MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Οι ταινίες της εβδομάδας: Ο Κένεθ Μπράνα ξανασυναντά τον Ηρακλή Πουαρό

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου με μια ματιά.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Έγκλημα στον Νείλο

Ύστερα από την οσκαρική επιτυχία του «Belfast» ο Κένεθ Μπράνα ετοιμάζεται να κερδίσει και την μάχη των ταμείων με το «Έγκλημα στον Νείλο». Μετά από το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» του 2017 ο Μπράνα ξαναφορά το κοστούμι και το μουστάκι του δαιμόνιου βέλγου ντετέκτιβ και μεταφέρει το κλασικό αστυνομικό μυθιστόρημα της Άγκαθα Κρίστι σε μια εξωτική περιπέτεια με πρωτοκλασάτο καστ (εκτός του Μπράνα συμπρωταγωνιστούν οι Γκαλ Γκαντότ, Αρμι Χάμερ, Ανέτ Μπένινγκ, Τομ Μπέιτμαν) αλλά και συμβατική αφήγηση χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Φυσικό Φως

Το «Φυσικό Φως» σκηνοθετικό ντεμπούτο ενός νέου Ούγγρου δημιουργού ονόματι Ντένες Νάγκι, φέρνει μνήμες από τον «Γιο του Σαούλ» σε ένα νέο σοκαριστικό δράμα από το Β Παγκόσμιο Πόλεμο και είναι σίγουρα η πιο δυνατή ταινία της εβδομάδας.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Τελευταίοι και πρώτοι άνθρωποι

Το ιδιότυπο ντοκιμαντέρ «Τελευταίοι και πρώτοι άνθρωποι» είναι ένας φιλοσοφικός στοχασμός για το μέλλον της ανθρωπότητας από τον αδικοχαμένο Ισλανδό μουσικό Γιόχαν Γιοχάνσον,με την Τίλντα Σουίντον σε ρόλο αφηγήτριας.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Παντρέψου με

Τέλος, η μέτρια ρομαντική κομεντί «Παντρέψου με» ανεβάζει στην κεντρική μουσική σκηνή της σκηνοθέτριας Κατ Κόιροτους Τζένιφερ Λόπεζ και Όουεν Γουίλσον.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b