MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
17
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

House of the Dragon: Το prequel του Game of Thrones δε θα μάς απογοητεύσει, σύμφωνα με τον George R. R. Martin

Και όσο οι fans του Game of Thrones περιμένουν με αγωνία το House of the Dragon, ο George R.R. Martin δηλώνει με σιγουριά πως η πολυαναμενόμενη σειρά δεν θα απογοητεύσει κανέναν.

House of the Dragon. Photo Credits: HBO
House of the Dragon. Photo Credits: HBO
Monopoli Team

Ο George R.R. Martin, συγγραφέας του εξαιρετικά επιτυχημένου Game of Thrones, είχε την τύχη να δει πρώτος την αρχή του επερχόμενου prequel της αγαπημένης σειράς, το οποίο θα ονομάζεται House of the Dragon.

Όσο οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία να δουν την ιστορία που άρχισε τα πάντα, ο Martin τους επιβεβαιώνει πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να απογοητευτούν. Και η αλήθεια είναι πως από το τρέιλερ και μόνο, φαίνεται πως έχει δίκιο.

“Είναι σκοτεινό, δυνατό και αποτρόπαιο”

Σχολιάζοντας την επερχόμενη σειρά, ο συγγραφέας αποκάλυψε ότι έχει δει ένα πρόχειρο κομμάτι του πρώτου επεισοδίου και ότι του άρεσε πολύ. Συγκεκριμένα δήλωσε πως: «Είναι σκοτεινό, είναι δυνατό, είναι αποτρόπαιο… ακριβώς όπως μου αρέσουν οι επικές ιστορίες φαντασίας».

Ο Μάρτιν πρόσθεσε ότι, ενώ το κοινό θα γνωρίζει μόνο μερικούς από τους ηθοποιούς του καστ, αυτό δεν θα το εμποδίσει να ταυτιστεί και με τους υπόλοιπους, πρωτοεμφανιζόμενους ηθοποιούς. «Νομίζω ότι θα ερωτευτείτε πολλούς από αυτούς. Μόνο για να ραγίσει η καρδιά σας αργότερα όταν… αλλά όχι δε θα το πω, αυτό θα ήταν μεγάλο spoiler».

«Πιστεύω ότι οι Targaryens είναι σε πολύ καλά χέρια», κατέληξε. “Να έχετε μεγάλες προσδοκίες. Δεν νομίζω να απογοητευτείτε”.

Και μετά από αυτά τα τόσο θετικά σχόλια, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μία ακόμα μεγάλη επιτυχία. Το House of the Dragons αναμένεται να μεταδοθεί στο HBO Max κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEmily in Paris: Αντιδράσεις από την Ουκρανία για την στερεοτυπική απεικόνιση χαρακτήρα στη νέα σεζόν12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
“Ο Γιώργος του Κέδρου”: Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ για ελεύθερη προβολή online
Cine News
COSMOTE TV: Νέα τηλεοπτική σεζόν με blockbusters, all-star cast σειρές και το πολυαναμενόμενο «Ριφιφί»
Cine News
Ο Γιώργος Λάνθιμος σκηνοθετεί την Σκάρλετ Γιόχανσον σε μια σουρεαλιστική καμπάνια για την Prada
Cine News
Στον απόηχο της Δράμας – Όλα όσα έγιναν στο 48ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους
Cine News
Ρόμπερτ Ρέντφορντ (1936-2025): Ο θρύλος του αμερικανικού σινεμά έφυγε από τη ζωή
Cine News
Animasyros 2025: Όλα όσα θα δούμε στη μεγάλη γιορτή του animation
Cine News
Βραβεία Emmy 2025: Έγραψε ιστορία το “The Studio” – Σάρωσαν “Adolescence” και “The Pitt”
Cine News
48ο Φεστιβάλ Δράμας: Ο Χρυσός Διόνυσος στο «Noi» του Νεριτάν Ζιντζιρία – Όσα έγιναν στην τελετή λήξης
Cine News
Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Ο Στέφανος Ρόκος υπογράφει τις αφίσες του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Cine News
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
Όλα όσα αγαπάμε στη Δράμα του φεστιβάλ