MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Anna Rose Concept Store: Ένα concept store στον Χολαργό με αγάπη για το περιβάλλον και το fair trade

Το Anna Rose είναι το πρώτο αμιγώς ethical and chic concept store στην Ελλάδα, που εστιάζει στις αρχές του ηθικού εμπορίου και στο θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Anna Triantafillou with total ethical & sustainable outfit -Handmade clutch from Tanzania -Handmade sweatshirt from Greece
Anna Triantafillou with total ethical & sustainable outfit -Handmade clutch from Tanzania -Handmade sweatshirt from Greece
Monopoli Team

Το Anna Rose είναι το πρώτο ethical & chic concept store στην Ελλάδα που εστιάζει στις αρχές του ηθικού εμπορίου και στο θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Το κατάστημα ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2020 από την Άννα Τριανταφύλλου με στόχο την ανάδειξη νέων τρόπων συνειδητής κατανάλωσης και κοινωνικής ευαισθησίας μέσα από μια ποικιλία προϊόντων που παράγονται εξολοκλήρου στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Ethical and Handmade in Mexico

Ethical and Handmade in Mexico

Η Άννα Τριανταφύλλου, με αγάπη για τα χρώματα, την ποιότητα και την προσφορά, στρέφει το βλέμμα της στις αναπτυσσόμενες χώρες και δημιουργεί ένα πολυπολιτισμικό τόπο συνάντησης στην καρδιά του Χολαργού, όπου χειροποίητες δημιουργίες διατίθενται κάτω από τις αρχές του ηθικού εμπορίου και της βιώσιμης μόδας.

Εξάλλου, όπως τονίζει και η ίδια, “με το στυλ μας μπορούμε να αλλάξουμε τόσο την εμφάνιση, όσο και τον κόσμο μας”.

Ethical and Handmade in Vietnam

Ethical and Handmade in Vietnam

Ένα concept store με όραμα για ένα καλύτερο μέλλον

Το Anna Rose – Ethical & Chic Concept Store συνεργάζεται αποκλειστικά με εταιρείες, οργανισμούς και παραγωγούς που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία και τις αξίες που πρεσβεύει, με όραμα τη δημιουργία μιας κοινότητας συμπερίληψης και βιώσιμης συνύπαρξης.

Έτσι, τεχνίτες από αναπτυσσόμενες χώρες, παραγωγοί και σχεδιαστές που υποστηρίζουν τη χειραφέτηση των γυναικών, την εκπαίδευση των παιδιών και όχι την παιδική εργασία, τη διαφάνεια στις διαδικασίες παραγωγής, τη δίκαιη αμοιβή και συναλλαγή και την αργή και βιώσιμη μόδα, βρίσκουν ένα σπίτι στο εμπορικό του Χολαργού για να τους φιλοξενήσει και να τους βοηθήσει να εξαπλωθούν και να εξαπλώσουν τις αξίες τους στο αθηναϊκό κοινό.

Ethical and Handmade in Peru

Ethical and Handmade in Peru

Στο κατάστημα και το e-shop μπορείτε να βρείτε χειροποίητα προϊόντα όπως παπούτσια από το Μεξικό και το Βιετνάμ, κοσμήματα από ανακυκλωμένο ορείχαλκο και από φυτικό ελεφαντόδοντο και ρούχα για όλες τις ώρες της ημέρας από φυσικά και βιώσιμα υλικά.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b