MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«It’ll be okay»: Ο Shawn Mendes στο χιονισμένο Τορόντο για το βίντεο κλιπ της νέας τρυφερής του μπαλάντας

Στο τρυφερό του single, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ο 23χρονος καναδός ερμηνευτής Shawn Mendes, τραγουδά γεμάτος συναίσθημα πως «όλα θα πάνε καλά» μετά το τέλος μιας σχέσης.

Monopoli Team

«Όλα θα πάνε καλά» τραγουδάει ο Shawn Mendes στη νέα του μπαλάντα, που κυκλοφόρησε την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, δύο εβδομάδες μετά τον χωρισμό του ερμηνευτή με την Camila Cabello μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης. Πλέον η τρυφερή αυτή μπαλάντα, με τίτλο «It’ll be okay» απέκτησε και βίντεο κλιπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑShawn Mendes: Κυκλοφορεί τη νέα του συναισθηματική μπαλάντα με τίτλο «It’ ll Be Okay»12.09.2018

Το «It’ ll Be Okay» είναι ένα τρυφερό single που μιλά για τα ειλικρινή συναισθήματα που κυριαρχούν μετά το τέλος μιας σχέσης, με τον ίδιο τον Shawn Mendes να λέει στον ίδιο του τον εαυτό αλλά και στην πρώην σύντροφό του πως «όλα θα πάνε καλά» στο τέλος.

Τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ πραγματοποιήθηκαν σε ένα άκρως χειμερινό τοπίο στο χιονισμένο Τορόντο – τη γενέτειρά του. Η κάμερα, με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Jay Martin, ακολουθεί τον Mendes όσο αυτός περπατάει μόνος μια χειμωνιάτικη νύχτα, προσπαθώντας να διοχετεύσει τα βαθιά συναισθήματα πόνου που του προκάλεσε ο χωρισμός. Αλλά δεν υπάρχει κανείς γύρω για να τον ακούσει…

«Αν μου πεις ότι φεύγεις, θα το κάνω εύκολο/Όλα θα πάνε καλά», τραγουδάει ο Mendes σε μια…χιονοθύελλα συναισθημάτων. «Αν δεν μπορούμε να σταματήσουμε την αιμορραγία, δεν χρειάζεται να το διορθώσουμε/Δεν χρειάζεται να μείνουμε».

Πριν από την κυκλοφορία του βίντεο κλιπ, ο Mendes είχε πραγματοποιήσει μία livestream συζήτηση με τους θαυμαστές του. «Το κρύο πραγματικά ήταν τσουχτερό όταν κάναμε τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ. Ήμασταν στο Τορόντο, ήταν νύχτα, είχε παγωνιά και έπεφτε πολύ ψεύτικο χιόνι το οποίο έμπαινε στο στόμα μου», ανέφερε ο ίδιος. «Αλλά εκτός από αυτό, ήταν πολύ ωραία».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι ωραίο να μπορείς να κάνεις γυρίσματα στο Τορόντο. Είναι ωραίο να μπορώ να βλέπω τον ορίζοντα της πόλης που ζω για πρώτη φορά σε ένα μουσικό βίντεο».

Το «It’ ll Be Okay» αποτελεί το πρώτο προσωπικό τραγούδι του 23χρονου σταρ της pop, μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ «Wonder» το 2020, που βρέθηκε μάλιστα στην κορυφή του Billboard 200.

Δείτε το βίντεο κλιπ:

Πηγή: complex.com

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b