση του “Things I Should Have Said”, αυτοβιογραφίας της Jamie Lynn Spears, μικρότερης αδερφής της Britney. Στο βιβλίο αυτό, η Jamie Lynn περιέγραψε ένα περιστατικό κατά το οποίο η Britney φέρεται να την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο, κρατώντας μαχαίρι. Η Britney απάντησε, με ένα tweet: “Ποτέ δεν έχω βρεθεί κοντά σου με μαχαίρι, ούτε θα σκεφτόμουν να το κάνω ποτέ αυτό. Μόνο ένα αισχρό άτομο θα έλεγε τέτοια πράγματα για κάποιον”.

Από τον Νοέμβριο, η Britney είναι “ελεύθερη” μετά από 13 χρόνια, κατά τα οποία σύμφωνα με την ίδια, δεν είχε βασικές ελευθερίες (δεν μπορούσε να κάνει διάλειμμα από τη δουλειά της, να παντρευτεί τον σύντροφό της, να κάνει παιδιά, ούτε να ελέγξει την περιουσία της).

Τώρα, μία δεκαετία μετά, μπορεί λοιπόν να πει ελεύθερα την ιστορία της και να μοιραστεί με τον κόσμο όσα έζησε.

Η πριγκίπισσα της Pop είχε εξάλλου υπονοήσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι θα την ενδιέφερε να γράψει ένα βιβλίο. Τον Οκτώβριο του 2021 είχε αναφέρει στο Instagram, ότι έγραφε ένα “βιβλίο για μία κοπέλα που δολοφονήθηκε. Το φάντασμά της έχει κολλήσει λόγω του τραύματος και του πόνου και δεν ξέρει πώς να περάσει απέναντι στον κόσμο που κάποτε ήξερε”. Μήπως η Britney μιλούσε μεταφορικά για την “δολοφονία” χαρακτήρα που υπέστη όλα αυτά τα χρόνια; Μάλλον θα μάθουμε πολύ σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFraming Britney Spears: Όλα όσα μάθαμε από το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα της pop12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b