MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Πέμπτη 6 Ιανουαρίου.

Χόμπιτ: Χόμπιτ: Η Μάχη των 5 Στρατών
Χόμπιτ: Η Μάχη των 5 Στρατών
Monopoli Team

Σειρές

18:45 Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ
Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ

Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 64 Σεζόν 1: Ο Σπύρος πείθει τον Νικήτα να συνεργαστούν στο σχέδιό του για την καταστροφή του Ομίλου. Ο Ορέστης, νευριασμένος με τη μητέρα του, πηγαίνει στο σπίτι και μαζεύει όλα της τα πράγματα για να τα χαρίσει στο Ίδρυμα, όταν η Λουίζα τον προλαβαίνει και τον σταματά μετά από έναν έντονο καβγά. Ο Μιχάλης και η Έλενα προσπαθούν να πείσουν τη Μαρία να κρύψουν τον φόνο από την αστυνομία. Όταν εκείνη ακούει στις ειδήσεις ότι βρέθηκε το πτώμα του Νώντα πανικοβάλλεται και κάνει τα πάντα για να μην κατηγορηθεί το παιδί της.

19:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1
Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 60 Σεζόν 1: Η Διώνη «τσακώνει» τη Σούλα στο σπίτι και την κάνει να νιώθει άβολα. Η Τόνια μαθαίνει από τον Χρύσανθο ότι το πτώμα του Φλοριάν μεταφέρεται από τη Βουλγαρία στη Ρουμανία συνοδεία του πατέρα του και πάει στο τμήμα να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Η Μάρω μπαίνει στα «άδυτα» του Πιπερόπουλου αλλά τελικά την κάνουν τσακωτή, την ίδια ώρα που ο Χρύσανθος ανησυχεί για τη ζωή της. Η Τόνια δέχεται επίσκεψη από τον Μάνο, ο οποίος συλλαμβάνεται εξαπίνης από τη Σούλα, που «πετάει» ότι το μωρό στη φωτογραφία δεν είναι ο Μπάμπης.

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1
Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 73 Σεζόν 2: Η Καλλιόπη με την Καρμέλα αποτυγχάνουν παταγωδώς να μεταπείσουν τον διοικητή να άρει την ΕΔΕ, που μοιάζει με μονόδρομο για τον απογοητευμένο Κανέλλο. Ο εν εξάλλω Παναγής ανακρίνει τη Φιλιώ, για να μάθει με ποιον έχει, τελικά, δεσμό πίσω από την πλάτη του, με τις παρεξηγήσεις να δυναμιτίζουν την κατάσταση όλο και περισσότερο, αφού τελικά καταλήγει στο συμπέρασμα πως η μάνα του τα έχει με… τον Τζίμη! Η Μάρμω κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να προστατέψει τις τρούφες του χωριού, την ώρα που η κόντρα Τζώρτζη και Θοδωρή έχει μετατρέψει -για ακόμη μια φορά- το σπίτι των Αθηναίων, σε εμπόλεμη ζώνη. Και όλα αυτά, υπό το άγρυπνο βλέμμα της σατανικής Καρμέλας! Η Κατερίνα και ο Παναγής βλέπουν τυχαία τον Σάββα, που πάει να συναντήσει τον Τζίμη και αποφασίζουν να μάθουν τι μαγειρεύουν αυτοί οι δύο…

20:00 Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND
Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 59 Σεζόν 1: Η Έλλη έχει έναν ακόμα άσχημο εφιάλτη με την Κατερίνα και ξυπνάει τρομαγμένη, πράγμα που ανησυχεί τον Μάρκο. Όταν τη ρωτάει τι της συμβαίνει και τι της προκαλεί άγχος, αυτή είναι έτοιμη να του μιλήσει για τα πάντα. Ο Ανδρέας αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την Άσπα και την ΜΚΟ στην Ισμήνη όπως και το ότι σκέφτεται να πάρει την οικογένειά του και να φύγει μέχρι να ξεχαστεί η υπόθεση Αρχοντίδου. Ο Νικόλας λέει στη Μαρίνα για την απόφαση του Αλέξη και της Κάτιας να παντρευτούν, ελπίζοντας πως ούτε εκείνη θα ήταν σύμφωνη με αυτή, αλλά τελικά η Μαρίνα τον αιφνιδιάζει. Την ίδια στιγμή η Σοφία ζητάει από τη Φαίη το τηλέφωνο της κοπέλας που θα την πέσει στον Αλέξη για τον χωρίσει από την Κάτια. Ο Μάρκος ζητάει από έναν φίλο του χάκερ να μπει στα αρχεία των αεροπορικών για να βρει ποιος πέταξε από Κύπρο για Ελλάδα και Ρόδο τις μέρες που ήταν κι αυτός με την Κατερίνα και τέλος η Άσπα αναλαμβάνει δράση για να κλείσει μια και καλή η υπόθεση της Αρχοντίδου.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA
Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 120 Σεζόν 1: Η Μυρτάλη παθαίνει υστερία στη θέα του Αλέξη και τον διώχνει κακήν κακώς. Ενημερώνει τη Μαργαρίτα για το συμβάν και της εξηγεί πως την επόμενη φορά που θα την παρακολουθήσει ο γιος της, θα πει τα πάντα στον Στέφανο για την απαγωγή. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να «σφίξει τα λουριά» του Αλέξη, αλλά μάταια. Η Άννα πολιορκεί τον Λεωνίδα, αλλά τον βρίσκει πολύ ήπιων τόνων για τα γούστα της. Η Μυρτάλη ρωτάει την Ιουλία ανοιχτά αν έχει ξεπεράσει τον Στάθη, αλλά δεν παίρνει ξεκάθαρη απάντηση. Από την άλλη, ο Ιάκωβος πιέζει τον Στάθη να σταματήσει να πλησιάζει την Ιουλία, αλλά εκείνος δεν θορυβείται. Την ίδια ώρα, Ιάκωβος κι Αθηνά αρχίζουν να αποκτούν πιο στενή σχέση. Μια ξαφνική λιποθυμία του Ανέστη έρχεται να ταράξει την Αναστασία που ανησυχεί για την υγεία του.

Ταινίες

22:00 Χόμπιτ: Η Μάχη των 5 Στρατών στην ΕΡΤ1
Χόμπιτ: Η Μάχη των 5 Στρατών

Χόμπιτ: Η Μάχη των 5 Στρατών

Περιπέτεια φαντασίας νεοζηλανδικής και αμερικανικής παραγωγής. Σκηνοθεσία: Πίτερ Τζάκσον

Παίζουν: Μάρτιν Φρίμαν, Ίαν ΜακΚέλεν, Ρίτσαρντ Άρμιταζ, Εβάντζελιν Λίλι

Υπόθεση: Tο φινάλε της επικής τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον, βασισμένης στο παγκοσμίου φήμης αριστούργημα του Τζ.Ρ.Ρ. Τόλκιν, «Το Χόμπιτ» καθηλώνει. Με την ανάκτηση του Βασίλειου των Νάνων από τον δράκο Νοσφιστή, ο Μπίλμπο και οι δεκατρείς Νάνοι έχουν άθελά τους συμβάλλει στην εξάπλωση μιας φονικής δύναμης. Ο εξοργισμένος Νοσφιστής επιτίθεται στους ανυπεράσπιστους κατοίκους της Λιμνούπολης, ενώ ο Θόριν Δρύασπις, κυριευμένος από το πάθος του να πλουτίσει, βάζει τον θησαυρό πάνω από την τιμή και τους φίλους του. Παραμονεύουν όμως μεγαλύτεροι κίνδυνοι, τους οποίους γνωρίζει μόνο ο μάγος Γκάνταλφ. Ο μεγάλος εχθρός τους, Σάουρον, έχει στείλει λεγεώνες από Όρκ για να επιτεθούν στο Βουνό της Μοναξιάς. Η φυλή των Νάνων, τα Ξωτικά και οι Άνθρωποι πρέπει να αποφασίσουν: θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους ή κινδυνεύουν να καταστραφούν ολοσχερώς. Ο Μπίλμπο θα πρέπει να πολεμήσει όχι μόνο για τη ζωή του, αλλά και για να υπερασπιστεί τη ζωή των συντρόφων του, στην επική Μάχη των Πέντε Στρατών, καθώς το μέλλον της Μέσης Γης παραμένει αβέβαιο.

22:00 Bridget Jones: Η Επόμενη Σελίδα (Bridget Jones: The Edge Of Reason) στον ΑΝΤ1
Bridget Jones: Η Επόμενη Σελίδα (Bridget Jones: The Edge Of Reason)

Bridget Jones: Η Επόμενη Σελίδα (Bridget Jones: The Edge Of Reason)

Κομεντί αμερικάνικης, γαλλικής και βρετανικής παραγωγής (2004). Σκηνοθεσία: Μπίμπαν Κίντρον

Παίζουν: Ρενέ Ζελβέγκερ, Κόλιν Φερθ, Χιου Γκραντ, Τζέμα Τζόουνς

Υπόθεση: Έχοντας τελικά βρει τον τέλειο άντρα στο πρόσωπο του όμορφου δικηγόρου Μαρκ Ντάρσι, η 30άρα πρώην γεροντοκόρη Μπρίτζετ Τζόουνς, έρχεται αντιμέτωπη με μια ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση… να τον κρατήσει! Όταν οι αμφιβολίες για τον εαυτό της επιστρέφουν. Συγχρόνως, ο γυναικάς πρώην εραστής Ντάνιελ Κλίβερ επανεμφανίζεται ακάλεστος. Έτσι, η Μπρίτζετ μπερδεύεται σε μια κωμική σειρά από κακές συμβουλές, παρεξηγήσεις και ολικές καταστροφές που μόνο σε αυτήν θα μπορούσαν να συμβούν! Το πρόγραμμα μεταδίδεται με υπότιτλους.

Ντοκιμαντέρ

18:30 Ανακαλύπτοντας τον Ελ Γκρέκο στο COSMOTE HISTORY HD
Ανακαλύπτοντας τον Ελ Γκρέκο στο COSMOTE HISTORY HD

Ανακαλύπτοντας τον Ελ Γκρέκο στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ βρετανικής παραγωγής (2015).

Υπόθεση: Ο Ελ Γκρέκο θεωρείται σήμερα ένας από τους κορυφαίους ζωγράφους της Αναγέννησης. Χρειάστηκε να περάσουν, όμως, τρεις αιώνες μέχρι να αναγνωριστεί η σπουδαιότητά του… Ένα ντοκιμαντέρ που ρίχνει φως στις περιπέτειες του έργου του.

23:00 Ο ‘Πρώτος’ Κόσμος στο COSMOTE HISTORY HD
Ο 'Πρώτος' Κόσμος στο COSMOTE HISTORY HD

Ο ‘Πρώτος’ Κόσμος στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ βρετανικής παραγωγής (1992). Σκηνοθεσία: Χίλαρι Λόσον, Κάθι Ο’Νιλ

Υπόθεση: Πώς ο Πυθαγόρας και ο Πλάτωνας επηρέασαν τη σύγχρονη σκέψη, την αρχιτεκτονική και την κοινωνική οργάνωση; Ένα βραβευμένο ντοκιμαντέρ, γυρισμένο σε Η.Π.Α., Ευρώπη και Ελλάδα, που μας συστήνει δυο εξέχουσες ιστορικές προσωπικότητες.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

18:15 Ο κύριος και η κυρία Σμιθ (Mr. & Mrs. Smith) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Ο κύριος και η κυρία Σμιθ (Mr. & Mrs. Smith)

Ο κύριος και η κυρία Σμιθ (Mr. & Mrs. Smith)

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής (2005). Σκηνοθεσία: Νταγκ Λάιμαν

Παίζουν: Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί, Άνταμ Μπρόντι

Υπόθεση: Ο κύριος και η κυρία Σμιθ προσπαθούν να ζωντανέψουν τον βαρετό γάμο τους μέχρι που συνειδητοποιούν ότι είναι ακριβοπληρωμένοι εκτελεστές σε ανταγωνιστικές ‘εταιρείες’… και η νέα τους αποστολή είναι να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον.

23:50 Rambo: Το Τελευταίο Αίμα (Rambo: Last Blood) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Rambo: Το Τελευταίο Αίμα (Rambo: Last Blood)

Rambo: Το Τελευταίο Αίμα (Rambo: Last Blood)

Περιπέτεια αμερικανικής, ισπανικής και βουλγαρικής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία: Άντριαν Γκράνμπεργκ

Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Παθ Βέγκα, Σέρτζιο Πέρις Μεντσέτα

Υπόθεση: Ο Τζον Ράμπο έχει αποσυρθεί στο ράντσο του, όπου ζει ήσυχα με τη θετή οικογένειά του. Μια νέα απειλή, όμως, αναγκάζει τον σκληροτράχηλο βετεράνο να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να ξαναθυμηθεί τις πολεμικές του ικανότητες.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Η Ανταλλαγή (Changeling)
Η Ανταλλαγή (Changeling)

Η Ανταλλαγή (Changeling)

Δραματική ταινία παραγωγής 2008. Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ

Παίζουν: Αντζελίνα Τζολί, Τζον Μάλκοβιτς, Τζέφρι Ντόνοβαν

Υπόθεση: Όταν ο γιός της, που έχει πέσει θύμα απαγωγής, επιστρέφει στο σπίτι, μία μητέρα υποψιάζεται ότι δεν είναι το παιδί της και ο αρχηγός της αστυνομίας τη βάζει σε άσυλο.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b