MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Πέμπτη 25 Νοεμβρίου.

Believe Me: The Abduction Of Lisa McVey
Monopoli Team

Σειρές

17:30 Ήλιος στον ΑΝΤ1
Ήλιος στον ΑΝΤ1

Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 54 Σεζόν 2: Η επανένωση της Αλίκης και του Δημήτρη είναι φορτισμένη συναισθηματικά και για τους δύο. Η Νάντια εξομολογείται στον Δημήτρη πως αυτός που προσπάθησε να την σκοτώσει ήταν ο γιος του Μενέλαου. Ο Δημήτρης για να την προστατέψει την φέρνει να μείνει στο σπίτι με την Αλίκη και τα παιδιά. Η Αλίκη φοβάται, αλλά προσφέρεται να της δώσει καταφύγιο, αφού ο Δημήτρης της λέει πως είναι η μοναδική μάρτυρας που είδε τον άνθρωπο που ψάχνουν. Μια νέα υπόθεση έρχεται στο προσκήνιο, με ένα θανατηφόρο τροχαίο που προκαλεί γόνος πλούσιας και ισχυρής οικογένειας της τοπικής κοινωνίας. Η μαρτυρία της Ελπίδας στη δίκη της Αλίκης δεν είναι η αναμενόμενη, δημιουργώντας ερωτηματικά για την στάση της και επιβεβαιώνοντας τις υποψίες πως κάποιον καλύπτει. Η Αλίκη φοβάται πια πως η καταδίκη της είναι μονόδρομος…

17:50 Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND
Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 39 Σεζόν 1: Η Έλλη προσπαθεί να ζήσει με τους εφιάλτες της, ενώ η Λουκία είναι πολύ ανήσυχη για την ψυχολογία της κόρης της. Ένα ακόμα άρθρο για το ατύχημα θα κάνει την Κάτια να λυγίσει για πρώτη φορά στη σκέψη να τους ανακαλύψουν. Η συνάντηση Μαρίνας και Ανδρέα φέρνει ένταση που θα τον κάνει να νιώσει μεγάλη πίεση. Στο δείπνο ο Νικόλας φέρνει σε δύσκολη θέση τη Λουκία, ενώ αργότερα μαθαίνει κάτι που θα τον κάνει να βγει από το “συννεφάκι” του.

18:40 Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA
Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA

Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA

Επεισόδιο 54 Σεζόν 1: Η Στέλλα ανακαλύπτει ότι έχασε το όπλο της και ο Λευτέρης θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει στην επερχόμενη έρευνα της Αστυνομίας. Η Φανή προσπαθεί να μεταπείσει τον Μένιο, εκείνος όμως δείχνει σίγουρος για την απόφασή του να φύγει. Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά και η Σοφία ανησυχεί για το πώς θα ανταπεξέλθει η Νικολέττα στις απαιτήσεις του σχολείου, ενώ ο Νικηφόρος είναι αισιόδοξος ότι το κορίτσι θα τα καταφέρει.

18:45 Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ
Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ

Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 44 Σεζόν 1: Ο Μιχάλης πείθει τη Λουίζα να συμφωνήσει στην εκταφή του πατέρα της. Η απόφαση αυτή πυροδοτεί εντάσεις στις σχέσεις τους με την Έλενα και τον Σπύρο. Ο Θάνος, στην προοπτική να χάσει τη Μαρία, δεν αντέχει και της εξομολογείται κάποια συναισθήματά του. Ο Σταύρος τελειώνει τη σχέση του με τη Νόρα αλλά δυστυχώς η Κορίνα έχει προλάβει να διαπιστώσει ότι κάτι τρέχει και τον διώχνει. Η Μαρία πλημμυρίζει από χαρά που έχει αποκαταστήσει τη σχέση της με τον Μιχάλη και δείχνει στην Έλενα ότι τη θεωρεί οικογένεια. Η Έλενα συγκινείται βαθειά αλλά ο Μιχάλης, που είναι πολύ ψυχρός μαζί της, της επιφυλάσσει μια δυσάρεστη αποκάλυψη.

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1
Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 49 Σεζόν 2: Η Κατερίνα χωρίζει, για ακόμα μια φορά, τον Παναγή με συνοπτικές διαδικασίες. Το πρώην ζευγάρι μας ξεκινάει… πόλεμο και ο Θοδωρής φοβάται για παράπλευρες απώλειες, αφού η Κατερίνα αποφασίζει να διεκδικήσει το Δασαρχείο για να στήσουν εκεί την έδρα της επιχείρησής τους τα ξαδέρφια. Ο Χαραλάμπης ανακαλύπτει πως ο Σάββας κρύβεται πίσω από το σαμποτάζ του αγώνα μπάσκετ, την ώρα που η Μάρμω υπόσχεται στον Μένιο να βάλει τέλος στις βόλτες του Τζίμη στο δάσος τους μια για πάντα. Η Φένια κλέβει τον χάρτη της λευκής τρούφας, για να τον δώσει στον Παναγή, ο οποίος της δίνει ένα… παθιασμένο φιλί! Ο Σάββας ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τον Ηλία για μια θέση στην επιχείρηση τρούφας. Ποιος από τους δύο θα κερδίσει τη μάχη;

20:00 Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA
Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA

Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA

Επεισόδιο 16 Σεζόν 9: Η Βέλη ανακαλύπτει ένα έλλειμα στο ταμείο του μαγαζιού. Ο Άγγελος υποπτεύεται τον υπεύθυνο του ταμείου, αλλά μήπως βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα; Η Κική λείπει διαρκώς από το γραφείο, με αποτέλεσμα να τρέχει ο Μπάμπης για όλα. Η Ξένια του λέει να προσλάβει άλλη για γραμματέα. Ο Μπάμπης σε δίλημμα. Ανεξήγητα φώτα στον ουρανό της Κρήτης. Οι φήμες περί εξωγήινων οργιάζουν. Στο χωριό, οι περισσότεροι, είναι-σχεδόν σίγουροι-ότι μια επίσκεψη από άλλον πλανήτη είναι-θέμα-ημερών και η Βούλα τάσσεται υπέρ της άποψης. Ο ορθολογιστής Μηνάς πάλι, όχι… Βγαίνει μια φήμη ότι ο Κούλης, ο υδραυλικός φίλος της Καίτης, ήταν αυτός που έκανε την καταγγελία που οδήγησε τον Ηλία στην διαθεσιμότητα. Η ομολογία όμως του Κούλη κρύβει άλλες εκπλήξεις.

20:00 Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND
Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND

Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 17 Σεζόν 1: Ο Παύλος δε μπορεί να συγχωρέσει με τίποτα στο Μάκη ότι έκανε σ3ξ με την Ηλιάνα πίσω από την πλάτη του. Τί σόι κολλητοί είναι και δεν τον εμπιστεύτηκε; Για να πνίξει τον πόνο του βγαίνει παγανιά στα μαγαζιά, μιας και έχει ξεκινήσει η αγαπημένη του περίοδος…: εκπτώσεις. Η Δάφνη του υπενθυμίζει πως τα έξοδα τρέχουν, περιμένουν και ένα παιδί, να μην κάνει τα γνωστά έξοδα που κάνει κάθε χρόνο και γεμίζει το σπίτι άχρηστα πράγματα. Ο Παύλος συμφωνεί απόλυτα. Και τελικά ψωνίζει κρυφά. Παράλληλα μια σειρά από ατυχείς συμπτώσεις αποκαλύπτουν στην Ρία την αλήθεια για τον Μάκη και την Ηλιάνα. Εκεί που φαίνεται πως θα γίνει πόλεμος, τελικά η κοριτσοπαρέα πνίγει τον πόνο της με βότκες… εκτός από την Δάφνη, που λυγίζει μπροστά στις πινακίδες “1 + 1” και αποφασίζει να ψωνίσει… κρυφά από τον Παύλο, φυσικά.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA
Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 85 Σεζόν 1: Η Ιουλία απαιτεί από τον Ισίδωρο και τον Μάνο να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Αθηνάς και να μεταβιβάσουν ένα μερίδιο από το ποσοστό της επιχείρησης στη Μυρτάλη. Η προσπάθειά της, όμως, είναι μάταιη, καθώς δεν δείχνουν διατεθειμένοι να χάσουν κάτι από τα κεκτημένα τους. Η αντίδραση του Ισίδωρου και του Μάνου βάζει τον Ιάκωβο σε υποψίες και τον οδηγεί να ψάξει εκ νέου το θέμα της διαθήκης του Ιπποκράτη. Η κατάσταση της υγείας της Μυρτάλης βελτιώνεται κι επιτέλους γυρίζει σπίτι της. Οι συγκρούσεις ανάμεσα στον Στάθη και την Αρετή συνεχίζονται, με την Αρετή να ξεπερνά κάθε όριο προκειμένου να τον τιμωρήσει για την απιστία του. Ο Στάθης νιώθει τρομερή πίεση και, σε μια στιγμή απελπισίας, τηλεφωνεί στην Ιουλία και ζητά να την δει. Ο Κωνσταντίνος συλλέγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους απαγωγείς και τις μοιράζεται με τον αστυνόμο Κουράκο, μέσω του Δημήτρη. Ο Ισίδωρος, νιώθοντας ηθικά υποχρεωμένος απέναντι στην Αντιγόνη, αποφασίζει να κάνει τεστ DNA για να της επιβεβαιώσει τις υποψίες.

21:00 Σασμός στον ALPHA
Σασμός στον ALPHA

Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 49 Σεζόν 1: Ο Πέτρος βλέπει τον Αστέρη με την Αργυρώ μαζί και γίνεται έξαλλος. Η Μαρίνα προσπαθεί να αποτρέψει τη συμπλοκή, αλλά ο Πέτρος πιάνεται στα χέρια με τον Αστέρη. Ο Μαθιός γίνεται μάρτυρας του καυγά και πιέζει τον Αστέρη να του πει τον λόγο που τσακώθηκαν. Τα νέα κυκλοφορούν στο χωριό και ο παπα Μιχάλης ζητά από τον Αντώνη να παρέμβει πριν να είναι αργά. Παράλληλα, ο σταυρός που εμφανίζεται στον τάφο με το όνομα της Ανθούλας κάνει την Καλλιόπη να αναλάβει δράση: Προειδοποιεί τον Άγγελο να μην σκαλίζει άλλο το παρελθόν. Το ίδιο βράδυ, όμως, ο Άγγελος εμφανίζεται στο σπίτι της και αποκαλύπτει στον Αστέρη και τον Μαθιό πως είναι υιοθετημένος και ότι το όνομα της πραγματικής του μητέρας είναι Ανθούλα Σταματάκη. Μαθιός κι Αστέρης παγώνουν, ενώ η Καλλιόπη είναι αναγκασμένη πλέον να αποκαλύψει τα μυστικά που τη βαραίνουν τόσα χρόνια.

22:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 41 Σεζόν 1: Η Σούλα με τον Φεγκούδη μετά από μια ωραία συζήτηση φαίνεται να έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Η Μάρω στριμώχνει την Διώνη αλλά ο Χρύσανθος προλαβαίνει και την «σώζει». Ο Παντελής επιμένει να διώξει τη Ντάντω από το σπίτι την ώρα που ο Μάνος ψάχνει να βρει λύση για το πιστοποιητικό γέννησης του Μπάμπη. Πως σκοπεύει η Μαριτίνα να κλείσει τα στόματα που την κουτσομπολεύουν στην ομάδα; Τι κρύβει η Σούλα που επιμένει να μάθει ο Φεγκούδης;

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1
Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 36 Σεζόν 3: Η Ελένη ανακουφίζεται με τον ερχομό του Λάμπρου παρόλο που ξέρει πως τα δύσκολα είναι μπροστά τους. Ο Ακύλας αποφασίζει να κάνει μεγάλη ζωή, εις βάρος της κοινότητας του Διαφανίου, φέρνοντας προβλήματα στον Τόλλια. Η Μυρσίνη προσπαθεί να εξηγήσει την αλλαγή συμπεριφοράς του Δούκα, ο οποίος παραδίνεται στην αγκαλιά της Αντιγόνης. Ο Πέτρος αποφασίζει να εκδικηθεί τον θάνατο του αδερφού του βάζοντας στο στόχαστρο τους δολοφόνους του. Η οικογένεια Τόλλια υποδέχεται τον Θανάση που κάθε φορά γυρίζει όλο και χειρότερος, προκαλώντας τριγμούς. Η Δρόσω επιστρέφει στο θέατρο κι ανάμεσα στους θεατές θα βρεθούν ο Κωνσταντής… και η Ζωή. Ο Νικηφόρος δέχεται μια δυσάρεστη έκπληξη απ’ την Ρένα ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος θα πάρουν μετά από πολύ καιρό, μια μικρή ανάσα, απ’ τα προβλήματα που τους ταλανίζουν.

23:00 Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1
Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 9 Σεζόν 2: Μπαίνει δειλά η άνοιξη του 1975, η αγωνία για την τύχη του θείου Μισέλ, ο οποίος αγνοείται ακόμη από τα γεγονότα της Κύπρου μεγάλη κι η ξαφνική εμφάνιση του κουμπάρου Παπαδόπουλου στη γειτονιά έρχεται να τους ταράξει οικογενειακώς. Το ίδιο κι ένας ουρανοκατέβατος θαυμαστής της Ελπίδας, ο οποίος την κυνηγάει με εμμονή. Ο Άγγελος, απ’ την άλλη, απελπισμένος ότι εξαιτίας της ανύπαρκτης ευφυΐας του θα μείνει άνεργος και άφραγκος μια ζωή, χρησιμοποιεί κατοχικά χρήματα που η Ερμιόνη φύλαγε στο σεντούκι της και τη γλιτώνει από καθαρή τύχη, όχι όμως και από την οργή των γονιών του. Όμως, όλα αυτά τα «μικρά» τους προβλήματα θα ξεχαστούν, με την ξαφνική εμφάνιση του θείου Μισέλ, ο οποίος γλίτωσε ύστερα από μήνες από τα τουρκικά στρατόπεδα.

Ταινίες

21:00 Ο Άγιος (The Saint) στο ΣΚΑΪ
Ο Άγιος (The Saint)

Ο Άγιος (The Saint)

Ταινία δράσης παραγωγής 1997. Σκηνοθεσία: Φίλιπ Νόις

Παίζουν: Βαλ Κίλμερ, Ελίζαμπεθ Σου, Χένρι Γκούντμαν, Άλαν Άρμστρονγκ

Υπόθεση: Ο Σάιμον Τέμπλαρ, γνωστός με το ψευδώνυμο Άγιος, είναι μετρ στις μεταμφιέσεις και ένας από τους ικανότερους κατά παραγγελία διαρρήκτες του κόσμου. Η επόμενη «αποστολή» του έρχεται από τη Ρωσική Μαφία, η οποία του αναθέτει να κλέψει μια πολύ σημαντική επιστημονική φόρμουλα από την Έμα Ράσελ, μια Αμερικανίδα επιστήμονα που εργάζεται στην Αγγλία. Ο Άγιος αναλαμβάνει την αποστολή, αλλά προτού προλάβει να την ολοκληρώσει, συνειδητοποιεί πως έχει ερωτευτεί την πανέμορφη Έμα. Τώρα θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει από τους «εργοδότες» του, αλλά και για να σώσει την Αμερική από μια πιθανή απειλή με ανυπολόγιστες συνέπειες.

22:30 Πίστεψέ Με (Believe Me: The Abduction Of Lisa McVey) στο MEGA
Πίστεψέ Με (Believe Me: The Abduction Of Lisa McVey)

Πίστεψέ Με (Believe Me: The Abduction Of Lisa McVey)

Δραματική ταινία αμερικανικής και καναδικής συμπαραγωγής (2018). Σκηνοθεσία: Τζιμ Ντόνοβαν

Παίζουν: Κέιτι Ντάγκλας, Ντέιβιντ Τζέιμς Έλιοτ, Ρόσιφ Σάδερλαντ

Υπόθεση: Επιστρέφοντας από τη δουλειά στο σπίτι της, η 17χρονη Λίζα ΜακΒέι (Κέιτι Ντάγκλας) δέχεται επίθεση από τον κατά συρροή δολοφόνο Μπόμπι Τζο Λονγκ, ο οποίος την απαγάγει και την κακοποιεί σεξουαλικά για 26 ώρες… Παρόλο που καταφέρνει να δραπετεύσει, χρησιμοποιώντας το τέχνασμα της αντίστροφης ψυχολογίας, τόσο η οικογένειά της όσο και η αστυνομία αρνούνται να πιστέψουν αυτά που βίωσε και τους περιγράφει η Λίζα. Μόνος σύμμαχός της και αυτός που την πιστεύει είναι ένας ντετέκτιβ (Ντέιβιντ Τζέιμς Έλιοτ), που ερευνά παρόμοια εγκλήματα. Βασισμένη σε ανατριχιαστικά αληθινά γεγονότα η ταινία αφηγείται την ιστορία της Λίζα ΜακΒέι η οποία απήχθη το 1984 και βιάστηκε για 26 ώρες από τον δολοφόνο Μπόμπι Τζο Λονγκ, ο οποίος είχε ήδη σκοτώσει τουλάχιστον 10 γυναίκες στην περιοχή Τάμπα της Φλόριδα. Η Λίζα ήταν το μόνο θύμα που σώθηκε και μάλιστα κατάφερε να οδηγήσει την αστυνομία στη σύλληψη του.

Ντοκιμαντέρ

16:00 Η Ιστορία της Ανθρωπότητας: Αυτοκρατορίες στο COSMOTE HISTORY HD
Η Ιστορία της Ανθρωπότητας: Αυτοκρατορίες στο COSMOTE HISTORY HD

Η Ιστορία της Ανθρωπότητας: Αυτοκρατορίες στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2012). Σκηνοθεσία: Νικ Μπράουν, Νταν Κλίφτον

Υπόθεση: Ο θάνατος του Χριστού σηματοδότησε τη ‘γέννηση’ μιας νέας, παγκόσμιας θρησκείας. Όμως, ο χριστιανισμός ίσως να μην διαδιδόταν ποτέ, αν δεν υπήρχε το αχανές δίκτυο δρόμων και εμπορικών διαδρομών της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

19:00 Οι Ξεχασμένοι Στρατιώτες του Α’ Παγκοσμίου στο COSMOTE HISTORY HD
Οι Ξεχασμένοι Στρατιώτες του Α' Παγκοσμίου στο COSMOTE HISTORY HD

Οι Ξεχασμένοι Στρατιώτες του Α’ Παγκοσμίου στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2018). Σκηνοθεσία: Ιζαμπέλ Ζαντρ

Υπόθεση: Χιλιάδες άνδρες από χώρες μακρινές ‘έπεσαν’ στις μάχες του Α’ Παγκοσμίου. Μέσα από τις περιπέτειες ενός Ινδού, ενός Σενεγαλέζου κι ενός Κινέζου, το ντοκιμαντέρ ‘θυμάται’ τους στρατιώτες εκείνους που συχνά η Ιστορία λησμονεί.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

17:50 Οι Βράχοι της Ελευθερίας (Cliffs of Freedom) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Οι Βράχοι της Ελευθερίας (Cliffs of Freedom)

Οι Βράχοι της Ελευθερίας (Cliffs of Freedom)

Δραματική ταινίας αμερικανικής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία: Βαν Λινγκ

Παίζουν: Τάνια Ρέιμοντ, Τζαν Ουντίν, Ράζα Τζάφρεϊ

Υπόθεση: Στην αυγή της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, μια Ελληνίδα χωριατοπούλα ερωτεύεται έναν Τούρκο συνταγματάρχη. Ωστόσο, όταν η τραγωδία χτυπήσει την οικογένεια και το χωριό της, θα εξελιχθεί σε ορκισμένη εχθρό των Οθωμανών.

22:00 Ο Νεροκουβαλητής (The Waterboy) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Ο Νεροκουβαλητής (The Waterboy)

Ο Νεροκουβαλητής (The Waterboy)

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής (1998). Σκηνοθεσία: Φρανκ Κοράτσι

Παίζουν: Άνταμ Σάντλερ, Κάθι Μπέιτς, Χένρι Γουίνκλερ

Υπόθεση: Ο 31χρονος Μπόμπι ζει με την υπερπροστατευτική μητέρα του και δουλεύει ως νεροκουβαλητής στο γήπεδο μιας ομάδας ποδοσφαίρου. Όλοι τον κοροϊδεύουν, μέχρι τη μέρα που ένας νέος προπονητής της ομάδας διακρίνει το αθλητικό ταλέντο που κρύβει μέσα του o Μπόμπι.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Klaus (Κλάους: Το Μυστικό των Χριστουγέννων)
Klaus (Κλάους: Το Μυστικό των Χριστουγέννων)

Klaus (Κλάους: Το Μυστικό των Χριστουγέννων)

Ταινία κινουμένων σχεδίων παραγωγής 2019. Σκηνοθεσία: Σέρτζιο Πάμπλος

Ακούγονται: Τζέισον Σβάρτσμαν, Τζέι Κέι Σίμονς, Ρασίντα Τζόουνς

Υπόθεση: Ένας εγωιστής ταχυδρόμος κι ένας μοναχικός παιχνιδοποιός γίνονται αναπάντεχα φίλοι και χαρίζουν το πολυπόθητο χαμόγελο που απουσιάζει από μία ψυχρή, σκοτεινή, μικρή πόλη.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b