MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
23
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
  ΗΘΟΠΟΙΟ
  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
  ΘΕΑΤΡΟ
  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Παιδική παράσταση

  Γλυκογιορτινά Παιχνίδια: Η παράσταση για παιδιά της Ανδρομάχης Μοντζολή, διαθέσιμη on demand

  Η παιδική παράσταση-θεατρικό παιχνίδι της Ανδρομάχης Μοντζολή για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, «Γλυκογιορτινά Παιχνίδια», είναι διαθέσιμη on demand στην streaming πλατφόρμα της viva.gr.

  Monopoli Team

  Το Θέατρο της Ημέρας για τις  γιορτινές ημέρες προτείνει την παράσταση τα «Γλυκογιορτινά παιχνίδια» της Ανδρομάχης Μοντζολή, που θα παρουσιάζεται On Demand μέσω της viva.gr έως 16 Ιανουαρίου 2022.

  Γλυκογιορτινά Παιχνίδια: Η παράσταση για παιδιά της Ανδρομάχης Μοντζολή, διαθέσιμη on demand

  «Γλυκογιορτινά παιχνίδια»: Λίγα λόγια για την παράσταση

  Μια τρυφερή και νοσταλγική παράσταση με θεατρικό παιχνίδι και την ενεργή συμμετοχή των παιδιών στο σπίτι, που όμως συγκινεί ιδιαίτερα και τους μεγάλους.

  Η γιαγιά μπροστά στο αναμμένο τζάκι ονειρεύεται, θυμάται και νοσταλγεί στιγμές  από τα παιδικά της Χριστούγεννα και το παρελθόν. Αγαπημένα θέματα όπως: το στόλισμα του δέντρου, οι παλιές φωτογραφίες, τα ξεχασμένα παιχνίδια, ο παλιός κι ο νέος χρόνος, τα κάλαντα, η νεράιδα του χρόνου και τα γλυκά, ξαναζωντανεύουν με οδηγό τη φαντασία και το θεατρικό παιχνίδι και γίνονται παρόν.

  Μέσα από το σκηνικό και θεατρικό παιχνίδι, που σαν μέθοδο εργασίας και άποψη, υπηρετεί με συνέπεια και επί μακρόν το Θέατρο της Ημέρας, τα παιδιά- με τη συμμετοχή των Εμψυχωτών – θεατροπαιδαγωγών, βιώνουν και κατανοούν τις καταστάσεις και τα μηνύματα του έργου και της παράστασης. Τα παιδιά, από το σπίτι τους, συμμετέχουν ενεργά  μέσω των διαδραστικών θεατρικών παιχνιδιών που καθοδηγούν οι εμψυχωτές.

  *Στα παιχνίδια συμμετέχουν οι σπουδάστριες της 3/ετούς Σχολής Παιδαγωγικής θεάτρου & Θεατρικού Παιχνιδιού του θεάτρου της Ημέρας: Δήμητρα Μάσκουλη, Κατερίνα Πλουμίδη, Χριστιαλένα Γιάννου.

  Λίγα λόγια για το Θέατρο της Ημέρας

  Το Θέατρο της Ημέρας, οργανισμός καλλιτεχνικής και εκπαιδευτικής θεατρικής έκφρασης με πολύχρονη παρουσία και πείρα στο χώρο της Παιδαγωγικής Θεάτρου με Καλλιτεχνικό Διευθυντή την Ανδρομάχη Μοντζολή και Διευθυντή Σπουδών τον Λάκη Κουρετζή έχει κύριο στόχο την καλλιέργεια της Θεατρικής έκφρασης και της Θεατρικής παιδείας και επιδιώκει τη σύνδεση της Εκπαίδευσης με τις Τέχνες και τον Πολιτισμό και την παροχή της δυνατότητας σε ενήλικες και παιδιά, να προσεγγίσουν το θέατρο όχι μόνο ως περιστασιακό γεγονός, αλλά και σε κοινωνικό, ψυχολογικό, παιδαγωγικό κι αισθητικό επίπεδο.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘέατρο Σταθμός: Η παράσταση του Θανάση Δόβρη «2021 μ.Χ: Τα δυο κούτσουρα», διαθέσιμη online12.09.2018

  Διαδικασία παρακολούθησης της παράστασης
  • Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς εισιτηρίου /κωδικού για την προβολή της παράστασης, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της παραγγελίας σας.
  • Παράλληλα, θα λάβετε email από την Viva Services με θέμα »Viva Παραγγελία Νο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ», όπου βλέπετε επίσης τον κωδικό εισόδου. (Αν δεν βρίσκετε το e-mail στα εισερχόμενά σας, παρακαλούμε ελέγξτε και τους φακέλους Ανεπιθύμητα και Προσφορές.). Ο κωδικός εισόδου σας φαίνεται και στο PDF εισιτήριο σας (κάτω από το barcode του εισιτηρίου), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από τη σελίδα παραγγελίας σας.
  • Όταν έρθει η ώρα να παρακολουθήσετε την παράσταση, κλικάρετε το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE που θα βρείτε στη σελίδα προπώλησης, δίπλα από το κουμπί «Κράτηση», της ημέρας που έχετε επιλέξει. Το κουμπί ΔΕΙΤΕ ONLINE μπορείτε να το βρείτε και στη σελίδα της παραγγελίας σας.
  • Αφού μεταβείτε στη σελίδα προβολής σας, εισάγετε τον κωδικό σας και παρακολουθείτε την παράσταση.

  Η είσοδος  στη σελίδα προβολής της παράστασης δύναται να πραγματοποιηθεί έως και τις 16/01/2022. Από τη στιγμή της εισόδου σας έχετε 2 ώρες για να παρακολουθήσετε την παράσταση.

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  Σκηνοθεσία: Ανδρομάχη Μοντζολή

  Σκηνικά: Βεστιάριο «Σημεία Όψης»
  Κοστούμια: Βεστιάριο «Σημεία Όψης»
  Φωτισμοί: Γιώργος Σηφάκης

  Παίζουν: Μαρσώ Φίλη, Νεφέλη Τσιπουρίδη | Εμψυχώτρια Θεατρικού παιχνιδιού: Βέρα Κανελλοπούλου.

  Τιμές Εισιτηρίων: 5€
  Διάρκεια Παραστάσεων: Από 27 Δεκεμβρίου 2021 έως 16 Ιανουαρίου 2022
  Πληροφορίες: Προπώληση: viva.gr
  Παραστάσεις: Διαθέσιμη όλο το 24ωρο στο https://www.viva.gr/tickets/theatre/streaming/glikogiortina-paixnidia/
  Βοηθός Σκηνοθετη: Ελένη Καταλιακού
  Πληροφορίες Χώρου: https://www.facebook.com/Theatro.Imeras/
  Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
  Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας
  προτάσεις και προσκλήσεις από το Monopoli.gr
  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ