MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Εορταστικό TV Guide: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του ρεβεγιόν

Με άκρως εορταστικό πρόγραμμα, τα κανάλια μας κάνουν τη δική τους πρόταση για εκείνους που θα προτιμήσουν να γιορτάσουν σπίτι τους την αλλαγή του χρόνου.

author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Λίγο πριν καλωσορίσουμε τη καινούργια χρονιά, και εν μέσω ενός νέου κύματος κρουσμάτων, πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να περάσουν την αλλαγή του χρόνου στο σπίτι τους.

Ακόμα και στο σπίτι λοιπόν, οι επιλογές για διασκέδαση που έχει κανείς δεν είναι λίγες, καθώς το τηλεοπτικό πρόγραμμα προσφέρει μεγάλη ποικιλία εκπομπών για όσους προτιμήσουν να γιορτάσουν σπίτι τους την Πρωτοχρονιά.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς 31/12

21:00 Πρωτοχρονιά Στο Σπίτι με το Mega στο MEGA
Πρωτοχρονιά Στο Σπίτι Mε Το Mega στο MEGA

Πρωτοχρονιά Στο Σπίτι Mε Το Mega στο MEGA

Μουσική εκπομπή με αγαπημένους καλλιτέχνες που θα μπουν για ακόμα μια χρονιά στα σπίτια μας και θα μας κάνουν να διασκεδάσουμε, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να νοσταλγήσουμε τις όμορφες στιγμές που έχουμε ζήσει με τα τραγούδια τους. Κάθε εκπομπή με διαφορετικούς καλλιτέχνες και ξεχωριστούς guests δημιουργούν ένα διαφορετικό μουσικό κεφάλαιο, ένα ξεχωριστό μελωδικό ταξίδι. Άλλοτε νοσταλγικό και συναισθηματικό, άλλοτε χορευτικό και διασκεδαστικό

21:00 Dancing With The Stars στο STAR
Dancing With The Stars στο STAR - Φωτογραφία από Instagram/ dwts_gr, πηγή iEfimerida.gr

Dancing With The Stars στο STAR – Φωτογραφία από Instagram/ dwts_gr, πηγή iEfimerida.gr

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο χορευτικός διαγωνισμός, Dancing With The Stars, με τη Βίκυ Καγιά και τον Λάμπρο Φισφή, μας κρατάει συντροφιά και γεμίζει την τελευταία μέρα του 2021 με μουσική και πολύ χορό. Σε ζωντανή σύνδεση, μετράμε αντίστροφα για την αλλαγή του χρόνου παρέα με το αγαπημένο μας χορευτικό σόου.

21:00 Παραμονή Πρωτοχρονιάς Με Τα “Καλύτερα Παιδιά” στο ΣΚΑΪ
Παραμονή Πρωτοχρονιάς Με Τα "Καλύτερα Παιδιά" στο ΣΚΑΪ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς Με Τα “Καλύτερα Παιδιά” στο ΣΚΑΪ

Ο Γιάννης Πλούταρχος γιορτάζει στον ΣΚΑΪ τα 25 χρόνια της καριέρας του και προσκαλεί σε ρεβεγιόν 13 αγαπημένους καλλιτέχνες, στη σκηνή του Αθηνών Αρένα. Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο ΣΚΑΪ φοράει τα γιορτινά του σε μια μοναδική βραδιά όπου θα υποδεχθούμε το 2022 με τραγούδι! Πρόσωπα που ο ίδιος αγαπά αλλά όλοι μας θαυμάζουμε, στέκονται στο πλάι του ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες του και αγαπημένα δικά τους τραγούδια. Σε αυτή τη μοναδική μουσική σύμπραξη συμμετέχουν ο Σταμάτης Γονίδης, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Κατερίνα Στανίση, ο Στέλιος Διονυσίου, η Κωνσταντίνα, ο Νίκος Βουρλιώτης, η Ήβη Αδάμου, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Ζόζεφιν.

22:00 “Δυνατά” με τον Κωστή Μαραβέγια στην ΕΡΤ1

Στις 22:00, θα ζήσουμε την πιο κεφάτη, διασκεδαστική και ανατρεπτική Παραμονή Πρωτοχρονιάς «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια!

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει προσκαλέσει στο πλατό της εκπομπής τους πιο αγαπημένους φίλους της ζωής του, για να υποδεχθούν μαζί το 2022. Ο Πάνος Μουζουράκης, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο Θανάσης Αλευράς και, φυσικά, η Τόνια Σωτηροπούλου είναι «το παρεάκι», οι «φίλοι», «οι κολλητοί» του Κωστή, που έρχονται για να περάσουν -και να μας χαρίσουν- ένα αξέχαστο βράδυ. Την παρέα τους συμπληρώνουν η υπέροχη Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο κορυφαίος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης, το συγκρότημα «Σουαρέ» και η εκπληκτική Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού!

23:45 Σύνδεση με τον Δήμο Αθηναίων για την Αλλαγή του Χρόνου στην ΕΡΤ1

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου συντονιζόμαστε στην κρατική τηλεόραση για να μετρήσουμε όλοι μαζί αντίστροφα σε ζωντανή σύνδεση και να υποδεχθούμε το νέο έτος.

23:15 Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ – Απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ2
φωτογραφία: Νίκος Καρανικόλας

φωτογραφία: Νίκος Καρανικόλας

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021, στις 23:15, η ΕΡΤ2 συνδέεται με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και μεταδίδει απευθείας τις εκδηλώσεις για την υποδοχή του Νέου Έτους. Όπως κάθε Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ φτάνει στο απόγειο της λάμψης του με ένα εντυπωσιακό θέαμα πυροτεχνημάτων, αλλά και με χορογραφίες από τα Σιντριβάνια στο Κανάλι! Οικοδέσποινα της γιορτής είναι η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη.

Το εορταστικό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ θα μεταδοθεί ζωντανά από τη συχνότητα της ΕΡΤ2 αλλά και τον ιστότοπο snfcc.org. Στο πρόγραμμα για τους τηλεθεατές της ΕΡΤ2 συμμετέχει και η Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) με μαγνητοσκοπημένα αποσπάσματα από παραστάσεις όπερας και χορού. Η ΕΛΣ παρουσιάζει, από το πλούσιο αρχείο της GNO TV, άριες από τη «Μαντάμα Μπατερφλάι» του Τζάκομο Πουτσίνι, τον «Ντον Τζοβάνι» και τους «Γάμους του Φίγκαρο» του Β. Α. Μότσαρτ, τον «Αντρέα Σενιέ» του Ουμπέρτο Τζορντάνο, την «Κάρμεν» του Ζορζ Μπιζέ, μία χορογραφία από τους «Ελληνικούς χορούς» του Νίκου Σκαλκώτα, αλλά και μία ιδιαίτερη χορογραφία πάνω στον Γ. Σ. Μπαχ. Συμμετέχουν σπουδαίοι ερμηνευτές διεθνούς ακτινοβολίας, η Ορχήστρα, η Χορωδία, το Μπαλέτο και η Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

21:00 Ένα τραγούδι ακόμα, με τον Γιώργο Θεοφάνους και guests, στο OPEN


Ο Γιώργος Θεοφάνους έχει ετοιμάσει μοναδικές εκπλήξεις και υποδέχεται την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο OPEN, τον Ηλία Βρεττό, τον Δημήτρη Κοντολάζο, την Κωνσταντίνα, τη Χριστίνα Μαραγκόζη και τον Λευτέρη Πανταζή. Στην παρέα τους είναι και τα αγαπημένα νέα παιδιά του Γιώργου, η Όλγα Βενετσιάνου , ο Γιάννης Γρόσης, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Βάλια Σωμαράκη. Η βραδιά όμως κρύβει ακόμα πολλές εκπλήξεις, ανάμεσα σε αυτές, είναι και η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου που ήρθε αποκλειστικά για το «Ένα Τραγούδι Ακόμα».

Πρωτοχρονιά 1/1

12:15 Η Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Βιέννης 2022 στην ΕΡΤ1
Η Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Βιέννης 2022 στην ΕΡΤ1

Η Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Βιέννης 2022 στην ΕΡΤ1

Η μεγάλη γιορτή της μουσικής πλησιάζει! Όπως κάθε πρωτοχρονιά, η ΕΡΤ 1, στις 12:15 το μεσημέρι θα μεταδώσει ζωντανά απευθείας την Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία από τη Βιέννη, με τη θρυλική Φιλαρμονική Ορχήστρα της πόλης.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b