MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Αντώνης Ρέμος στο ΝΟΧ

Το ΝΟΧ θα υποδεχθεί την φετινή σεζόν τον μοναδικό Αντώνη Ρέμο, σε ένα φιλόδοξο εγχείρημα που προτείνει μία διαφορετική εμπειρία.

Ο Αντώνης Ρέμος στο ΝΟΧ
Ο Αντώνης Ρέμος στο ΝΟΧ
Monopoli Team

Το ΝΟΧ θα υποδεχθεί την φετινή σεζόν τον μοναδικό Αντώνη Ρέμο από την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου. Ο Αντώνης Ρέμος στο ΝΟΧ, λοιπόν, χωρίς συστάσεις. Έτσι απλά με τις μοναδικές, γεμάτες συναίσθημα ερμηνείες του. Με τα τραγούδια και τις μεγάλες του επιτυχίες. Με το ταλέντο και το εξαιρετικό πρόγραμμα όπως μόνο εκείνος ξέρει να παρουσιάζει, συντροφιά με μια σπουδαία παρέα εξαιρετικών μουσικών.

Ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος ανέφερε για όλο αυτό το εγχείρημα που λέγεται ΝΟΧ: “Είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε αυτό που έχουμε ονειρευτεί και που εδώ και δύο χρόνια ετοιμάζουμε και να δώσουμε την επανεκκίνηση όπως την δίνουμε και στη ζωή μας! Είναι ένας χώρος που έχουμε ονειρευτεί. Μια διαφορετική πρόταση ψυχαγωγίας το οποίο ελπίζουμε να ικανοποιήσει το κοινό από όποιο μέρος του κόσμου και αν έχει έρθει”.

Ο Αντώνης Ρέμος στο ΝΟΧ

Ο Αντώνης Ρέμος στο ΝΟΧ

Όσο για το ΝΟΧ; Γεννήθηκε εκεί, όπου για πολλά χρόνια βρισκόταν η Ιερά Οδός, ένας από τους ιστορικότερους χώρους ψυχαγωγίας στην Αθήνα! Φέρνει μια νέα εποχή στη ψυχαγωγία, εφάμιλλη με διεθνής χώρους, σύγχρονες υποδομές και τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά μέσα.

Μια επιτυχημένη ομάδα ειδικών τόλμησε ένα πρωτότυπο όσο και φιλόδοξο εγχείρημα συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με την προηγμένη τεχνολογία.

Με την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου Kosmidis Architects στο σχεδιασμό του interior design καθώς και του αρχιτεκτονικού γραφείου Oval Studio του Δημήτρη Ζούπα στο σχεδιασμό της πρόσοψης. Με τις εικαστικές επιλογές του Βαγγέλη Καπόπουλου. Με τις γευστικές & δημιουργικές προτάσεις του βραβευμένου chef Άρη Βεζενέ, owner του Βirdman. Με την καλλιτεχνική ματιά του Γιώργου Λύρα. Με τις χορογραφίες της Chali Jennings. Με τη σκηνογραφία της Μαίρης Τσαγκάρη. Με ένα μοναδικό άρωμα που αναδύεται στο χώρο, σε συνεργασία με την εταιρία ESquare Aroma.

Μια νύχτα στο ΝΟΧ αρχίζει και τελειώνει με την αίσθηση της απόλυτης φιλοξενίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μαζί του: Τάνια Μπρεάζου, Αντώνης Βλάχος, Λίνα Αλατζίδου, Χριστίνα Ράλλη, DJ: Αντώνης Δημητριάδης, Live Act: Σπύρος Μεταξάς

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b