MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
15
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Ο πρίγκηπας Λεμονής και η όμορφη Κρεμμύδω, του Γιώργου Σακελλαρίδη, στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη

Το Θέατρο του Βορρά παρουσιάζει το αγαπημένο μουσικό παραμύθι του Γιώργου Σακελλαρίδη «Ο πρίγκηπας Λεμόνης» στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.

Monopoli Team

Το Θέατρο του Βορρά παρουσιάζει το αγαπημένο μουσικό παραμύθι του Γιώργου Σακελλαρίδη «Ο πρίγκηπας Λεμόνης» στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.

Μια διαδραστική παράσταση, με τα πολυαγαπημένα τραγούδια του Πρίγκιπα Λεμόνη! Τα παιδιά, γνωρίζουν από κοντά το Λεμόνη και την Κρεμμύδω που μιλούν για τη δύναμη της αγάπης!

Ο πρίγκηπας Λεμονής και η όμορφη Κρεμμύδω του Γιώργου Σακελλαρίδη στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη

Η υπόθεση του έργου

Ο καλόκαρδος Πρίγκηπας Λεμόνης γνωρίζει την όμορφη Κρεμμύδω και την ερωτεύεται! Παρά τις αντιρρήσεις που έχει ο περίγυρος και των δυο θα παντρευτούν και θα απαντήσουν σε όλους όσους επικρίνουν την αγάπη τους… με αγάπη.

Ο πρίγκηπας Λεμονής και η όμορφη Κρεμμύδω του Γιώργου Σακελλαρίδη στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ο Πρίγκηπας Λεμόνης και η Όμορφη Κρεμμύδω, παρά τις διαφορές τους, ερωτεύονται με την πρώτη ματιά! Στο βασίλειο ξεσπάσει μεγάλο σούσουρο! Όλοι είναι εναντίον αυτής της μεγάλης αγάπης και προσπαθούν να τους χωρίσουν! Καρότα υπασπιστές, βασιλιάς και βασίλισσα Λεμόνη, μαμά και μπαμπάς Κρεμμύδι, δεν μπορούν με τίποτα να καταλάβουν πώς γίνεται ένα λεμόνι να ερωτευτεί κρεμμύδι! Θα καταφέρει ο έρωτας αυτός να έχει ευτυχισμένο τέλος και να χορέψουμε στο γάμο τους παρέα με τον κουμπάρο κύριο μαϊντανό;

Πολύχρωμα σκηνικά και κοστούμια, βιντεοπροβολές, μουσική και χορός με τα αγαπημένα μας τραγούδια σε μια παράσταση που το γέλιο και η αγάπη γεμίζει τις καρδιές μικρών και μεγάλων!

Ο πρίγκηπας Λεμονής και η όμορφη Κρεμμύδω του Γιώργου Σακελλαρίδη στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη

Λίγα λόγια για τον « Πρίγκηπα Λεμόνη»

Το αγαπημένο βιβλίο των παιδιών, χρόνια τώρα, ευαισθητοποιεί τα παιδιά αναφορικά με το θέμα της υγιεινής διατροφής και δίνει ερεθίσματα για συζητήσεις που αφορούν το ζήτημα της παχυσαρκίας, ζήτημα το οποίο συχνά συνδέεται και με την αυτοεκτίμηση.

Ωστόσο, το βιβλίο «Ο πρίγκηπας Λεμόνης και η όμορφη Κρεμμύδω», πάει ακόμα πιο πέρα καθώς μιλά στα παιδιά για τη δύναμη της αγάπης και για τη δημιουργικότητα που χαρίζει ο έρωτας στους ερωτευμένους. Γι’ αυτό και η ιστορία αυτή αγαπήθηκε όχι μόνο από τα παιδιά, αλλά και από τους ρομαντικούς ενήλικες.

Το περιεχόμενο του βιβλίου αποτελεί προσφιλές υλικό για γιορτές, θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, project και άλλες δράσεις , στις οποίες συμμετέχουν από προ νήπια έως και μαθητές της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου. «Ο πρίγκηπας Λεμόνης» έχει συμπεριληφθεί από το 2014 στο ανθολόγιο παιδικών τραγουδιών των Δημοτικών Σχολείων της Κύπρου. Στην Ελλάδα κυκλοφορεί σε βιβλίο (με CD) από τις εκδόσεις Polaris.

Από το 2016 κυκλοφόρησε και η συνέχεια αυτού του παραμυθιού (μέσα από ένα άλλο βιβλίο, του ίδιου εκδοτικού οίκου), με τίτλο: «Το μαγικό ραβδί του πρίγκηπα Λεμόνη». Το μαγικό ραβδί δεν είναι άλλο από την πανανθρώπινη αγάπη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Γιώργος Σακελλαρίδης
Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου

Σκηνικά: Anna Wassiac
Κοστούμια: Anna Wassiac
Μουσική: Γιώργος Σακελλαρίδης
Φωτισμοί: Γιώργος Ζίγκας
Χορογραφία: Σμαρώ Κεπαπτσόσγλου

Παίζουν: Ειρήνη Αμανατίδου, Ηλίας Καπούλας, Κάλλια Καράμπελα, Αντώνης Τακτικός. Μουσική παίζει ζωντανά η Νεφέλη Παρασκευά

Διάρκεια: 60 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: 10 ευρώ ( Β Ζώνη), 12 ευρώ ( Α Ζώνη) Εισιτήρια πληρώνουν τα παιδιά από 1,5 ετών και άνω
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 14 Νοεμβρίου
Πληροφορίες: Προπώληση: τηλεφωνικό κέντρο 11876
Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή 11:00 και 13:30
Διασκευή: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου
Βοηθός Σκηνοθετη: Βαγγέλης Δαλλές
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/fargkani-art/o-prigkipas-lemonis/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, Αγίου Μελετίου 61Α, Κυψέλη, 210 8640414
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ