MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ

Τα Αθηναϊκά Θέατρα λανσάρουν νέο website

Εύχρηστο στην πλοήγηση, πλούσιο σε πληροφορίες και με δυνατότητα on line αγοράς εισιτηρίων είναι το νέο website των Αθηναϊκών Θεάτρων.

Monopoli Team

Τα Αθηναϊκά Θέατρα λανσάρουν το ανανεωμένο website τους – www.a-th.gr– μέσω του οποίου παρουσιάζονται όλες οι πληροφορίες για τους θεατρικούς χώρους που διαχειρίζονται αλλά και τις παραστάσεις που ανεβάζουν, με αναλυτικά στοιχεία για τους συντελεστές τους και δυνατότητα on line αγοράς εισιτηρίων.

Επιπλέον οι επισκέπτες μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις υπηρεσίες διαφήμισης που παρέχονται κάτω από το πλαίσιο της νέας στρατηγικής που έχουν χαράξει και ακολουθούν τα Αθηναϊκά Θέατρα, έχοντας αναπτύξει νέες εμπορικές λειτουργίες και προσφέροντας δυνατότητες ανωτέρου επιπέδου στοχευμένης επικοινωνίας στα διαφημιζόμενα brands.

Η νέα διαδικτυακή εικόνα αποτυπώνει την ταυτότητα και τη δυναμική των Αθηναϊκών Θεάτρων. Μέσω φιλικής πλοήγησης για το χρήστη, παρουσιάζεται σημαντικό multimedia περιεχόμενο δίνοντας έτσι μια ολοκληρωμένη εικόνα για τοκαλλιτεχνικό θέαμα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα Αθηναϊκά Θέατρα.

Τον σχεδιασμό του user interface αλλά και του user experience επιμελήθηκε η BADD (www.badd.gr) η οποία έκανε και το web development ενώ επιπλέον έχει την ευθύνη της φιλοξενίας του website.

O Γενικός Εμπορικός Διευθυντής των Αθηναϊκών Θεάτρων, Δημήτρης Βάγιας δήλωσε: «Η συνεχής προσπάθεια μας είναι να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε και να πετυχαίνουμε να προσφέρουμε ποιοτικόθέαμα και εμπειρίες στο κοινό. Υπό αυτό το πρίσμα δεν θα μπορούσαμε να μην χρησιμοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία, για να παρουσιάσουμε τον «κόσμο» των Αθηναϊκών Θεάτρωνμέσω ενός ανανεωμένου, όμορφου εικαστικά αλλά και εύκολου στη χρήσηwebsite, αναβαθμίζοντας έτσι την εμπειρία του κοινού που μας στηρίζει και απολαμβάνει τις παραστάσεις μας όλα αυτά τα χρόνια».

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b