MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΑΙΔΙ

Γίνε DJ στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ

Για 11η συνεχή χρονιά, συνεχίζονται τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ για σχολικές ομάδες και οικογένειες. Πραγματοποιούνται τόσο online όσο και στο Μουσείο στη Νέα Κηφισιά.

KEIMENO: Monopoli Team | 18.02.2022

Με κεντρικό μήνυμα «Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών πιο Σύγχρονα από Ποτέ!», γνωστές και άγνωστες ιστορίες επικοινωνίας συνδέονται με θέματα από το περιβάλλον και την κοινωνία, έχοντας πάντα ως επίκεντρο την εμπειρία γνώσης και ψυχαγωγίας που προσφέρει μια μουσειακή δράση.

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου σε ένα ειδικό DJ set στο αμφιθέατρο του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών, έλα και φτιάξε το δικό σου μουσικό κομμάτι με έμπνευση τους ήχους εκθεμάτων τηλεπικοινωνίας όπως ο ηλεκτρικός τηλέγραφος, το τηλέφωνο και τα τηλεφωνικά κέντρα.

Με αφορμή τους σπουδαίους εφευρέτες Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ και Γουλιέλμο Μαρκόνι, γνώρισε πως ο ήχος πέρασε για πρώτη φορά μέσα από καλώδιο και στη συνέχεια μεταδόθηκε ασύρματα, ξεπερνώντας χιλιομετρικές αποστάσεις και μεταφέροντας μηνύματα σε όλη τη γη!

Και… μην ξεχάσεις να φέρεις σε ένα στικάκι τα 2 αγαπημένα σου κομμάτια για να τα μιξάρεις!

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν. Κάνε την κράτησή σου εδώ.

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b