MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Το ξεχωριστό αξεσουάρ που θα κάνει glam κάθε σύνολο σας στις γιορτές

Tα γάντια αναβιώνουν και φοριούνται, όχι μόνο σε επίσημες περιστάσεις, αλλά και σε fashionable looks. Tα μακριά evening gloves αποπνέουν αέρα άλλης εποχής και συνοδεύουν τέλεια τα αμάνικα φορέματα μας.

Monopoli Team

Όταν μιλάμε για iconic στιγμές όπου η μόδα συναντά το σινεμά, η εικόνα της Audrey Hepburn να στέκεται μπροστά από τη βιτρίνα, απολαμβάνοντας ένα δανέζικο γλύκισμα στην ταινία Breakfast at Tiffany’s είναι από τις πιο χαρακτηριστικές που μας έρχονται στο μυαλό. H Audrey Hepburn φορούσε το εμβληματικό μαύρο Givenchy φόρεμα της, μαύρα γυαλιά και μακριά λευκά γάντια.

Τα γάντια συναντώνται συχνά στην ιστορία της μόδας: από την Regency Era της Αγγλίας και το Old Holywood, ως παιχνιδιάρικο αξεσουάρ στο red carpet στα runways των σχεδιαστών, μέχρι τα κουνελάκια του Playboy. Αλλά αυτή τη φορά, η αίσθηση είναι διαφορετική. Ποτέ πριν δεν εμφανίστηκαν σε τόσα πολλά shows κατά τη διάρκεια μιας σεζόν, ενώ η παρουσία τους ήταν ισχυρή σε βραβεία όπως τα British Fashion Awards 2021. Έχουν εμφανιστεί ακόμη και σε mainstream μουσικά βίντεο, όπως το “WAP” των Cardi B και Megan Thee Stallion και το “Good 4 U” της Olivia Rodrigo.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ15 + 1 εμπνευσμένα cupcakes για τα Χριστούγεννα12.09.2018

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b