MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τετάρτη 10 Νοεμβρίου.

Inferno
Monopoli Team

Σειρές

17:30 Ήλιος στον ΑΝΤ1
Ήλιος στον ΑΝΤ1

Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 43 Σεζόν 2: Ο θάνατος του Νότη, μετά το περίεργο ατύχημά του στα βράχια, βάζει τον Δημήτρη σε σκέψεις και υποψίες. Η Νάντια προσπαθεί να τον πείσει ότι πρέπει να ξεχάσει τη προηγούμενη ζωή του για να είναι ασφαλής. Η Αλίκη προσπαθεί να μάθει με κάθε τρόπο την ταυτότητα του ανθρώπου που πιστεύει πως κρύβεται πίσω απ’ την εξαφάνιση του Δημήτρη. Ο Ιάσωνας φεύγει απ’ την Καβάλα για λίγο κι αυτό προκαλεί λύπη στην Εύα αλλά και στην Ελένη. Η Λήδα ανησυχεί για την ασφάλεια του Νικήτα. Η Ελπίδα δέχεται απειλή για να μην αποκαλύψει την αλήθεια που έμαθε και στη συνέχεια βρίσκεται μπροστά σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Θα αναγκαστεί να κάνει τα πάντα προκειμένου να σώσει το πιο αγαπημένο της πρόσωπο..

17:50 Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND
Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 23 Σεζόν 1: Η Ζωή πηγαίνει στο γκρουπ με την Αναστασία και το μετανιώνει. Η Λουκία βρίσκει τη Μαρίνα και της λέει για το ταξίδι. Η Σίλια ζητάει το λόγο από τους μπράβους που της ακύρωσαν τα εισιτήρια για Κύπρο. Η Κάτια λέει στην Έλλη να μείνει μακριά από τον Άγγελο για να μη μαθευτούν οι διακοπές τους. Η Κική βγαίνει ραντεβού με τον Γιώργο.

18:40 Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA
Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA

Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA

Επεισόδιο 43 Σεζόν 1: Η Σοφία και ο Νικηφόρος βλέπουν την Νικολέττα καθώς ετοιμάζεται για την κρίσιμη χειρουργική επέμβαση και για πρώτη φορά μετά από καιρό, έχουν για κάτι να ελπίζουν. Η οικογένεια ενωμένη στέκεται στο πλευρό του κοριτσιού που δίνει μάχη, ενώ φίλοι και συγγενείς δίνουν το παρών γεμάτοι αισιοδοξία για ένα καινούργιο αύριο. Την ίδια ώρα βγαίνουν τα αποτελέσματα των αναλύσεων για το φυτοφάρμακα και όλα δείχνουν πως η μόλυνση προέρχεται από το κτήμα του Μένιου Ντάλα.

18:45 Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ
Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ

Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 33 Σεζόν 1: Η Έλενα επιμένει να παντρευτούν με τον Μιχάλη, αλλά εκείνος νιώθει αμήχανα. Η Μαρία μαθαίνει από τον Αχιλλέα ότι η Έλενα έχασε το παιδί και στεναχωριέται που ο Μιχάλης δεν την συγχωρεί και δεν μπορεί να είναι κοντά τους να τους συμπαρασταθεί. Η Λουίζα μαθαίνει ότι ο Μιχάλης είναι γιος του Αντώνη και σοκάρεται. Η Δάφνη δέχεται μήνυμα από κάποιον που υποστηρίζει ότι ξέρει πού είναι η κόρη της Σοφία και ζητάει από τη Λουίζα να πάνε να τον συναντήσουν μαζί. Η Νόρα βλέπει αγκαλιά τον Σταύρο με την Κορίνα και γίνεται έξαλλη. Η Κέλλυ προσπαθεί να πείσει τον γιο της, Στάθη να επιστρέψει στο σπίτι.

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1
Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 38 Σεζόν 2: Ο Παναγής και η Κατερίνα νιώθουν όλο και πιο εγκλωβισμένοι στο ψέμα τους, την ώρα που η Τούλα μπουστάρει τη Φένια να τα παίξει όλα για όλα για να σώσει τη σχέση της με τον Παναγή. Η Αλίκη κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τον Κανέλο πως δεν είναι ο Κανέλος αλλά… ένας άλλος. Ο Σάββας και η Βαλέρια περνάνε κρίση, αφού έχουν χάσει το αλατοπίπερο στη σχέση τους, που είναι οι… καυγάδες. Ο Θοδωρής και η Αγγέλα δίνουν το πρώτο τους φιλί. Θα είναι άραγε και το τελευταίο; Ο παπάς ανακοινώνει τη νέα δοκιμασία που θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στον Πλάτανο, αφού ο Τζώρτζης και η Μάρμω… αλλάζουν διεύθυνση, αλλάζουν σπίτι! Η Κατερίνα με τη σειρά της αλλάζει στάση και ανακοινώνει στον Παναγή τις αποφάσεις της. Πώς θα αντιδράσει ο δασονόμος; Τι θα κάνει η Καλλιόπη όταν καταλάβει πως ο Τζώρτζης θα γίνει ο νέος της συγκάτοικος στην τρέλα;

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA
Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Επεισόδιο 27 Σεζόν 1: Οι ομάδες στα πρότζεκτ της ΑΡΜΕΚΟ αλλάζουν κι ο Βασίλης από ‘δω και πέρα θ’ απασχολείται στο πρότζεκτ του Παπουτσάκη. Πόσα ν’ αντέξει ο Μενέλαος κι η Τζοβάνα; Η Όλγα σαν γνήσια Ρωσίδα πράκτορας, υποπτεύεται ότι η Νάντια ψεύδεται για το πόδι και πολύ σωστά κάνει. Παράλληλα, η Ρωξάνη μαθαίνει απ’ την Εριέττα ότι ο Ζαχαρίας κάνει όνειρα να μείνουν στο σπίτι του και εκνευρίζεται ακόμη περισσότερο μαζί του. Η Νικόλ έρχεται πιο κοντά με τον Βασίλη αλλά ο Δημήτρης τους πιάνει στα «πράσα» στο δώμα, την ίδια στιγμή που η Ρωξάνη πιάνει στα «πράσα» τη Νάντια όρθια.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA
Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 71 Σεζόν 1: Το κουτσομπολιό ότι η Ιουλία έδωσε άλλοθι στον Στάθη, αρχίζει να διαρρέει στην Αρεόπολη και η Ιουλία δεν ξέρει αν πρέπει να τα παραδεχτεί επισήμως ή να τα θεωρήσει ανυπόστατα. Ο Ιάκωβος τη συμβουλεύει να μιλήσει στη Μυρτάλη, γιατί είναι η πρώτη που θα επηρεαστεί άμεσα από αυτή την αποκάλυψη. Την ίδια ώρα, το ξαφνικό ταξίδι του Ισίδωρου στην Κύπρο διευκολύνει την Ιουλία, καθώς δεν είναι έτοιμη να τον αντιμετωπίσει. Ο Μάνος αγνοεί την έλευση του πατέρα του κι εξακολουθεί να περνάει αμέριμνες στιγμές με τη Μαρίνα. Η Αντιγόνη, οργισμένη από την αδιάφορη στάση του Ισίδωρου συνεχίζει να τον διαβάλλει, τροφοδοτώντας τον Πότη με πληροφορίες για το παρελθόν του με τη μητέρα της.

Ο δικηγόρος του Στάθη κινεί τις διαδικασίες της αποφυλάκισής του κι όλη η οικογένεια περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή του στο σπίτι. Η Μυρτάλη συζητά με τον Ιάκωβο την προοπτική ενός ταξιδιού στην Ισπανία κι εκείνος δέχεται με χαρά να αναλάβει την ξενάγησή τους. Τη χαρά της, όμως, ανακόπτει μια κουβέντα που έχει με τη Μαργαρίτα, η οποία της εξηγεί ότι ο Αλέξης είναι καλύτερα και σύντομα θα βγει από την κλινική. Η Μυρτάλη συνειδητοποιεί πως δεν είναι έτοιμη να τον αντικρύσει πάλι και ζητά από τη Μαργαρίτα να τον κρατήσει μακριά της. Η Χάιδω γίνεται έξαλλη με την απελευθέρωση του Στάθη, ενώ ο Κουράκος τη στριμώχνει για να μάθει την αλήθεια για τον πυροβολισμό της. Η ώρα της κρίσης φτάνει για τον Στάθη και την Ιουλία, καθώς αποφασίζουν να μιλήσουν ανοιχτά στον Στέφανο και τη Μυρτάλη για την παράνομη σχέση τους.

21:00 Σασμός στον ALPHA
Σασμός στον ALPHA

Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 40 Σεζόν 1: Τα λουλούδια στον τάφο της Ανθούλας φέρνουν στην Καλλιόπη πικρές αναμνήσεις απ’ όταν τη βρήκε σε άθλια κατάσταση μόνη της με το μωρό και αναγκάστηκε να την κλείσει σε ίδρυμα. Κι ο Άγγελος, όμως, βυθίζεται ξανά στο παρελθόν. Θυμάται όσα του είπε η θετή μητέρα του πριν πεθάνει και το όνομα της άγνωστης γυναίκας που τον επισκέφτηκε και φρόντισε γι’ αυτόν όταν ήτανε μικρός… Άννα. Μια συζήτηση με την Άννα, τη γυναίκα του Παντελή, όμως, τον κάνει να αναθεωρήσει τις υποψίες του. Ο Πέτρος από την άλλη μαθαίνει για τη σχέση Αστέρη και Αργυρώς και γίνεται έξαλλος. Ούτε η Μαρίνα, ούτε η γιαγιά μπορούν να τον μεταπείσουν. Μετά από τα βαριά λόγια που ανταλλάσσουν, η Αργυρώ μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει πικραμένη από το σπίτι της.

Ο Αστέρης από την άλλη πηγαίνει να βρει τον Πέτρο και του λέει ότι αγαπά την Αργυρώ και ποτέ δεν ήθελε να βλάψει την οικογένειά τους. Ο Πέτρος όμως είναι ανένδοτος. Και καθώς οι μέρες περνούν, τα δύο αδέρφια συνεχίζουν να μη μιλούν μεταξύ τους, παρά τις προσπάθειες της Μαρίνας να τους τα βρει. Στο μεταξύ ο Μαθιός και η Βασιλική έχουν κανονίσει το ταξίδι αναψυχής που περιμένουν τόσο καιρό, και ετοιμάζονται να φύγουν έχοντας βρει τις κατάλληλες δικαιολογίες για να μην καταλάβει κανείς πως θα φύγουν μαζί. Ένα τηλεφώνημα του Αντώνη, όμως, θα ταράξει το Μαθιό. Θέλει οπωσδήποτε να τον δει αμέσως για να μιλήσουνε για τον φόνο του Στεφανή…

21:00 Έρωτας με Διαφορά στο STAR
Έρωτας με Διαφορά στο STAR

Έρωτας με Διαφορά στο STAR

Επεισόδιο 22 Σεζόν 2: Ο Στέλιος ρίχνει τις ευθύνες στον Κωστή για τον χωρισμό του με τη Μελίνα και εκείνος αναζητά τρόπο για να τον βοηθήσει, διότι αισθάνεται άσχημα. Ο Άρης και η Μπέτυ έχουν βρει τον τρόπο να προμηθευτούν βρεφικά είδη, μέσω του ίντερνετ, από άλλα ζευγάρια με παιδιά που έχουν περάσει τη βρεφική ηλικία. Καταλήγουν να συγκεντρώσουν υπερβολικά πολλά και τα δίνουν κι αυτοί με τη σειρά τους σε άλλους. Η σχέση της Μάρως και του Πέρη εξελίσσεται και εκείνος αρχίζει να μένει μερικά βράδια στο δωμάτιό της. Ο Κωστής βρίσκει τρόπο για να τα ξαναφτιάξουν ο Στέλιος με τη Μελίνα.

Ο Στέλιος προσπαθεί να φανεί καλός πατέρας στα παιδιά του και ο Κωστής τον μαγνητοσκοπεί για να τον δείξει στη Μελίνα, αλλά τα κάνει χειρότερα. Ο Κωστής ζητάει απ’ τα παιδιά να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία και αυτή τη φορά ο Στέλιος τα καταφέρνει. Η Μελίνα βλέπει το βίντεο, συγκινείται και τον συγχωρεί. Ο Στέλιος, για να ανταποδώσει τη χάρη που τού έκανε ο Κωστής, συγκεντρώνει πληροφορίες για τον Γρηγόρη και τον συμβουλεύει να είναι σε επιφυλακή, διότι θέλει να του πάρει τη Ζέτα. Ο Κωστής ζηλεύει πολύ και κάνει λάθος κινήσεις, με αποτέλεσμα η Ζέτα να γίνει έξαλλη, μαζί του. Guest: Φάνης Μουρατίδης.

22:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1
Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 32 Σεζόν 1: Η Μαριτίνα ζητάει εξηγήσεις από τον πατέρα της για τις στημένες φωτογραφίες του Μάνου στο ξενοδοχείο και ο Φεγκούδης μαθαίνει ότι η Τόνια έχει χάσει το μωρό της. Ο Λουδοβίκος κάνει το λάθος να ζητήσει τη συμβουλή της Μάρως για τα θέματά του, ενώ η Διώνη ετοιμάζει τον Πάρη για το κόλπο grosso, που θα τον κάνει διευθύνοντα σύμβουλο στην εταιρεία. Ο Παντελής πείθει τον Πιπερόπουλο να χαρίσει τα δάνεια στον Φεγκούδη, προκειμένου να τον συγχωρέσει η κόρη του.

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1
Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 27 Σεζόν 3: Στη δεξίωση που πραγματοποιείται στο νυχτερινό κέντρο του Κωνσταντή και του Νικηφόρου τα πράγματα κυλάνε ομαλά για τους προσκεκλημένους, όχι όμως για όλους… η συνύπαρξη του Δούκα και της Μυρσίνης με την Ασημίνα και τα παιδιά τους θα φέρουν τριγμούς, ο Πέτρος θα γίνει στόχος του Ακύλα, η αποκάλυψη ενός παράνομου δεσμού προμηνύει καινούρια προβλήματα, μια ανίερη συμμαχία φαίνεται να γεννιέται κι ένας παλιός έρωτας σιγοβράζει ακόμα. Η Ελένη αφού πληροφορείται τα δυσοίωνα νέα για τον Λάμπρο, επιδίδεται σ’ έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να τον γλυτώσει. Θα επισκεφθεί μια γυναίκα που θ’ αποδειχθεί η απόλυτη καταστροφή της…

Ταινίες

21:00 Lara Croft: Tomb Raider: Το Λίκνο Της Ζωής (Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life) στο ΣΚΑΪ
Lara Croft: Tomb Raider: Το Λίκνο Της Ζωής (Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life)

Lara Croft: Tomb Raider: Το Λίκνο Της Ζωής (Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life)

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής (2003). Σκηνοθεσία: Γιαν ντε Μποντ

Παίζουν: Αντζελίνα Τζολί, Τζέραρντ Μπάτλερ, Κρις Μπάρι, Νόα Τέιλορ

Υπόθεση: Στα ανοιχτά της Σαντορίνης, η Λάρα Κροφτ ανακαλύπτει τυχαία ένα μυστηριώδες αντικείμενο: μια χρυσή σφαίρα που έχει την ικανότητα να μεταφέρει τον κάτοχό της στο μυθικό κουτί της Πανδώρας. Αυτή η μαγική ικανότητα μπορεί να έχει ανυπολόγιστες συνέπειες. Έτσι, η Λάρα Κροφτ θα πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να βρει το κουτί της Πανδώρας και να το προστατέψει από τα χέρια του τρελού νομπελίστα επιστήμονα Δρ. Τζόναθαν Ράις.

22:30 Inferno στο MEGA
Inferno

Inferno

Περιπέτεια μυστηρίου αμερικανικής παραγωγής (2016). Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ

Παίζουν: Τομ Χάνκς, Φελίσιτι Τζόουνς, Ίρφαν Καν, Ομάρ Σι, Μπεν Φόστερ

Υπόθεση: Ο καθηγητής Λάνγκτον (Τομ Χάνκς) ξυπνά τραυματισμένος και με μερική αμνησία σε ένα νοσοκομείο της Φλωρεντίας. Έπειτα από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του τρέπεται σε φυγή με τη νεαρή γιατρό της βάρδιας (Φελίσιτι Τζόουνς), η οποία θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει να ανακτήσει τη μνήμη του. Μαζί θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη και ενάντια στον χρόνο θα βάλουν τα δυνατά τους για να σταματήσουν έναν ιό, που είναι ικανός να εξοντώσει τον μισό παγκόσμιο πληθυσμό.

Ντοκιμαντέρ

21:00 Το Μπουζούκι στο COSMOTE HISTORY HD
Το Μπουζούκι στο COSMOTE HISTORY HD

Το Μπουζούκι στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Βασίλη Μάρου (1973). Σκηνοθεσία: Βασίλης Μάρος

Υπόθεση: Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ ξετυλίγει την πορεία της ελληνικής λαϊκής μουσικής, με αφετηρία το μπουζούκι, ο ήχος του οποίου έχει σφραγίσει σημαντικές ιστορικές στιγμές της χώρας, και πυξίδα το έργο σπουδαίων Ελλήνων καλλιτεχνών.

23:00 Τροία: Ο Μύθος της Ωραίας Ελένης στο COSMOTE HISTORY HD
Τροία: Ο Μύθος της Ωραίας Ελένης στο COSMOTE HISTORY HD

Τροία: Ο Μύθος της Ωραίας Ελένης στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2004). Σκηνοθεσία: Στίβεν Τζακ

Υπόθεση: Με αφηγήτρια την ηθοποιό Σούζαν Σαράντον και ομιλητές τους πρωταγωνιστές της ταινίας ‘Τροία’, το ντοκιμαντέρ διερευνά τον διάσημο μύθο της Ωραίας Ελένης, από τη σύλληψή της μέχρι την άλωση της Τροίας από τους αρχαίους Έλληνες.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

18:40 Little Miss Sunshine στο COSMOTE CINEMA 2HD
Little Miss Sunshine

Little Miss Sunshine

Δραματική κομεντί αμερικανικής παραγωγής (2006). Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Ντέιτον, Βάλερι Φάρις

Παίζουν: Άμπιγκεϊλ Μπρέσλιν, Γκρεγκ Κινίαρ, Στιβ Καρέλ

Υπόθεση: Μία δυσλειτουργική οικογένεια ταξιδεύει στην Καλιφόρνια ώστε η μικρή κόρη να λάβει μέρος σε παιδικά καλλιστεία. Μέσα από τα εμπόδια που συναντούν, τα μέλη της βρίσκουν έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας. Η ταινία απέσπασε 2 Όσκαρ.

21:00 Κρυφό Ταλέντο (Le Placard) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Κρυφό Ταλέντο (Le Placard)

Κρυφό Ταλέντο (Le Placard)

Κωμωδία γαλλικής παραγωγής (2001). Σκηνοθεσία: Φρανσίς Βεμπέρ

Παίζουν: Ντανιέλ Οτέιγ,Ζεράρ Ντεπαρντιέ,Τιερί Λερμίτ

Υπόθεση: Όταν μαθαίνει για την επικείμενη απόλυσή του, ένας υπάλληλος διαδίδει ότι είναι ομοφυλόφιλος, ώστε να αναγκάσει την επιχείρηση να τον κρατήσει για να μην κατηγορηθεί για ρατσισμό. Ένα αθώο ψέμα που όμως θα φέρει πολλούς μπελάδες.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Donnie Brasco
Donnie Brasco

Donnie Brasco

Δράμα παραγωγής 1997. Σκηνοθεσία: Μάικ Νιούελ

Παίζουν: Αλ Πατσίνο, Τζόνι Ντεπ, Μάικλ Μάντσεν

Υπόθεση: Όταν ένας πράκτορας του FBI εισχωρεί κρυφά στους κύκλους της μαφίας, καταλήγει να ταυτίζεται περισσότερο με τον άνθρωπο που καταδιώκει, παρά με τον αρχικό του ρόλο.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b