MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Οι ταινίες της εβδομάδας: Μια συγκλονιστική «Μεγάλη απόδραση»

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου με μια ματιά!

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Κι ενώ στις αίθουσες το φιλμ του Γκιγιέρμο ντε Τόρο «Το μονοπάτι των χαμένων ψυχών» με τα 25.000 εισιτήρια ως τώρα έρχεται να προστεθεί στη λίστα των επιτυχιών (όπου πρώτος και καλύτερος δείχνει ο Spiderman του «No way home» με ένα ρεκόρ που ίσως φτάσει τα 500.000 εισιτήρια) μια καλλιτεχνική ταινία από την Αυστρία έρχεται να συγκεντρώσει τα φλας της προσοχής.

Μεγάλη απόδραση

Το πολυβραβευμένο φιλμ του Σεμπάστιαν Μάιζε «Μεγάλη απόδραση», η πρόταση της Αυστρίας για τα επερχόμενα Όσκαρ, είναι ένα συνταρακτικό δράμα με σημαντικό μήνυμα που περιγράφει την περιπέτεια ενός ανυπεράσπιστου άντρα που χωρίς να έχει κάνει κανένα κακό μπαινόβγαινει στις φυλακές της Γερμανίας επειδή είναι ομοφυλόφιλος.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Το Σκαρί

Το μαλτέζικο «Σκαρί», σκηνοθετικό ντεμπούτο του Αλεξ Καμιλέρι, είναι ένα ακόμη φεστιβαλικό φιλμ με καλλιτεχνικές αρετές που θριάμβευσε στο τελευταίο φεστιβάλ του Σάντανς με τον πρωταγωνιστή του Τζέσμαρκ Σικλούνα, έναν αυθεντικό ψαρά να αποθεώνεται και να κερδίζει το βραβείο ερμηνείας.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Μια χαρούμενη οικογένεια

Συνέχεια της προ πενταετίας παιδικής επιτυχίας «Μια χαρούμενη οικογένεια», το φιλμ του ΧόλγκερΤάπε που προβάλλεται μόνο μεταγλωττισμένο στα ελληνικά περιγράφει άλλη μια περιπέτεια της γνωστής οικογένειας τεράτων Γουίσμπον.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Moonfall: Η Σκοτεινή Πλευρά του Φεγγαριού

Τέλος, η νέα ταινία του Ρόλαντ Έμεριχ («Ημέρα ανεξαρτησίας») με πρωταγωνιστές τους Χάλι Μπέρι και Πάτρικ Γουίλσον και τίτλο «Moonfall: Η Σκοτεινή Πλευρά του Φεγγαριού» λογικά θα φέρει τους περισσότερους θεατές στις αίθουσες καθώς το θέμα της (η επικείμενη καταστροφή της Γης όταν η Σελήνη βγαίνει εκτός της τροχιάς της) προσφέρεται για απενεχοποιημένη διασκέδαση. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να δούμε το φιλμ καθώς δεν προγραμματίστηκε δημοσιογραφική προβολή.
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b