MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤV Guide: Tι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Παρασκευή 14 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

21:00 Συμπέθεροι Απ’ Τα Τίρανα στο MEGA

Επεισόδιο 11, σεζόν 1η: «Αμφιβολίες». Tα νέα για την καταγωγή του Αλφρεντ έχουν ρίξει τον Λυκούργο και την Πένη σε βαριά κατάθλιψη. Η Πένη βάζει μπρος τα σκοτεινά σχέδια της για να χωρίσει την κόρη της από τον Αλβανό γαμπρό. Σε συνεννόηση με την κολλητή της Κλαίρη, καταστρώνουν την τακτική που θα ακολουθήσουν.

Φυσικά, το να χωρίσει το ζευγάρι το επιθυμεί και η Λίτσα Μπακλάφα, ορκισμένη εχθρός της Πένης, η οποία προσπαθεί να σπρώξει την κόρη της Μπέτυ στον Άλφρεντ γιατί ακόμα νομίζει πως είναι λόρδος. Η Πένη λοιπόν, προμηθεύεται ένα καρτοκινητό, στέλνει μηνύματα και κάνει ανώνυμα τηλεφωνήματα στην κόρη της, διαβάλλοντας τον Άλφρεντ. Θα καταφέρει να μπει ανάμεσα στο νεαρό ζευγάρι και να ενσπείρει αμφιβολίες στην καρδιά της Λίζας; Παράλληλα ο Βασίλης και η Πωλίνα επισκέπτονται ξανά την θεία Παυλίνα, αυτή τη φορά μαζί με τον δήμαρχο και συμβολαιογράφο Περικλή Μπακλάφα, για να προωθήσουν το ζήτημα της κληρονομιάς της Γκουργκουτζέλας. Τι θα γίνει όταν την ίδια ακριβώς ιδέα έχουν και η Πένη με τον Λυκούργο;

22:10 Οι Απαράδεκτοι στο MEGA

Ελληνική σειρά. Επεισόδιο 2: Βόλτα με κλεμμένο αμάξι. Ένας συναγερμός αυτοκινήτου αναστατώνει την παρέα της “Αδάμαντος 4 , Λυκαβηττός” μέσα στη νύχτα. Το αμάξι του Σπύρου είναι άφαντο, ενώ η αστυνομία κωλυσιεργεί γευματίζοντας. Η μόνη λύση είναι η συμμετοχή τους σε τηλεπαιχνίδι. Εγκυκλοπαιδικές γνώσεις και πολύς χορός και το αμάξι είναι δικό τους. Τα κλεφτρόνια όμως της γειτονιάς έχουν άλλη άποψη. Έκτακτη συμμετοχή: Μαρία Αλιφέρη, Πέτρος Φιλιππίδης.

Επεισόδιο 3: Έξωση. Ο Χαλακατεβάκης θέλει να κάνει, σε όλη την παρέα, έξωση κατηγορώντας τους για «χαλαρά ήθη». Ένα γεύμα εντυπωσιασμού προσπαθεί να δώσει τη λύση, αλλά όλα πηγαίνουν στραβά.

17:30 Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 80, σεζόν 2η:  Η Σοφία προσπαθεί να καθησυχάσει τη Λένα μετά τις αποκαλύψεις για το Διονύση στο διαδίκτυο. Η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα δίλημμα σχετικά με τον πατέρα της. Η Λήδα προτείνει στο Νικήτα κάτι που μπορεί να αλλάξει την ζωή τους στο μέλλον. Εκείνος, με τη σειρά του, της έχει ετοιμάσει μια έκπληξη. Ένας εργάτης από το εργοστάσιο παρακολουθεί την Αλίκη… Ο Δημήτρης οργανώνει μια επικίνδυνη αποστολή βασισμένος σε στοιχεία που έχει δώσει ο Στέφανος. Κανείς, όμως, δεν ξέρει αν τα στοιχεία είναι σωστά ή αν πρόκειται για παγίδα… Η Αλίκη μαθαίνει κάτι αποκαλυπτικό, που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα της υπόθεσης του εργοστασίου.

20:00 Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA

Επεισόδιο 27: Το αφεντικό του Άγγελου του ζητάει συνέχεια θελήματα και η Βέλη προσπαθεί να τον πείσει να αντιδράσει… Ξαφνικά, όλο το χωριό έχει στραφεί εναντίον του Μηνά και την αιτία δεν την γνωρίζει ούτε η Βούλα. Ο Γιωρίκας γνωρίζει στο Μπάμπη και στην Ξένια την Θεοδώρα, με την οποία είναι ερωτευμένος. Κάποιος όμως θα απογοητευτεί από αυτή την γνωριμία… Ο Ηλίας και η Καίτη πέφτουν σε σεξουαλική ρουτίνα και η Καίτη βάζει μπρος ένα σχέδιο για να φουντώσει το πάθος..

18:45 Μόλις Χθες στον ΣΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ»: Πρεμιέρα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 18.45

Επεισόδιο 70, σεζόν 1η: Ο Χρήστος και η Κέλλυ αποφασίζουν να προχωρήσουν με τον γάμο τους και κλείνουν ημερομηνία. Πολύ σύντομα όμως θα χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους μαθαίνοντας τις κατηγορίες εναντίον του Στάθη.

Η Μαρία, όσο θυμωμένη και να είναι με τον Αντώνη, δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι ένοχος για τον φόνο του Αλέξανδρου, πολύ περισσότερο και της Νόρας κι έρχεται σε σύγκρουση με τον Μιχάλη. Η Λουίζα παίρνει θετικές απαντήσεις για τη βιωσιμότητα του Ιταλικού Ομίλου που σκέφτεται να αγοράσει και αποφασίζει να το προχωρήσει, χωρίς να ξέρει ότι είναι έτοιμη να πέσει στην παγίδα του Σπύρου.

Ο Αχιλλέας θα προσπαθήσει να τα βρει και πάλι με τη Χριστίνα, αλλά αυτά που χωρίζουν τις οικογένειες τους, θα μπούνε ξανά εμπόδιο στη σχέση τους. Ο Μιχάλης βρίσκει έναν καινούργιο χώρο για να προχωρήσει τα επιχειρηματικά του σχέδια κι η Έλενα χαίρεται, μέχρι που βλέπει το μήνυμα της Λουίζας στον Μιχάλη. Η Λήδα, έχοντας ανακαλύψει ότι ο Άλκης έχει σχέση με την Κορίνα, αποφασίζει να μην φύγει από το νησί, όπως εκείνος της ζητά, αλλά να μείνει και να τον διεκδικήσει.

20:00 Η Τελευταία Ώρα στο ΟPEN Η τελευταία ώρα | OPEN TV

Επεισόδιο 64, σεζόν 1η: Η Λουκία κι ο Ανδρέας γνωρίζουν τον ‘Άγγελο’ αλλά το κλίμα μεταξύ τους είναι τεταμένο λόγω του επικείμενου ταξιδιού του Ανδρέα. Η Μαρίνα αγωνιά για την έκβαση της κίνησής της όταν έρχεται αντιμέτωπη με την οργή της Κάτιας. Ο Αλέξης πολιορκείται από την Πωλίνα ενώ η Σοφία αντιμετωπίζει τον Νικόλα για τις πραγματικές της προθέσεις. Η Έλλη σε αδιέξοδο για όσα της συμβαίνουν οδηγείται στην Κική που της προτείνει να πάνε σε μέντιουμ. Όταν βρίσκεται εκεί ανακαλύπτει κάτι για τον εαυτό της που την τρομάζει.

20.00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 77, σεζόν 2η: Ο Τζώρτζης έχει πειστεί από το τηλεφώνημα του παππού του πως είναι ζωντανός και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του. Η Καλλιόπη κάνει ό,τι μπορεί για να μαζέψει χρήματα για τις υποθήκες, την ώρα που η Αλίκη αποφασίζει πως αλλάζει διεύθυνση, αλλάζει σπίτι και μετακομίζει στου… Χαραλάμπη.

19:00 Σε ξένα χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 65, σεζόν 1η: Η Σούλα με την Μάρω δεν μπορούν να χωνέψουν ότι χάσανε μέσα απ’ τα χέρια τους τον Φλοριάν. Ο Πιπερόπουλος συνεχίζει το στενό μαρκάρισμα στη Διώνη, η οποία αγχώνεται μη τους κάνει κάποιος τσακωτούς στο σπίτι. Η Τόνια μαθαίνει τα νέα.

Σειρά ντοκιμαντέρ

21:00 Καταστροφές & Θρίαμβοι στον ΣΚΑΙ

Η μίνι σειρά ντοκιμαντέρ 7 επεισοδίων, «Καταστροφές και Θρίαμβοι» του Στάθη Καλύβα, είναι ένα οδοιπορικό στο παρελθόν μας, μέσα από εφτά μεγάλους ιστορικούς κύκλους της ιστορίας μας που μοιράζονται κοινά στοιχεία: μεγαλόπνοα σχέδια, μεγάλες καταστροφές αλλά και εντυπωσιακούς θριάμβους.

Εύκολα μπορούμε να διαπιστώσουμε πως η ιστορία μας είναι σπαρμένη με μεγάλες καταστροφές: από τη σφαγή της Χίου το 1822 και τις διαδοχικές πτωχεύσεις του 19ου αιώνα, ως τη Χούντα και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, περνώντας από τον Εθνικό Διχασμό, τη Μικρασιατική Καταστροφή, την Κατοχή και τον Εμφύλιο.

Είμαστε ως χώρα καταδικασμένοι να ζούμε την μια καταστροφή μετά την άλλη; Είναι τελικά η ιστορία μας μια αδιάκοπη αλυσίδα καταστροφών; Και αν πράγματι ισχύει αυτό, ποια είναι η αιτία; Μήπως ο αιώνιος διχασμός μας; Η κακοδαιμονία της φυλής μας; Οι συνωμοσίες των ξένων εναντίον μας; Η σειρά Καταστροφές και Θρίαμβοι αναζητεί τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα. Το κεντρικό ερώτημα είναι το πως τελικά καταφέραμε να μετουσιώσουμε τις καταστροφές που βιώσαμε σε θριάμβους.

Ταινίες

21:00 Ρατατούης (Ratatuille) στον ALPHA

Ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής (2007). Φωνές μεταγλώττισης: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Φώτης Σπύρου, Γιώργος Κοτανίδης, Ηλίας Μαμαλάκης. Σκηνοθεσία: Μπραντ Μπερντ. Σενάριο: Μπραντ Μπερντ, Γιαν Πινκάβα.

Η υψηλή γαστρονομία είναι στο DNA όλων των Γάλλων, και όταν λέμε όλων, εννοούμε ακόμα και των… αρουραίων τους! Δε φαίνεται καθόλου παράλογο λοιπόν, που ο Ρεμί ονειρεύεται να γίνει ένας σπουδαίος σεφ, παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς του και το γεγονός ότι είναι… αρουραίος – κάτι απαγορευτικό όταν πρόκειται για κουζίνες!

Τυχερός όμως μέσα στην ατυχία του, σύντομα θα βρεθεί από τον υπόνομο στην… κουζίνα ενός διάσημου εστιατορίου και μέσω ενός μαθητευόμενου μάγειρα, του Λιγκουίνι, θα αρπάξει την ευκαιρία να ξετυλίξει τις μαγειρικές του ικανότητες. Στο δρόμο του θα βρεθεί ο μικρός Αλφρέντο, ο ραδιούργος Σκίνερ, αλλά και ο φοβερός και τρομερός κριτικός εστιατορίων, Άντον Ίγκορ. Ο Ρεμί, όμως, ξέρει καλύτερα από όλους τα υλικά της επιτυχίας και πώς να τα… μαγειρέψει. Μετά από όλα αυτά, ο γαλλικός χάρτης των γεύσεων δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος!

22:00 Gemini Man στον ΣΚΑΪ

Περιπέτεια (2019). Πρωταγωνιστούν: Γουίλ Σμιθ, Μαίρη Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ, Κλάιβ ‘Οουεν, κ.ά. Σκηνοθεσία: Ανγκ Λι. Σενάριο: Ντέιβιντ Μπένιοφ

Ένας πενηντάχρονος επαγγελματίας δολοφόνος, ο Χένρι Μπρόγκαν, έχει μόλις αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, όταν ξαφνικά συνειδητοποιεί πως τον καταδιώκει ένας άλλος εκτελεστής. Σύντομα θα διαπιστώσει πως ο νέος εχθρός του δεν είναι παρά ένας δικός του εικοσιτετράχρονος κλώνος, που έχει δημιουργηθεί με σκοπό να τον εξολοθρεύσει.

22:15 Η Νύχτα των αιχμαλώτων στην ΕΡΤ2

Πολεμικό δράμα παραγωγής ΗΠΑ (2002). Σκηνοθεσία: Γκρέγκορι Χόμπλιτ. Πρωταγωνιστούν: Μπρους Γουίλις, Κόλιν Φάρελ, Τέρενς Χάουαρντ, Λάινους Ρόουτς, Μαρσέλ Ιούρες

Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο υπολοχαγός Τόμας Χαρτ (Κόλιν Φάρελ), αιχμάλωτος πολέμου σε στρατόπεδο των ναζί, αναλαμβάνει την υπεράσπιση ενός μαύρου πιλότου, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία.

Προτάσεις ταινιών στην COSMOTE TV

21:00 Absolutely Fabulous: Η Ταινία (Absolutely Fabulous: The Movie) στο COSMOTE CINEMA 1HD

, Σκηνοθεσία: Μάντι Φλέτσερ. Παίζουν: Τζένιφερ Σόντερς, Τζοάννα Λάμλεϊ, Τζουν Γουίτφιλντ

Η Εντίνα και η Πάτσι απολαμβάνουν τη ζωή τους ώσπου γίνονται στόχοι των ΜΜΕ εξαιτίας ενός ατυχούς περιστατικού. Μέσα στον πανικό τους, καταφεύγουν στην Κυανή Ακτή, όπου αποφασίζουν να μείνουν μόνιμα και να ζήσουν τη μεγάλη ζωή.

22:00 Οιωνός (Signs) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ταινία ε, Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, Παίζουν: Μελ Γκίμπσον, Χοακίν Φίνιξ, Ρόρι Κάλκιν

Η ζωή ενός πρώην ιερωμένου και της οικογένειάς του αναστατώνεται, όταν τεράστιοι γεωμετρικοί σχηματισμοί εμφανίζονται ξαφνικά στο επαρχιακό αγρόκτημά τους. Η εξιχνίαση του μυστηρίου θα τους οδηγήσει σε μια πολύ τρομακτική αλήθεια.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b