MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου.

Kingdom Οf Heaven
Monopoli Team

Σειρές

17:30 Ήλιος στον ΑΝΤ1
Ήλιος στον ΑΝΤ1

Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 68 Σεζόν 2: Ο Δημήτρης και η Ελπίδα πιέζουν στην ανάκριση τη γυναίκα με την ουλή. Όταν τελικά η ταυτότητά της αποκαλύπτεται, ανατρέπονται όλα όσα πίστευαν γι’ αυτήν. Η Αλίκη, ενώ αγωνιά για το αν τελικά ο Στέφανος είναι ή όχι νεκρός, βρίσκεται μπλεγμένη σε μια νέα περιπέτεια. Μια επίσκεψή της στην εξοχή για ένα επαγγελματικό της θέμα , κρύβει απρόβλεπτους κινδύνους και συνέπειες. Ο Διοικητής επισκέπτεται ξανά την Σοφία και την τρομοκρατεί, αναγκάζοντάς την να μιλήσει στο Χρήστο. Ο μικρός Χάρης, μπροστά στην επιθυμία του να ζήσει, μπαίνει στο δίλημμα να κάνει κάτι που τον ζορίζει πολύ. Τα αισθήματα της Αθηνάς για το μωρό που πρόκειται να φέρει στον κόσμο αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη, ενώ η Εύα μαθαίνει πως ο Ιάσωνας χώρισε με την Ελένη. Ο Διοικητής βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς υπάρχει κάποιος που απειλεί να ξεσκεπάσει τη σκοτεινή πλευρά του.

18:45 Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ
Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ

Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 58 Σεζόν 1: Ο Μιχάλης μαθαίνει ότι η Νόρα τον έχει συμπεριλάβει στη διαθήκη, πράγμα που κάνει έξαλλο τον Ορέστη. Η Έλενα τον παρακολουθεί και τον πιάνει να βρίσκεται κρυφά με τη Λουίζα κι ενημερώνει τον Σπύρο, που εξοργίζεται. Η Λουίζα αποφασίζει, με τη βοήθεια της Χριστίνας, να αποκαλύψουν στην Κατερίνα την αθωότητα του Μιχάλη. Η Μαρία ψάχνει και βρίσκει έναν παιδικό φίλο του πατέρα του Σπύρου μήπως μάθει κάτι παραπάνω για την Ελίζα. Τα παιδιά απ’ το ίδρυμα πέφτουν θύμα bullying.

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1
Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 63 Σεζόν 2: Ο Παναγής με την Κατερίνα ψάχνουν να βρουν τη Φένια, αλλά μοιάζει λες και άνοιξε η γη και την κατάπιε. Ο Σάββας πνέει μένεα και ζητάει διαζύγιο από τη Βαλέρια, που το φυσάει και δεν κρυώνει. Η Αλίκη είναι πανευτυχής που παντρεύτηκε τον αστυνόμο της καρδιάς της, ο Χαραλάμπης, από την άλλη, θέλει να πέσει να πεθάνει που έχασε τον γάμο του γιου του. Η Χρύσα αρχίζει να ονειρεύεται μωρά και γεννητούρια και ο Τζώρτζης χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του… Η Φένια έχει πέσει θύμα απαγωγής, ενώ ο απαγωγέας έχει πέσει θύμα της γοητείας της. Πώς θα αντιδράσει η Φένια όταν ο Κανέλλος συλλάβει τον Ρένο, που μόλις της έχει κάνει ερωτική εξομολόγηση;

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA
Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Επεισόδιο 42 Σεζόν 1: Όλοι στην ΑΡΜΕΚΟ είναι σοκαρισμένοι με την πρόθεση της Τζοβάνας να κόψει τα δωρο-επιδόματα και αποφασίζουν να κατέβουν σε λευκή απεργία! Ο Λευτέρης και η Νάντια συντάσσονται με τους υπαλλήλους, ενώ η Κορίνα και ο Μάθιου-απογοητευμένος απ’ την συνέντευξη με τον Άρη-ψάχνουν για νέες ευκαιρίες εργασίας. Η Ρωξάνη με το που μαθαίνει για την απεργία ψάχνει να βρει τρόπο να μαζέψει την νύφη της, την στιγμή που ο Μενέλαος στο σπίτι, ψάχνει τρόπους να εκτονώσει το άγχος του. Κι ενώ αυτοί ψάχνουν, ο Θωμάς προσφέρει στον Δημήτρη μετοχές από την εταιρία του για να τον κάνει να γυρίσει πίσω στην Παπαπέτρου, ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζεται με την Ρωξάνη για την τηλεοπτική συνέντευξη που έχει να δώσει, αλλά αποδεικνύεται ανεπίδεκτος μαθήσεως. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο εργολάβος που η Τζοβάνα επέμενε να συνεργαστούν, φαίνεται να είναι εξαφανισμένος με την προκαταβολή που του έχει ήδη δώσει. Θα επιστρέψει ο Δημήτρης στα παλιά του λημέρια; Και θα καταφέρει η Ρωξάνη να σώσει την κατάσταση στην Αρμέκο και την συνέντευξη του Θωμά;

20:00 Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND
Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 49 Σεζόν 1: Ο Ανδρέας αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από ένα σκοτεινό πρόσωπο, ενώ Μαρίνα και Νικόλας τσακώνονται για το ποια είναι η καλύτερη λύση για την Κάτια. Η Ισμήνη μαθαίνει τί συνέβη στη Ρόδο. Παράλληλα ο Αλέξης θα κάνει κάτι πολύ άσχημο που δείχνει τον πανικό του. Ένα πρόσωπο – κλειδί από το παρελθόν της Κατερίνας εμφανίζεται στο προσκήνιο. Η Κική κάνει άλλη μια τεράστια γκάφα και τσακώνεται άσχημα με την Κάτια. Μια πληροφορία, όμως, κάνει Κάτια και Αλέξη να αναθαρρήσουν.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA
Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 104 Σεζόν 1: Η εν ψυχρώ δολοφονία του Νικόλα αναστατώνει την Αρεόπολη και συγκλονίζει αυτούς που τον ήξεραν και τον αγαπούσαν. Η Μαργαρίτα χωρίς ιδιαίτερη αφορμή, κάνει έναν μεγάλο καβγά με τον Ιάκωβο και καταλαβαίνει πως τα αισθήματά της απέναντί του είναι κάτι παραπάνω από φιλικά και το εξομολογείται στην Αθηνά. Η Αρετή είναι μόνη της στο σπίτι, σηκώνεται για να κάνει δουλειές, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει. Ο Στάθης και η Ιουλία συναντιούνται στον δρόμο, τυχαία. Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και ο αστυνόμος Κουράκος, ο οποίος αποφασίζει να κάνει μια δυναμική κίνηση για να δείξει στον Στάθη ποιος έχει το πάνω χέρι στην κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί.

21:00 Σασμός στον ALPHA
Σασμός στον ALPHA

Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 60 Σεζόν 1: Ο Μανόλης βυθίζεται στον τρόμο, αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη του, ενώ η Αργυρώ με τον Αστέρη ζουν τον έρωτά τους, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι το μυστικό τους είναι πια γνωστό στον πιο ακατάλληλο άνθρωπο. Θα αποκαλυφθεί η σχέση τους στο χωριό; Ο Πέτρος ετοιμάζει τους αρραβώνες του με τη Σεμίνα, χωρίς να γνωρίζει ότι κάποιοι είναι αποφασισμένοι να καταστρέψουν την ευτυχία τους. Η Σεμίνα θα έρθει τετ α τετ με το παρελθόν της με τον πλέον οδυνηρό τρόπο, λαμβάνοντας μια πρόταση που θα τη σοκάρει. Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα θα ταράξει την Καλλιόπη, που συνειδητοποιεί ότι πρέπει να αναπροσαρμόσει τα σχέδιά της. Ο Άγγελος καταλαβαίνει ότι η σχέση του με τη Στέλλα δεν είναι ρόδινη, και αποφασίζει να αντιμετωπίσει στα ίσια τον άνθρωπο που θεωρεί εμπόδιο. Η σύγκρουση μοιάζει αναπόφευκτη, και οι συνέπειες, απρόβλεπτες…

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1
Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 47 Σεζόν 3: Η Πηνελόπη με αφορμή την επίσκεψη ενός δικηγόρου, βρίσκει την ευκαιρία να ανοίξει ξανά την υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη. Θα καταφέρουν τα αδέρφια της να την αποτρέψουν; Στο Διαφάνι όλοι ετοιμάζονται για την διαμαρτυρία συμπαράστασης στον Λάμπρου, όταν καταφθάνει ο Ντούνιας και οι άντρες του και η κατάσταση κινδυνεύει να εκτραχυνθεί. Ο Θανάσης βρίσκεται μπροστά σ’ ένα σκοτεινό δίλημμα. Ο Λευτέρης καταφέρνει να εξαφανιστεί χωρίς να τον πάρει κανείς είδηση… Θα το ανακαλύψει ο Ακύλας και αν ναι πώς θα αντιδράσει; Στο δικαστήριο επικρατεί αναβρασμός με τα επεισόδια που εκτυλίσσονται στο Διαφάνι αλλά μια αναπάντεχη ομολογία θα προκαλέσει ένα ντόμινο ανεξέλεγκτων εξελίξεων..

Ταινίες

21:00 Το Bασίλειο Tων Oυρανών (Kingdom Οf Heaven) στο ΣΚΑΪ
Το Bασίλειο Tων Oυρανών (Kingdom Οf Heaven)

Το Bασίλειο Tων Oυρανών (Kingdom Οf Heaven)

Περιπέτεια παραγωγής 2005. Σκηνοθεσία: Ρίντλει Σκοτ

Παίζουν: Ορλάντο Μπλουμ, Λίαμ Νίσον, Τζέρεμι Άιρονς, Έβα Γκριν, Έντουαρντ Νόρτον, Μάικλ Σιν

Υπόθεση: 1184 μ.Χ. Στην Ιερουσαλήμ, οι Χριστιανοί βιώνουν μια επισφαλή συνύπαρξη με τους πολυπληθέστερους Άραβες, ενώ η ιερή πόλη διοικείται από τον ασθενικό βασιλιά Βαλδουίνο και τους συμβούλους του. Πολύ μακριά από κει, σ’ ένα χωριό της Γαλλίας, ζει ένας νεαρός σιδηρουργός ονόματι Μπάλιαν που έχει μόλις χάσει την αγαπημένη του γυναίκα, ενώ κινδυνεύει να χάσει και την πίστη του. Στο μεταξύ, ο ιππότης Γοδεφρείγος του Ιμπελέν επιστρέφει στην πατρίδα του ώστε να στρατολογήσει νέους μαχητές και να ηγηθεί μιας σταυροφορίας για την υπεράσπιση των Αγίων Τόπων από τα μουσουλμανικά στρατεύματα του Άραβα ηγέτη Σαλαντίν. Ταυτόχρονα, ο γαλαζοαίματος ιππότης αναζητεί και τον νόθο γιο του, που, όπως αποδεικνύεται, δεν είναι άλλος από τον Μπάλιαν.

22:30 Black And Blue στο MEGA
Black And Blue στο MEGA

Black And Blue στο MEGA

Περιπέτεια αμερικανική παραγωγή (2019). Σκηνοθεσία: Ντιόν Τέιλορ

Παίζουν: Ναόμι Χάρις, Ταϊρίς Γκίμπσον, Φρανκ Γκρίλο, Μάικ Κόλτερ

Υπόθεση: Ένα γρήγορο θρίλερ δράσης με πρωταγωνίστρια τη νεοσύλλεκτη αστυνομικός, Αλίσια Γουεστ. Η Αλίσια επιστρέφει στην πόλη που μεγάλωσε στη Νέα Ορλεάνη και ξεκινά να εργάζεται στην αστυνομικό τμήμα της πόλης. Κατά τη διάρκεια της πρώτης της περιπολίας γίνεται αυτόπτης μάρτυρας του του φόνου ενός διακινητή ναρκωτικών από διεφθαρμένους συναδέλφους της. Το περιστατικό αυτό βιντεοσκοπείται από την κρυφή κάμερα που βρίσκεται πάνω στη στολή της. Η Αλίσια προσωρινά κατορθώνει να ξεφύγει από τους διώκτες της, οι οποίοι στη συνέχεια την καταδιώκουν αμείλικτα, ώστε να εμποδίσουν τη γνωστοποίηση των όσων έγιναν και να την κάνουν να σωπάσει μια και καλή.

Ντοκιμαντέρ

22:15 Ψωμί και μια Κουβέρτα στο COSMOTE HISTORY HD
Ψωμί και μια Κουβέρτα στο COSMOTE HISTORY HD

Ψωμί και μια Κουβέρτα στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Δημήτρη Γκρίντζου (2020). Σκηνοθεσία: Δημήτρης Γκρίντζος

Υπόθεση: 13 Δεκεμβρίου 1943. Τα Καλάβρυτα καίγονται από τους Ναζί και όλος ο ανδρικός πληθυσμός, που είναι συγκεντρωμένος σε έναν λόφο, αφανίζεται. Τρεις άνδρες, που έζησαν ως παιδιά το γεγονός, μιλούν για την τραυματική τους εμπειρία.

23:00 Οι Ρίζες της Βασιλικής Οικογένειας στο COSMOTE HISTORY HD
Οι Ρίζες της Βασιλικής Οικογένειας στο COSMOTE HISTORY HD

Οι Ρίζες της Βασιλικής Οικογένειας στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γερμανικής παραγωγής (2013). Σκηνοθεσία: Χανς Σούλερ

Υπόθεση: Εξετάζοντας την οικογενειακή καταγωγή της Βασίλισσας Ελισάβετ, το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τις γενεαλογικές συνδέσεις των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης, από τη Βρετανία και τη Νορβηγία ως την Πορτογαλία και την Ελλάδα.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

18:35 Το Φάντασμα στο Κέλυφος (Ghost in the Shell) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Το Φάντασμα στο Κέλυφος (Ghost in the Shell)

Το Φάντασμα στο Κέλυφος (Ghost in the Shell)

Ταινία επιστημονικής φαντασίας ιαπωνικής, νεοζηλανδικής και αμερικανικής παραγωγής (2017). Σκηνοθεσία: Ρούπερτ Σάντερς

Παίζουν: Σκάρλετ Γιοχάνσον, Τακέσι Κιτάνο, Ζιλιέτ Μπινός

Υπόθεση: Η Ταγματάρχης είναι το πρώτο σάιμποργκ του είδους της: ένα υβρίδιο ανθρώπου και τέλειας μηχανής, επιστρατευμένο να πολεμά επικίνδυνους εγκληματίες. Μια νέα αποστολή, όμως, θα την φέρει αντιμέτωπη με μια συνταρακτική ανακάλυψη…

22:00 Αύγουστος στο COSMOTE CINEMA 2HD
Αύγουστος

Αύγουστος

Δραματική κομεντί αμερικανικής παραγωγής (2013). Σκηνοθεσία: Τζον Γουέλς

Παίζουν: Μέριλ Στριπ, Τζούλια Ρόμπερτς, Γιούαν Μακ Γκρέγκορ

Υπόθεση: Μια ξαφνική κρίση αναγκάζει τις δυναμικές κόρες της δυσλειτουργικής οικογένειας Γουέστον να επιστρέψουν στο πατρικό τους, στο Όσατζ της Οκλαχόμα, και να έρθουν αντιμέτωπες με τη… μητέρα τους! Η ταινία προτάθηκε για δύο Όσκαρ.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

The Unforgivable (Ασυγχώρητη)
The Unforgivable (Ασυγχώρητη)

The Unforgivable (Ασυγχώρητη)

Δράμα παραγωγής 2021. Σκηνοθεσία: Νόρα Φίνγκσαϊντ

Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Βίνσεντ Ντ’Ονόφριο, Βαϊόλα Ντέιβις

Υπόθεση: Μία γυναίκα ου καταδικάστηκε για φόνο βγαίνει από τη φυλακή σε μία κοινωνία που δεν τη συγχωρεί και ψάχνει τη μικρή αδελφή της που αναγκάστηκε κάποτε να εγκαταλείψει.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b