MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Δευτέρα 15 Νοεμβρίου.

The Italian Job
Monopoli Team

Σειρές

17:30 Ήλιος στον ΑΝΤ1

Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 46 Σεζόν 2: Η Ελπίδα αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Ελένη ότι ξέρει ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλα τα εγκλήματα, αλλά τον καλύπτει, γιατί κρατάει τον Ιάσωνα και την απειλεί με τη ζωή του. Ο διοικητής κατηγορεί τον Χρήστο ότι εξαφάνισε και σκότωσε την Δάφνη και ζητάει από την Αθηνά να εκδώσει ένταλμα για την σύλληψή του. Ο Νικήτας παραδίνεται σ’ αυτούς που τον καταδιώκουν, προκειμένου να σώσει τη Λήδα και την οικογένειά της, ξέροντας πως μπορεί να μη βγει ζωντανός από τα χέρια τους. Η Λήδα είναι σε απόγνωση. Ο Δημήτρης βρίσκει τα δημοσιεύματα για την εξαφάνισή του και επιβεβαιώνει τις υποψίες του για τον ύποπτο ρόλο της Νάντιας.

17:50 Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND
Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 31 Σεζόν 1: Η Άσπα παίζει παιχνίδια εξουσίας στη Σίλια για να στρέψει την προσοχή της μακριά από τον Μάρκο. Η Κάτια επισκέπτεται το σπίτι που τους έχει βρει η Σοφία και αναγκάζεται να κρύψει την έκπληξή της όταν καταλαβαίνει το σχέδιο. Ο Αλέξης, ανήμπορος μακριά από την Κάτια, παίρνει μια παράτολμη απόφαση που θέτει τη ζωή του σε κίνδυνο.

18:40 Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA
Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA

Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA

Επεισόδιο 46 Σεζόν 1: Ο Νικηφόρος με την στήριξη της Έλλης, παίρνει τη γενναία απόφαση να μιλήσει για τη σκευωρία που του κόστισε στο παρελθόν την απόλυσή του από την Αστυνομία. Η Κορίνα καταφέρνει να συναντήσει τον Πασχάλη, που ακόμα κρύβεται. Ο Λιάκος παραδίδει τις φωτογραφίες στην Λιβάνη, ενώ η Χριστίνα παριστάνει τη σύντροφο του Μιχάλη, και τον συνοδεύει στον γάμο ενός παιδικού του φίλου.

18:45 Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 36 Σεζόν 1: Ο Θάνος λέει στη Μαρία να πάνε στην αστυνομία να καταγγείλουν τη Δάφνη. Η Μαρία αρνείται και του λέει ότι κατανοεί γιατί συμπεριφέρεται έτσι. Ο Μιχάλης, ανήσυχος, τρέχει στο σπίτι της Λουίζας να μάθει πώς είναι η Κατερίνα. Ο Σπύρος είναι επιθετικός και του ζητάει να φύγει. Η Δάφνη ζητάει από τον Αντώνη να γυρίσει σπίτι με μόνη προϋπόθεση να ελέγχει εκείνη τους τραπεζικούς λογαριασμούς αλλά ο Αντώνης αρνείται. Στο ξενοδοχείο, επικρατεί πανικός γιατί κάποιοι πελάτες έπαθαν τροφική δηλητηρίαση και οι δημοσιογράφοι έχουν πέσει πάνω τους να μάθουν λεπτομέρειες. Ο Ορέστης μπαίνει ξανά στη διεύθυνση του ομίλου μετά τον εκβιασμό που έκανε στη μητέρα του. Μία γυναίκα ορμάει στο ξενοδοχείο και κατηγορεί τη Λουίζα ότι σκότωσε τον άντρα της.

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1
Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 41 Σεζόν 2: Η Βαλέρια κόβει μια γερή… δαγκωνιά στον Ηλία, κάνοντας τον μπακάλη μας έξαλλο, ενώ η Φένια σηκώνεται και φεύγει απ’ το σπίτι της Κατερίνας και όλοι την ψάχνουν. Ο Σίμος με την Τούλα προσπαθούν να δείξουν στην Αλίκη το αληθινό πρόσωπο του Κανέλλου, την ώρα που η Χρύσα παίρνει μια μεγάλη απόφαση, που θα στείλει τον Τζώρτζη… αδιάβαστο! Ο Θοδωρής είναι πολύ στενοχωρημένος που όλα στη ζωή του είναι μια… μετριότητα και αποφασίζει ν’ αλλάξει ρότα. Γιατί τους αποχαιρετάει όλους η Φένια; Ποια είναι η τελευταία δοκιμασία του Βαγγέλα που θα φέρει, για ακόμη μια φορά, αναστάτωση στον Πλάτανο;

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA
Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Επεισόδιο 28 Σεζόν 1: Ο Βασίλης προσπαθεί να πείσει το Δημήτρη ότι δεν τρέχει κάτι με τη Νικόλ, ενώ αυτή τον φιλάει στην εταιρία μπροστά στα μάτια του έκπληκτου Λευτέρη, που αντιδράει πολύ… περίεργα. Ο Θωμάς έχει απομείνει μόνος στην εταιρία του, ενώ η Έλλη με την προτροπή του Μπάμπη παίρνει μια σημαντική απόφαση για την ζωή της. Από την άλλη, η Κορίνα είναι σίγουρη ότι έχει μείνει έγκυος. Ο τσακωμός της Ρωξάνης με τον Ζαχαρία όμως, καταλήγει σε μια μεγάλη αποκάλυψη που εκθέτει την Εριέττα ανεπανόρθωτα.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA
Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδια 74&75 Σεζόν 1: Η Ιουλία κι ο Στάθης προσπαθούν να διαχειριστούν τον χωρισμό τους. Η Αρετή παλεύει με το πρόβλημα της υγείας της αλλά και με τις τύψεις της για τη συμμετοχή της στο τροχαίο. Η Μυρτάλη την επισκέπτεται στο νοσοκομείο, αλλά η Αρετή εξακολουθεί να κρατά την ίδια σκληρή στάση απέναντί της, φέρνοντας τον Στέφανο σε πολύ δύσκολη θέση. Η Χάιδω βρίσκει παρηγοριά στον Λυκούργο και του ζητά απεγνωσμένα να πείσει τον Φίλιππο να γυρίσει πίσω. Για τον ίδιο σκοπό παλεύει κι η Μαργαρίτα, αλλά ο Φίλιππος δείχνει να έχει κάτι άλλο κατά νου. Ο Ανέστης πιάνεται στα χέρια με τους μπράβους του Πότη, φέρνοντας την Ευτυχία για μια ακόμη φορά σε πολύ άβολη θέση. Η Ισμήνη έρχεται κοντά με τον Κωνσταντίνο και περνά ανέμελες στιγμές μαζί του. Ο Στάθης κατηγορεί τη Χάιδω για όλα τα δεινά της οικογένειάς του κι όλα δείχνουν πως ένας νέος κύκλος αίματος μόλις άνοιξε.

21:00 Σασμός στον ALPHA
Σασμός στον ALPHA

Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 42 Σεζόν 1: Η Αργυρώ επιστρέφει στο πατρικό της, οι σχέσεις της ωστόσο με τον Πέτρο είναι τεταμένες. Αποφασισμένη να ζήσει τον έρωτά της με τον Αστέρη, αρχίζουν να σχεδιάζουν την απόδρασή τους. Οι υποψίες της Καλλιόπης για τη Βασιλική μοιάζουν να κατευνάζονται, καθώς η τελευταία ετοιμάζεται να πάει στο Ηράκλειο για να δει το Νικηφόρο. Η σχέση του Πέτρου και της Σεμίνας κλονίζεται, ενώ ο Παντελής ενημερώνεται για το παιχνίδι που τους έπαιξε ο Γιώργης. Μαρίνα και Αστέρης βρίσκονται αντιμέτωποι, ενώ ο Μαθιός ζει μια βραδιά πάθους με τη Βασιλική. Η παράνομη σχέση τους, όμως, θα γίνει γνωστή με τραγικό τρόπο στον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο, και οι συνέπειες θα είναι ολέθριες…

22:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 35 Σεζόν 1: Ο Φεγκούδης αναγνωρίζει τη Σούλα και στην προσπάθειά τους να ξεκαθαρίσουν το παρελθόν τσακώνονται. Η Μαριτίνα μαθαίνει ότι ο Πιπερόπουλος θα χαρίσει τα δάνεια στον Μάνο και πετάει από τη χαρά της. Η Τόνια, μετά τη «συγγνώμη» του Φεγκούδη, αποφασίζει να επιστρέψει στη δουλειά. Ποιος θα είναι ο όρος που θα βάλει ο Πιπερόπουλος στον Μάνο, για να του δώσει το βίντεο που του χαρίζει τα δάνεια και ποια η αντίδραση του Μάνου;

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1
Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 29 Σεζόν 3: Οι αφίσες έχουν προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στο Διαφάνι. Ο Ακύλας αναθέτει στο Μελέτη να λύσει το πρόβλημα της Σκαφά ενώ η Βιολέτα κατηγορεί ανοιχτά τον Κυριάκο ως σπιούνο. Η Μυρσίνη προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τον Δούκα όταν της κάνει μια απροσδόκητη πρόταση για ένα ταξίδι. Ο Λάμπρος αποκαλύπτει το μυστικό του στον Αντώνη ενώ ο Προκόπης προχωράει το σχέδιο του για να τον δικαιώσει. Το ραντεβού του Νικηφόρου με τη Ρένα είναι ελπιδοφόρο ενώ μια μεγάλη έκπληξη τον περιμένει στο μαγαζί. Η Ελένη απεγνωσμένη ψάχνει τρόπο να βοηθήσει τον Λάμπρο. Θα εμπιστευτεί το Ζάχο;

23:00 Η Τούρτα Της Μαμάς στην ΕΡΤ1
Η Τούρτα Της Μαμάς στην ΕΡΤ1

Η Τούρτα Της Μαμάς στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 7 Σεζόν 2: Σήμερα είναι τα γενέθλια της Ευανθίας. Οι πάντες, όμως, φαίνονται ιδιαίτερα απορροφημένοι από την καθημερινότητά τους. Κανείς δεν δείχνει να θυμάται τη γιορτή της, ακόμα και όταν η Ευανθία τούς «διατάζει» όλους -χωρίς προφανή λόγο γι’ αυτούς!- να είναι στο αποψινό τραπέζι, και αφού ξεκινάει να μαγειρεύει το αγαπημένο φαγητό του καθενός ξεχωριστά. Τίποτα, καμιά αντίδραση! Οι μόνες που γνωρίζουν, και μοιράζονται την αγωνία της Ευανθίας, είναι η Μυρτώ, η οποία συνδράμει στις προετοιμασίες και η Αφροδίτη η μανικιουρίστα, που έχει αναλάβει τον καλλωπισμό της. Και η ημέρα προχωράει, αλλά ευχές και δώρα δεν έρχονται… Η Ευανθία, όμως, δεν σκοπεύει να τους το θυμίσει.

Ταινίες

21:00 Ληστεία Αλά Ιταλικά (The Italian Job) στο ΣΚΑΪ
Ληστεία Αλά Ιταλικά (The Italian Job)

Ληστεία Αλά Ιταλικά (The Italian Job)

Περιπέτεια παραγωγής 2003. Σκηνοθεσία: Γκάρι Γκρέι

Παίζουν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Σαρλίζ Θερόν, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Τζέισον Στέιθαμ, Σεθ Γκριν, Έντουαρντ Νόρτον

Υπόθεση: Ο Τσάρλι Κρόκερ και η συμμορία του οργάνωσαν και εκτέλεσαν μια εντυπωσιακή ληστεία χρυσού από ένα καλά φρουρούμενο αρχοντικό στη Βενετία. Το μόνο που δεν υπολόγισαν ήταν η προδοσία ενός μέλους της ομάδας τους. Με τη βοήθεια της Στέλλα, που είναι ειδική στο άνοιγμα χρηματοκιβωτίων, ακολουθούν τον προδότη στην Καλιφόρνια, αποφασισμένοι να πάρουν όχι μόνο εκδίκηση, αλλά και το μερίδιο χρυσού που τους αντιστοιχεί. Επεμβαίνοντας στο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας στο Λος Άντζελες, δημιουργούν το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό χάος στην ιστορία της πόλης και προσπαθούν να διαφύγουν τη σύλληψη, οδηγώντας τα θρυλικά Mini Cooper.

22:30 Iron Man στον ALPHA
Iron Man

Iron Man

Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής (2008). Σκηνοθεσία: Τζον Φαβρό

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τέρενς Χάουαρντ, Τζεφ Μπρίτζες

Υπόθεση: O δισεκατομμυριούχος βιομήχανος, εφευρέτης και πλέι-μπόι Τόνι Σταρκ, πρόεδρος της μεγαλύτερης αμερικανικής εταιρείας οπλικών συστημάτων, απολαμβάνει τη φήμη του έχοντας στο πλάι τον πιστό συνεργάτη και μέντορά του, Ομπαντάια Στέιν και την προσωπική γραμματέα του, Πέππερ Ποτς. Η ζωή του, όμως θα πάρει ξαφνικά μιαν άλλη τροπή, όταν κατά τη διάρκεια της επίδειξης ενός νέου υπερόπλου, του πυραύλου «Τζέρικο», στο πεδίο της μάχης, ο Σταρκ πέφτει θύμα επίθεσης και απαγωγής από μια ομάδα αντιμαχόμενων. Υπό τις οδηγίες του μυστηριώδη επικεφαλής τους, ο Σταρκ πιέζεται τώρα να κατασκευάσει για αυτούς ένα αποτελεσματικό όπλο εναντίον των αμερικανικών στρατευμάτων. Ωστόσο, το πολυμήχανο μυαλό του, θα τον βοηθήσει τελικά να ξεφύγει και να επιστρέψει στην Αμερική. Σύντομα, όμως θα καταλάβει ότι η αποτυχημένη απαγωγή του δεν ήταν, παρά μόνο η αρχή, μπροστά σε όλο αυτό που θα κληθεί να αντιμετωπίσει…

Ντοκιμαντέρ

13:40 Κρήτη: Η Ιστορία του Λαβύρινθου στο COSMOTE HISTORY HD
Κρήτη: Η Ιστορία του Λαβύρινθου στο COSMOTE HISTORY HD

Κρήτη: Η Ιστορία του Λαβύρινθου στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2013). Σκηνοθεσία: Ντομινίκ Αντ

Υπόθεση: Ταξιδεύουμε στην Κρήτη για να ανακαλύψουμε την ιστορία ενός από τους μεγαλύτερους μύθους της ανθρωπότητας… του λαβυρίνθου. Μια επίσκεψη στα σπήλαια του νησιού και στο υπόγειο δίκτυο τεχνητών σηράγγων στο κέντρο της Μεγαλονήσου.

23:00 Εξερευνώντας την Ιστορία: Το Μαντείο των Δελφών στο COSMOTE HISTORY HD
Εξερευνώντας την Ιστορία: Το Μαντείο των Δελφών στο COSMOTE HISTORY HD

Εξερευνώντας την Ιστορία: Το Μαντείο των Δελφών στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (1997).

Υπόθεση: Το Μαντείο των Δελφών ήταν αφιερωμένο στον θεό Απόλλωνα, ο οποίος επικοινωνούσε με τους θνητούς μέσω της πρωθιέρειας Πυθίας. Ποιοι παράγοντες συνέτειναν στην πεποίθηση των αρχαίων Ελλήνων ότι το Μαντείο ήταν ικανό να προβλέπει το μέλλον;

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

16:40 Το Διαζύγιο στο COSMOTE CINEMA 1HD
Το Διαζύγιο

Το Διαζύγιο

Δραματική κομεντί αμερικανικής παραγωγής (2003). Σκηνοθεσία: Τζέιμς Άιβορι

Παίζουν: Κέιτ Χάντσον, Ναόμι Γουότς, Τιερί Λερμίτ

Υπόθεση: Μια νεαρή Αμερικανίδα ταξιδεύει στο Παρίσι για να βρει την αδελφή της, η οποία είναι έγκυος και στα πρόθυρα του διαζυγίου. Εκεί, θα ερωτευτεί έναν παντρεμένο Γάλλο διπλωμάτη… και το σκάνδαλο δεν θα αργήσει να ξεσπάσει!

22:00 Πρόγευμα στο Τίφανις (Breakfast at Tiffany’s) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Πρόγευμα στο Τίφανις (Breakfast at Tiffany's)

Πρόγευμα στο Τίφανις (Breakfast at Tiffany’s)

Ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής (1961). Σκηνοθεσία: Μπλέικ Έντουαρντς

Παίζουν: Όντρεϊ Χέμπορν, Τζορτζ Πέπαρντ, Πατρίσια Νιλ

Υπόθεση: Η γοητευτική Χόλι χαρίζει τη συντροφιά της μόνο σε ευκατάστατους άντρες. Η ζωή της όμως θα αλλάξει ριζικά, όταν γνωρίσει έναν νεαρό συγγραφέα που θα τη βοηθήσει να ανακαλύψει τον πραγματικό της εαυτό. Η ταινία κέρδισε 2 Όσκαρ.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Frida
Frida

Frida

Βιογραφική ταινία παραγωγής 2002. Σκηνοθεσία: Τζούλι Τέιμορ

Παίζουν: Σάλμα Χάγεκ, Άλφρεντ Μολίνα, Τζέφρι Ρας

Υπόθεση: Μία βιογραφία της Φρίντα Κάλο, η οποία μετά από ένα ατύχημα που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή ανακαλύπτει το πάθος της ζωής της μέσα από τη ζωγραφική, ενώ ο ταραχώδης γάμος της και οι πολιτικοί στροβιλισμοί τροφοδοτούν την τέχνη της.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b