MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου.

The Hand of God
The Hand of God
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Σειρές

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA
Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Επεισόδιο 48 Σεζόν 1: Το βράδυ πριν τον γάμο του Λευτέρη με τη Νάντια, ο Βασίλης με τον Λευτέρη αναμετριούνται για την καρδιά της Νικόλ, ενώ η Έλλη αποκαλύπτει στην Ρωξάνη ότι ανακάλυψε πως ο Δημήτρης φυλάει ένα μονόπετρο που προόριζε για την Ρωξάνη στο κομοδίνο του. Όταν η «μέρα χαράς» ξημερώνει, ο Θωμάς θρηνεί που η γυναικάρα του δεν θέλει να τον γνωρίσει επίσημα στα παιδιά της και ψάχνει παρηγοριά στον γιο του, ενώ ο Μπάμπης θρηνεί που χάνει οριστικά την Νάντια. Από την άλλη η Νικόλ ψάχνει να βρει το κουράγιο να αντέξει αυτόν τον γάμο και η Όλγα και ο Σωτήρης, πιστοί στην αποστολή τους, παίρνουν την Έλλη και πάνε να βρουν τον Μαυρόπουλο στο σκάφος του στο Λαύριο. Φυσικά, στο σπίτι οι υπόλοιποι ετοιμάζονται και ακολουθούν τις εντολές που τους έχει δώσει η Νάντια για τον αρχαιοελληνικό γάμο, αλλά μέσα στον χαμό ο Δημήτρης προσπαθεί να ξεκαθαρίσει μια και καλή τα πράγματα με την Ρωξάνη.

20:00 Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND
Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 55 Σεζόν 1: Η Έλλη δραπετεύει από το κρησφύγετο, όμως ο δρόμος προς την ελευθερία είναι μονόδρομος. Στο παρελθόν, ο Νικόλας συναντάει τον Πατινιώτη και το παιχνίδι αντιστρέφεται. Ταυτόχρονα, η Ζωή ανακαλύπτει ένα νέο ‘μήνυμα’ της Κατερίνας αλλά η στάση του Μάρκου την προβληματίζει. Η Σίλια επιστρέφει από την Κύπρο σε μια δυσάρεστη έκπληξη ενώ ο Κωνσταντίνος κι η Κάτια χωρίς να το ξέρουν, έρχονται αντιμέτωποι με τα ψέματά τους. Ο Δαμιανός οδηγείται από τις τύψεις του στο σπίτι της Μάντυ και βλέπει αυτό που φοβόταν ενώ ο Ανδρέας καταλαβαίνει το σκληρό πρόσωπο της Άσπας.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA
Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 115 Σεζόν 1: Ο Μάνος απομακρύνει τον Ανέστη από το πόστο του στο ελαιοτριβείο και επαναφέρει τον Αποστόλη που δείχνει αποφασισμένος να ξεσκεπάσει τον υπαίτιο της πυρκαγιάς. Ο Μάνος συνειδητοποιεί πως η Αντιγόνη αρχίζει να κερδίζει έδαφος μέσα στην οικογένεια και, προκειμένου να την απομονώσει, απειλεί ανοιχτά τον Ισίδωρο πως είτε θα του γράψει όλη την περιουσία, είτε θα αποκαλύψει σε όλους πως αυτός παραποίησε τη διαθήκη του Ιπποκράτη. Η Ζωή δεν βρίσκει την ανταπόκριση που περίμενε από τον Μάνο και ρίχνει λάδι στη φωτιά ενημερώνοντας τη Μαρίνα για τη «σχέση» τους. Η Μυρτάλη δεν μπορεί να δεχτεί την αδικία που γίνεται εις βάρος της Αθηνάς και προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει πίσω στη Μάνη.

21:00 Σασμός στον ALPHA
Σασμός στον ALPHA

Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 68 Σεζόν 1: Η αλήθεια για τον πατέρα του Άγγελου είναι μια ανάσα από το να βγει στο φως. Ωστόσο, η Αθηνά μπερδεύει ακόμα περισσότερο τον Άγγελο για την χρονολογία που έφυγε η Ανθούλα από το χωριό. Η κατάστασή της γιαγιάς Ειρήνης ολοένα και χειροτερεύει. Η νύφη της και τα παιδιά της έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά. Η Καλλιόπη ανακαλύπτει ότι ο Αστέρης βοηθάει τον Άγγελο να βρει τον πατέρα του και οι φόβοι της για την αποκάλυψη της αλήθειας μεγαλώνουν συνεχώς. Οι έρευνες του Αντώνη για τον Μαθιό βρίσκονται πάλι σ’ ένα τέλμα. Μια μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη περνάει στα χέρια του Διονύση. Θα καταφέρει πάλι να ξεγελάσει την αστυνομία; Η αποκάλυψη της αληθινής ταυτότητας του Άγη, βρίσκεται πλέον πολύ κοντά. Θα τον ανακαλύψουν όμως; Και αν ναι, ποιος;

Ταινίες

21:00 Η Εποχή Των Παγετώνων (Ice Age) στο STAR
Η Εποχή Των Παγετώνων (Ice Age)

Η Εποχή Των Παγετώνων (Ice Age)

Κωμική ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής (2002). Σκηνοθεσία: Κρις Γουέτζ, Κάρλος Σαλντάνα

Υπόθεση: 20.000 χρόνια πριν, η Γη δεν ήταν, όπως τη γνωρίζουμε. Μόλις έχει αρχίσει η Εποχή των Παγετώνων. Ακολουθώντας το ένστικτο της επιβίωσης, τα ζώα μεταναστεύουν προς το νότο. Όλα εκτός από ένα μαλλιαρό μαμούθ, τον Μάνι, που του αρέσει να κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο και ένα βραδύποδα, τον Σιντ, ο οποίος είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα τεμπέλη. Οι δύο ήρωες θα συναντήσουν ένα εγκαταλελειμμένο ανθρώπινο μωράκι και θα αποφασίσουν να το πάνε στην οικογένειά του. Βλέποντας το μωρό σαν λαχταριστό έδεσμα, στην παρέα τους προστίθεται ο Ντιέγκο, ένας κουτοπόνηρος τίγρης. Παράλληλα με όλα αυτά, ο γκαφατζής σκίουρος Σκρατ, προσπαθεί απεγνωσμένα να ολοκληρώσει το σκοπό της ζωής του – να θάψει ένα βελανίδι – δημιουργώντας όμως απίστευτες καταστροφές. Η παρέα θα ξεκινήσει ένα μακρύ ταξίδι για να βρει τους γονείς του μωρού αντιμετωπίζοντας εμπόδια και φοβερές περιπέτειες…

22:00 Ο Υποκινητής (The Inside Man) στον ANT1
Ο Υποκινητής (The Inside Man)

Ο Υποκινητής (The Inside Man)

Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής (2006). Σκηνοθεσία: Σπάικ Λι

Υπόθεση: Ένας επιτυχημένος αστυνομικός, ο ντετέκτιβ Φρέιζερ, έρχεται αντιμέτωπος με την πιο δύσκολη υπόθεση της καριέρας του, όταν ο ληστής τραπεζών Ντάλτον σχεδιάζει την τέλεια ληστεία, κρατώντας δεκάδες ομήρους. Καθώς ο Φρέιζερ και ο Ντάλτον παίζουν τη γάτα με το ποντίκι, αλλάζοντας εκ περιτροπής ρόλους, θα μπει στη μέση η Μαντλίν, μία πανίσχυρη μεσίτρια με υψηλές γνωριμίες, που θα έλθει να κάνει ακόμα πιο ασταθή την όλη κατάσταση, καθώς επεμβαίνει καταλυτικά, χωρίς όμως να αποκαλύπτει σε κανέναν τα πραγματικά συμφέροντά της.

Ντοκιμαντέρ

20:00 Η Χαμένη Ατλαντίδα στο COSMOTE HISTORY HD
Η Χαμένη Ατλαντίδα στο COSMOTE HISTORY HD

Η Χαμένη Ατλαντίδα στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2005).

Υπόθεση: Πέντε ερευνητικές αποστολές σε πέντε διαφορετικές γωνιές του πλανήτη αναζητούν τα ίχνη μιας αρχαίας πόλης που ‘ακροβατεί’ μεταξύ μύθου και πραγματικότητας. Θα βρουν άραγε στέρεες αποδείξεις για την ύπαρξη της χαμένης Ατλαντίδος;

21:00 Μύθοι της Ευρώπης – Ελλάδα στο COSMOTE HISTORY HD
Μύθοι της Ευρώπης - Ελλάδα στο COSMOTE HISTORY HD

Μύθοι της Ευρώπης – Ελλάδα στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία: Νίκος Πλουμπίδης

Υπόθεση: Από το Αιγαίο και τη χαμένη Ατλαντίδα έως τη Σπάρτη, την Ολυμπία και την καστροπολιτεία του Μυστρά, μια περιήγηση σε πανέμορφα αξιοθέατα της Ελλάδας για να γνωρίσουμε μύθους και ιστορίες για θεούς, ήρωες και υπερφυσικά πλάσματα.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

18:10 Christmas Wedding Runaway στο COSMOTE CINEMA 2HD
Christmas Wedding Runaway

Christmas Wedding Runaway

Ρομαντική κομεντί καναδικής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία: Χάρβεϊ Κρόσλαντ

Παίζουν: Σάρα Μίτιτς, Χάρμον Γουόλς, Μιμί Κιουζούκ

Υπόθεση: Αφού παρατάει τον μνηστήρα της στην εκκλησία, η Μάγκι προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τι νιώθει, ενώ βρίσκεται εγκλωβισμένη σε ένα εξοχικό με τη γιαγιά της και έναν παλιό της έρωτα. Ποιος από τους δύο άντρες θα κερδίσει την καρδιά της;

22:00 Έμμα (Emma) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Έμμα (Emma)

Έμμα (Emma)

Ρομαντική κομεντί αμερικανικής και βρετανικής παραγωγής (1996). Σκηνοθεσία: Ντάγκλας Μακ Γκραθ

Παίζουν: Γκουίνεθ Πάλτροου, Τόνι Κολέτ, Γκρέτα Σκάκι

Υπόθεση: Ladies First. Η νεαρή Έμμα έχει ως χόμπι να ανακατεύεται στις ερωτικές σχέσεις των γύρω της. Κάνει τα πάντα για να ενώνει άντρες και γυναίκες χωρίς κοινά μεταξύ τους. Δεν έχει όμως ιδέα για τα δικά της συναισθήματα και ειδικότερα για τον κύριο Νάιτλι.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

The Hand of God
The Hand of God

The Hand of God

Δράμα παραγωγής 2021. Σκηνοθεσία: Πάολο Σορεντίνο

Παίζουν: Φιλίπο Σκότι, Τόνι Σερβίλο, Τερέζα Σαπονάντζελο

Υπόθεση: Στη Νάπολη του ’80, ενώ ο Φαμπιέτο ακολουθεί το πάθος τουγια το ποδόσφαιρο, μία οικογενειακή τραγωδία χαράζει το αβέβαιο, αλλά πολλά υποσχόμενο μέλλον του στη σκηνοθεσία.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b