MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τρίτη 28 Δεκεμβρίου.

Ο Ιππότης Πριν τα Χριστούγεννα (The Knight Before Christmas)
Ο Ιππότης Πριν τα Χριστούγεννα (The Knight Before Christmas)
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Σειρές

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA
Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Επεισόδιο 47 Σεζόν 1: Η Έλλη εκφράζει τις αμφιβολίες της για τον γάμο με τον Δημήτρη στη Ρωξάνη, ενώ η Κορίνα προτείνει στον Λευτέρη και τη Νάντια να κάνουν ένα μικρό μπάτσελορ πάρτυ για να δουν και το βίντεο με τις ευχές όλων που ετοίμασε για εκείνους. Την ίδια ώρα όμως, ξεκινούν οι ανακρίσεις στην ΑΡΜΕΚΟ. Σωτήρης και Όλγα προσπαθούν να διαλευκάνουν το μυστήριο με τον εξαφανισμένο εργολάβο, ανακρίνοντας το προσωπικό, τα αδέρφια του Μενέλαου, ακόμα και την ίδια τη Τζοβάνα. Λίγο αργότερα, η Ρωξάνη συναντιέται με τον Θωμά, που την πιέζει να μιλήσει στα παιδιά της για την σχέση τους. Το βίντεο που ετοίμασε η Κορίνα αφήνει τον Λευτέρη να παλεύει με τις αμφιβολίες του και τη Νάντια να νιώθει πως κανείς δεν θέλει αυτόν τον γάμο. Η Έλλη μαλώνει με τον Δημήτρη και φεύγει από το σπίτι. Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης σε κρίση, αποφασίζει να πάει από την ΑΡΜΕΚΟ να μιλήσει στην Νικόλ.

20:00 Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND
Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 54 Σεζόν 1: Ο Πέτρος φεύγει για Ελλάδα για να “πληρωθεί”, ενώ ο Νικόλας πείθει τον Ανδρέα να πάει ο ίδιος τα χρήματα στο σημείο συνάντησης. Ο Μάρκος βρίσκει τις ψείρες στο σπίτι της Ζωής. Η Σίλια κανονίζει άλλη μια “δουλειά”, ενώ στην Ελλάδα κάτι που δεν είχε υπολογίσει, φαίνεται να της χαλάει τα σχέδια. Η Ζωή ανησυχεί για τον Παύλο, καθώς την περιμένει μια έκπληξη όταν πάει σπίτι του. Γιώργος και Κική αποφασίζουν να κάνουν το επόμενο “βήμα”. Ο Ανδρέας για πρώτη φορά αισθάνεται απειλή, ενώ η Έλλη νιώθει πιο μόνη από ποτέ. Κάτια και Μαρίνα συγκρούονται.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA
Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδια 114 Σεζόν 1: Ο Αλέξης, ταραγμένος από την κατάσταση στην οποία βρήκε τη Μάρθα, ειδοποιεί αμέσως τη Μαργαρίτα. Στο μεταξύ, η Αθηνά, παρά τις αντιρρήσεις της Μαρίας, ξεκινά τις διαπραγματεύσεις με τον Ισίδωρο. Και οι δυο πλευρές είναι σκληρές και ανυποχώρητες. Στην Αρεόπολη, ο Δημήτρης, προκειμένου να μη χάσει την θέση του στο ελαιοτριβείο, αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο σε σχέση με την Άννα. Η Ιουλία προσεγγίζει την Αντιγόνη σε μια προσπάθεια να έρθει πιο κοντά με την ανιψιά της. Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός.

21:00 Σασμός στον ALPHA
Σασμός στον ALPHA

Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 67 Σεζόν 1: Το παρελθόν στοιχειώνει για μία ακόμα φορά το χωριό. Ο Mαθιός, αποκομμένος από τη Βασιλική, βυθίζεται στα σκοτάδια των ενοχών του, ενώ ο Πέτρος επιβεβαιώνει με μια επίσκεψη στη μάνα της Σεμίνας τον χειρότερό του εφιάλτη. Αλλά και η γιαγιά Ειρήνη μετά το σοκ της αποκάλυψης για την ύπαρξη του Άγγελου χάνεται στις πιο σκοτεινές της αναμνήσεις. Γιατί έρχεται ο Μάρκος στα όνειρά της; Τι ζητά μετά από τόσα χρόνια; Στο μεταξύ η πληροφορία για τη φίλη της Ανθούλας, την Αθηνά, οδηγεί ακόμα πιο βαθιά τον Αστέρη, τον Άγγελο και την Αργυρώ στο κυνήγι της αλήθειας. Θα μπορέσουν να την εντοπίσουν και ποιο κομμάτι του παζλ της καταγωγής του κρύβει η εξομολόγησή της;

23:00 Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1
Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 18 Σεζόν 2: Η απόφαση της Ερμιόνης να παντρευτεί τον κυρ-Νίκο και του Δημήτρη να πει «ναι» στην αντίστοιχη πρόταση γάμου της Νανάς, έχουν φέρει τα πάνω κάτω στη μικρή γειτονιά του Γκύζη. Η οικογένεια Αντωνόπουλου, κρατώντας τις παραδόσεις της Μεσσηνίας, προχωρά λίγες μέρες πριν τα γενέθλια του Άγγελου προς το διπλό μυστήριο των γάμων Ερμιόνης και Νανάς, γιατί όπως λένε είναι καλύτερα «μ’ ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια»! Μέσα στην εορταστική ατμόσφαιρα εκείνου του καλοκαιριού του 1975, που φέρνει χαλαρότητα για λίγες μέρες στην όμορφη γειτονιά του Γκύζη, μια μεγάλη ανατροπή απειλεί τελευταία στιγμή να τινάξει τα πάντα στον αέρα…

Ταινίες

21:00 Το Πολικό Εξπρές (The Polar Express) στο STAR
Το Πολικό Εξπρές (The Polar Express)

Το Πολικό Εξπρές (The Polar Express)

Νεανική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής (2004). Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ζεμέκις

Υπόθεση: Βέβαια όλοι γνωρίζουμε πως ο Άγιος Βασίλης της Πρωτοχρονιάς είναι ένας μύθος. Ή μήπως όχι; Πάντως ο μικρός Μπίλι, που επιθυμεί πολύ να πιστεύει στην ύπαρξη του καλοκάγαθου παππούλη με τα άσπρα γένια, δεν βρίσκει την ανάλογη ανταπόκριση από τους γονείς του, που του επαναλαμβάνουν συνεχώς πως ο Άγιος Βασίλης, το έλκηθρο, οι τάρανδοι και το σπίτι του στον Βόρειο Πόλο δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα αθώο παραμύθι. Την Παραμονή των Χριστουγέννων, ο Μπίλι, βέβαια, δεν δέχεται την επίσκεψη του έλκηθρου και των ταράνδων, αλλά ενός… τεράστιου ατμοκίνητου τρένου. Προορισμός: το σπίτι του Άγιου Βασίλη στον Βόρειο Πόλο! Παρέα με άλλους συνομήλικούς του ο Μπίλι θα ζήσει το πιο απίθανο ταξίδι της ζωής του. Θα διασχίσουν βουνά, τοπία κατάλευκα από το χιόνι, πανύψηλες γέφυρες και θα απολαύσουν υπέροχη ζεστή σοκολάτα. Ένα ταξίδι πέρα από κάθε φαντασία, ένα ταξίδι που θα μετατρέψει τις αμφιβολίες του Μπίλι σε πίστη, ένα ταξίδι που θα τον βοηθήσει να ανακαλύψει τον εαυτό του.

22:30 Sex And The City στον ALPHA
Sex And The City

Sex And The City

Ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής (2008). Σκηνοθεσία: Μάικλ Πάτρικ Κινγκ

Παίζουν: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κιμ Κατράλ, Κριστίν Ντέιβις, Σίνθια Νίξον, Κρις Νορθ, Ντέιβιντ Άιζενμπεργκ

Υπόθεση: Η Κάρι περπατά μέσα στις λεωφόρους του Μανχάταν και αναλογίζεται το δρόμο που πήρε ως τώρα τόσο η δική της ζωή, όσο και των φιλενάδων της, Σαμάνθας, Σάρλοτ και Μιράντας. Η ίδια είναι πλέον σε σχέση με τον Mr. Big και το τελευταίο διάστημα βλέπουν διαμερίσματα μέσα στην πόλη, για να καταλήξουν στο πιο κατάλληλο για τον έρωτά τους. Σύντομα, όμως αυτό θα μετατραπεί σε… πρόταση γάμου, που θα βάλει την Κάρι και τη θρυλική παρέα στην πρίζα της γαμήλιας προετοιμασίας και της επιλογής νυφικού. Στα σκαλιά της εκκλησίας όμως, τα πράγματα θα πάρουν μιαν άλλη, αναπάντεχη, τροπή.

Ντοκιμαντέρ

21:00 Νόστος στο COSMOTE HISTORY HD
Νόστος στο COSMOTE HISTORY HD

Νόστος στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Anemon (2016). Σκηνοθεσία: Σαντρίν Ντουμά

Υπόθεση: Με αφορμή έναν πίνακα της πρωτοπόρου ζωγράφου Θάλειας Φλωρά-Καραβία, η Γαλλίδα σκηνοθέτιδα Σαντρίν Ντουμά ξεκινά ένα οδοιπορικό στην Αθήνα, την Κωνσταντινούπολη και την Αλεξάνδρεια, αναζητώντας τις ελληνικές ρίζες της.

22:30 Η Εκστρατεία της Μικράς Ασίας στο COSMOTE HISTORY HD
Η Εκστρατεία της Μικράς Ασίας στο COSMOTE HISTORY HD

Η Εκστρατεία της Μικράς Ασίας στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Πολεμικού Μουσείου (2016). Σκηνοθεσία: Γιάννης Κοροδήμος

Υπόθεση: Μέσα από σπάνιο αρχειακό υλικό, το Πολεμικό Μουσείο παρουσιάζει την εκστρατεία των Ελλήνων στη Μικρά Ασία, μια εκστρατεία που πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και οδήγησε στη Μικρασιατική Καταστροφή.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

18:30 Color out of Space στο COSMOTE CINEMA 1HD
Color out of Space

Color out of Space

Ταινία τρόμου αμερικανικής, μαλαισιανής και πορτογαλικής παραγωγής (2020). Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Στάνλεϊ

Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Τζόελι Ρίτσαρντσον, Μάντλιν Άρθουρ

Υπόθεση: Επιθυμώντας μια ζωή μακριά από την πολύβουη πόλη, μια οικογένεια μετακομίζει σε μια απομονωμένη φάρμα. Μα η μετεγκατάστασή της στην ήσυχη εξοχή εξελίσσεται σε εφιάλτη, όταν πέφτει στην αυλή του σπιτιού ένας περίεργος μετεωρίτης.

21:00 Χιντάλγκο – Καλπάζοντας στην Έρημο (Hidalgo) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Χιντάλγκο - Καλπάζοντας στην Έρημο (Hidalgo)

Χιντάλγκο – Καλπάζοντας στην Έρημο (Hidalgo)

Περιπέτεια αμερικανικής και μαροκινής παραγωγής (2004). Σκηνοθεσία: Τζο Τζόνστον

Παίζουν: Βίγκο Μόρτενσεν, Ομάρ Σαρίφ, Ζουλέικα Ρόμπινσον

Υπόθεση: Η ιστορία του αναβάτη Χόπκινς και του αλόγου του, που έπειτα από πρόσκληση ενός σεΐχη συμμετείχαν στην πιο σκληρή κούρσα αντοχής στην αραβική έρημο, αποδεικνύοντας ότι η αποφασιστικότητα και η επιμονή δεν είναι προνόμιο των λίγων.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Ο Ιππότης Πριν τα Χριστούγεννα (The Knight Before Christmas)
Ο Ιππότης Πριν τα Χριστούγεννα (The Knight Before Christmas)

Ο Ιππότης Πριν τα Χριστούγεννα (The Knight Before Christmas)

Ρομαντική κομεντί παραγωγής 2019. Σκηνοθεσία: Μόνικα Μίτσελ

Παίζουν: Βανέσα Χάτζενς, Τζος Γουάιτχάουζ, Εμανουέλ Σρικί

Υπόθεση: Ένας ιππότης του Μεσαίωνα μεταφέρεται μαγικά στο σημερινό Οχάιο, όπου ερωτεύεται μία καθηγήτρια φυσικής λυκείου, η οποία είναι πλήρως απογοητευμένη από την αγάπη.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b