MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Τα καινούργια ρούχα του Αυτοκράτορα, του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν στο Θέατρο Τέχνης

Η Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Τέχνης παρουσιάζει την παράσταση «Τα καινούργια ρούχα του Αυτοκράτορα», μια ελεύθερη διασκευή του ομώνυμου παραμυθιού του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ευστρατίου.

Monopoli Team

Η ματαιοδοξία, η υποκρισία, η κολακεία, η αγωνία για το πώς μας βλέπουν «οι άλλοι», είναι κάποια από τα ζητήματα που θίγονται μέσα από το πανέξυπνο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, με τίτλο «Τα καινούργια ρούχα του Αυτοκράτορα». Η αγαπημένη ιστορία που μιλά ουσιαστικά για την ομορφιά και τη δύναμη της ειλικρίνειας και της απλότητας, παρουσιάζεται σε νέα μουσικο-θεατρική διασκευή από το Θέατρο Τέχνης, από τις 5 Δεκεμβρίου.

Τα καινούργια ρούχα του Αυτοκράτορα

«Τα καινούργια ρούχα του Αυτοκράτορα»: Λίγα λόγια για την παράσταση

Τρεις ερμηνευτές παίζουν, τραγουδούν, χορεύουν και μεταμορφώνονται με μοναδικό κέφι σε πολλούς διαφορετικούς ρόλους, δημιουργώντας ένα ολοκαίνουργιο «μιούζικαλ τσέπης» που κρίνει με λεπτότητα και χιούμορ τη λαχτάρα των ανθρώπων να είναι κοινωνικά αποδεκτοί ενώ θέτει πολύ επίκαιρα ζητήματα, όπως η αρνητική δύναμη της κοινωνικής κριτικής και η υπερβολική σημασία που δίνουμε στην εικόνα μας.

Η παράσταση παρουσιάζεται σε ειδικό preview στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 12μ ενώ ξεκινά τακτικές παραστάσεις από την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 12μ. (δείτε παρακάτω και το εορταστικό πρόγραμμα ).

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη παραγωγή της Παιδικής Σκηνής του Θεάτρου Τέχνης σχεδιάστηκε- μέσα από τις έκτακτες συνθήκες που προέκυψαν λόγω πανδημίας- ειδικά για να μπορεί να ταξιδεύει και εκτός θεατρικής σκηνής. Έτσι παρουσιάζεται κατόπιν πρόσκλησης σε σχολεία αλλά και σε άλλους μη θεατρικούς χώρους.

Παραστάσεις
  • Παράσταση preview (ειδική τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ) : Κυριακή 21 Νοεμβρίου, ώρα 12μ
  • Εορταστικό πρόγραμμα 5 Δεκεμβρίου έως 9 Ιανουαρίου (τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ)
  • Τακτικές παραστάσεις κάθε Κυριακή στις 12μ. (5/12/19/26 Δεκεμβρίου και 2/9 Ιανουαρίου)
  • Επιπλέον εορταστικές παραστάσεις: 26 Δεκεμβρίου και στις 3μμ,  2 Ιανουαρίου και στις 3μμ, 6 Ιανουαρίου(των Φώτων) στις 12μ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Θέατρο Τέχνης ανακοινώνει το ψηφιακό του ρεπερτόριο για την σεζόν 2021-2212.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Χανς Κρίστιαν Άντερσεν
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ευστρατίου

Σκηνικά: Μυρτώ Κοσμοπούλου, Εύα Ανδρονικίδου
Κοστούμια: Μυρτώ Κοσμοπούλου, Μάρθα Χαραλαμπίδου
Μουσική: Κωνσταντίνος Ευστρατίου

Παίζουν: Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος , Κωνσταντίνος Ευστρατίου, Ιωάννα Μπιτούνη

Τιμές Εισιτηρίων: Παράσταση preview 21/11: ειδική τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ. Εορταστικό πρόγραμμα 5 Δεκεμβρίου έως 9 Ιανουαρίου: τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 5 Δεκεμβρίου έως 9 Ιανουαρίου 2022
Πληροφορίες: Προπώληση: viva.gr
Παραστάσεις: Παράσταση preview: Κυριακή 21 Νοεμβρίου, ώρα 12μ | Εορταστικό πρόγραμμα 5 Δεκεμβρίου έως 9 Ιανουαρίου: Τακτικές παραστάσεις κάθε Κυριακή στις 12μ. (5/12/19/26 Δεκεμβρίου και 2/9 Ιανουαρίου). Επιπλέον εορταστικές παραστάσεις: 26 Δεκεμβρίου και στις 3μμ, 2 Ιανουαρίου και στις 3μμ, 6 Ιανουαρίου(των Φώτων) στις 12μ.
Διασκευή: Εύα Στυλάντερ
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/ta-kenouria-roucha-tou-aftokratora/
Πληροφορίες Χώρου: Υπόγειο Θεάτρου Τέχνης, Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα. Τηλέφωνο: 2103222760, Τηλέφωνο ταμείου: 2103228706. Ε: [email protected] | https://www.theatro-technis.gr/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b