MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Ρούνεϊ Μάρα θα υποδυθεί την Όντρεϊ Χέπμπορν σε νέα βιογραφική ταινία της Apple

Η Apple και ο σκηνοθέτης του Call Me By Your Name Luca Guadagnino ετοιμάζουν μία βιογραφική ταινία για την θρυλική ηθοποιό.

Monopoli Team

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, μία βιογραφική ταινία για τη θρυλική ηθοποιό Όντρεϊ Χέπμπορν ετοιμάζεται από την Apple.

Η ταινία αποτελεί ένα πρότζεκτ του σκηνοθέτη Luca Guadagnino, με πρωταγωνίστρια την Ρούνεϊ Μάρα, η οποία επίσης είναι παραγωγός στην ταινία. Το σενάριο υπογράφει ο σεναριογράφος του “Ο φύλακας της μνήμης” (The Giver), Μάικλ Μίτνικ.

Παρ’ όλο που οι λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί, η Χέπμπορν αποτελεί θρύλο του Χόλιγουντ, με σπουδαίες ερμηνείες σε κλασικές ταινίες όπως το “Breakfast at Tiffany’s”, “My Fair Lady”, “Wait Until Dark”, “Charade” και “Sabrina”. Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της, η Χέπμπορν κέρδισε βραβεία Όσκαρ, Emmy, Tony και Grammy, ενώ είχε τεράστια φιλανθρωπική δράση, αλλά και μία πολυτάραχη ζωή. Δεν είναι ακόμα γνωστό λοιπόν από ποια γεγονότα της ζωής της θα αντλήσουν έμπνευση οι δημιουργοί της ταινίας.

Πολλά υποσχόμενη είναι πάντως η πρωταγωνίστρια της ταινίας Ρούνεϊ Μάρα, η οποία έχει βρεθεί υποψήφια για Όσκαρ ήδη δύο φορές στην καριέρα της, μία φορά για το “Κορίτσι με το Τατουάζ” (2011) και το “Κάρολ” (2015).

Όσο για τον Luca Guadagnino, πρόσφατα τελείωσε τα γυρισματα της νέας του ταινίας “Bones and All”, με πρωταγωνιστή τον Timothée Chalamet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠίτερ Μπογκντάνοβιτς: Ο θρυλικός σκηνοθέτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b