MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 9 Νοεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τρίτη 9 Νοεμβρίου.

Jack Ryan: Shadow Recruit
Monopoli Team

Σειρές

17:30 Ήλιος στον AΝΤ1
Ήλιος στον AΝΤ1

Ήλιος στον AΝΤ1

Επεισόδιο 42 Σεζόν 2: Η Ελπίδα είναι σοκαρισμένη από την πληροφορία που πήρε από τον κρατούμενο σχετικά με το ποιος είναι τελικά ο γιος του Μενέλαου. Η Εύα πληγωμένη αποκαλύπτει στην Αλίκη ότι είδε τον Ιάσωνα και την Ελένη να φιλιούνται. Ο Ιάσωνας ομολογεί στον αδελφό του Βασίλη πως είναι ερωτευμένος με την Ελένη και δεν ξέρει πώς να το χειριστεί με την Εύα. Το χτύπημα στην Λένα, παρόμοιο με την επίθεση που έγινε στον Αντώνη, επιβεβαιώνει πως κάποιος στέλνει προειδοποιητικά μηνύματα στον Νικήτα για να τον αναγκάσει να εμφανιστεί. Ο Δημήτρης αρχίζει να θυμάται αποσπασματικά γεγονότα από το παρελθόν του και υποψιάζεται πως η Νάντια ξέρει γι’ αυτόν περισσότερα απ’ όσα του λέει.

18:40 Το Aύριο Mας Aνήκει στο MEGA

Το Aύριο Mας Aνήκει στο MEGA

Επεισόδιο 42 Σεζόν 1: Ο Μάνος δίνει ένα δείγμα φυτοφαρμάκου στην Έλλη, για να την βοηθήσει στις έρευνές της, ενώ η Κορίνα συμβουλεύει τον Μένιο να πάρει θέση σχετικά με τις κατηγορίες εναντίον τους. Η Κατερίνα πλησιάζει τον Νικηφόρο και ισχυρίζεται πως έχει στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά του, σε σχέση με την υπόθεση που του στέρησε τη θέση του στο Αστυνομικό Σώμα. Ο Μίλτος προσεγγίζει και πάλι την Κορίνα και ο Λιάκος πιέζει την Λιβάνη να καταψηφίσει το νομοσχέδιο.

18:45 Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ
Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ

Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 32 Σεζόν 1: Η Λουίζα πλησιάζει όλο και πιο πολύ στο να ανακαλύψει την παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη του Σπύρου ενώ ο Μιχάλης βρίσκει τον τρόπο και τη δύναμη να σχεδιάσει εκ νέου το μέλλον του. Η Έλενα, βέβαια, του επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις. Παράλληλα, η αποκάλυψη της σχέσης της Μαρίας με τον Αντώνη διαταράσσει τις ισορροπίες στις δύο οικογένειες. Η Κορίνα, η Χριστίνα, ο Μιχάλης και ο Αχιλλέας σοκάρονται ενώ η Δάφνη αντιμετωπίζει τα πάντα με μια ύποπτη ψυχραιμία.

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1
Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 37 Σεζόν 2: Η αυτοθυσία της Φένιας σώζει τη ζωή του Παναγή, που αναγκάζεται να βάλει φρένο στον χωρισμό τους μέχρι εκείνη να αναρρώσει. Ο Σάββας ξεσηκώνει το χωριό να πάνε να λιντσάρουν τον Ηλία για την υποτιθέμενη προδοσία του, ελπίζοντας να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στην προεδρία, αλλά η Φιλιώ δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη.

Ο Θοδωρής σα να τα πηγαίνει όλο και καλύτερα με την Αγγέλα, την ώρα που η Κατερίνα μάλλον δεν πάει καλά, αφού αποφασίζει να φιλοξενήσει τη Φένια μέχρι να γίνει καλά. Ο Σίμος απειλεί τον Σάββα που απειλεί τον παπά, τελικά ποιος έχει το πάνω χέρι σ’ αυτό το χωριό όμως; Η Φιλιώ καταλαβαίνει πως έχει αδικήσει τον Ηλία αλλά απ’ ό,τι φαίνεται είναι πια αργά για επανασύνδεση. Πώς θα πάει η συγκατοίκηση της νυν και της πρώην στο σπίτι του Βαγγέλα και, το σημαντικότερο, ποια είναι τελικά η νυν και ποια η πρώην;

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA
Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Επεισόδιο 26 Σεζόν 1: Η Ρωξάνη δέχεται την πρόταση γάμου του Ζαχάρια μπροστά στον έκπληκτο Δημήτρη και η Εριέττα αποφασίζει να αλλάξει τακτική απέναντι στη μέλλουσα νύφη της. Η Γεσθημανή προσπαθεί να πείσει το Δημήτρη να επιστρέψει στην εταιρία του Παπαπέτρου, αλλά ο Δημήτρης δέχεται πρόταση συνεργασίας από την Ρωξάνη για την Αρμέκο, γεγονός που θα ταράξει τόσο την Έλλη όσο και το Θωμά. Ο Άρης και η Σοφία έχουν μια ιδέα που γίνεται επιτυχία. Και ενώ ο Βασίλης έρχεται κοντά με τη Νικόλ, η Κορίνα φαίνεται να μην μπορεί να το διαχειριστεί.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA
Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδια 69 & 70 Σεζόν 1: Οι Καπερνάροι θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου να αφεθεί ελεύθερος ο Στάθης, αλλά εκείνος γνωρίζει καλά πως αυτή τη φορά η θέση του είναι πολύ δύσκολη. Το μοναδικό του άλλοθι είναι η Ιουλία, αλλά δεν πρόκειται να της ζητήσει να ομολογήσει τον παράνομο δεσμό τους. Από την άλλη, η Ιουλία συνειδητοποιεί πως την ώρα του πυροβολισμού ήταν με τον Στάθη κι εξομολογείται στον Ιάκωβο το δίλημμά της. Ο Λυκούργος ζητά τη βοήθεια του Ιάκωβου στο θέμα της Αντιγόνης, με σκοπό να στριμώξουν τον Ισίδωρο, αλλά εκείνος αρνείται να τον βοηθήσει.

Η Ισμήνη αποφασίζει να συνεταιριστεί με τη Μυρτάλη και να ανοίξουν μια εταιρεία καλλυντικών. Η Αθηνά κι η Μαργαρίτα προσπαθούν να πείσουν την Ευτυχία να μην προχωρήσει με τον Ανέστη, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Την ίδια ώρα, η Αντιγόνη εκφράζει την επιθυμία να γνωρίσει την Αθηνά και φέρνει τον Δημήτρη σε δύσκολη θέση. Ο Δημήτρης ζητά από την Αθηνά να δώσουν άλλη μια παράσταση και να φάνε όλοι μαζί με την Αντιγόνη, αλλά για κακή τους τύχη, Μαργαρίτα θα ακούσει την κουβέντα τους.

21:00 Σασμός στον ALPHA
Σασμός στον ALPHA

Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 39 Σεζόν 1: Ο Άγγελος μαθαίνει όλο και περισσότερα για το παρελθόν της μητέρας του, την ίδια ώρα που η Καλλιόπη βασανίζεται από ενοχές για όσα της έκανε. Οι αρχαιοκάπηλοι καταφέρνουν και πάλι να διαφύγουν, φέρνοντας τον Αντώνη στα πρόθυρα της απελπισίας. Ο Μανόλης εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες για το φόνο του Στεφανή. Η Θοδώρα ανακοινώνει το γάμο της με το Γιώργη, ένα απρόβλεπτο περιστατικό ωστόσο, θα γκρεμίσει τα σχέδιά της. Ο Αστέρης αναρρώνει, και ευχαριστεί τη Βασιλική για τη στάση της, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να υπερασπιστεί τη σχέση τους. Το μυστικό τους, ωστόσο, θα φανερωθεί την πλέον ακατάλληλη στιγμή, σε κάποιον που δεν πρέπει…

22:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1
Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 31 Σεζόν 1: Με τα σχέδια του πατέρα του να αποτυγχάνουν το ένα πίσω από το άλλο, ο Μάνος είναι περισσότερο αποφασισμένος από ποτέ να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Η Πελαγία, με τη βοήθεια της Μάρως, προσπαθεί να λύσει το μυστήριο της Δ.Φ. και, ακόμα και χωρίς να το συνειδητοποιεί, αρχίζει να ξετυλίγει την άκρη του νήματος. Η Τόνια προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για το μωρό και ο Γολγοθάς της δεν φαίνεται να τελειώνει. Από την άλλη, ο Πιπερόπουλος ετοιμάζεται να ζήσει τον προσωπικό του θρίαμβο, μέχρι που η παρέμβαση του Παντελή θα καταστρέψει ολοκληρωτικά τη σχέση του με τη Μαριτίνα και θα δώσει προβάδισμα στον Μάνο.

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1
Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 26 Σεζόν 3: Η Ελένη βρίσκεται στην αγκαλιά του Λάμπρου αλλά ο Ζάχος δείχνει τις αληθινές προθέσεις απέναντί του. Η επίσκεψη του Πέτρου στο σπίτι της Ασημίνας δεν πηγαίνει όπως υπολογίζει ενώ η Δρόσω σκέφτεται το φιλί της με τον Λευτέρη. Ο Δούκας ταραγμένος από την εξομολόγηση της Αντιγόνης ενώ τη Μυρσίνη την πνίγουν οι υποψίες.

Η γιορτή για την υπογραφή των συμβολαίων κανονίζεται στο μαγαζί των Σεβαστών και ο Νικηφόρος έρχεται σε σύγκρουση με το Νώντα. Η Ελένη υποψιάζεται πως ο Ζάχος αμφιβάλλει για τον Λάμπρο ενώ ο Προκόπης δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη. Η Ασημίνα αναλαμβάνει τη θέση της κοσμικογράφου στην εφημερίδα και κάνει αισθητή την παρουσία της στην εκδήλωση της νομαρχίας ενώ η Δρόσω θα βρεθεί μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα.

23:00 Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1
Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 13 Σεζόν 2: Σεπτέμβρης του 1974 κι ενώ η κυβέρνηση εθνικής ενότητας βάζει την Ελλάδα σε πορεία ανάπτυξης, στη μικρή γειτονιά του Γκύζη εγκαθίσταται στάση λεωφορείου, που φέρνει μεγάλες αλλαγές στη γειτονιά. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η ανακαίνιση του θερινού κινηματογράφου, που παίζει την αγαπημένη ταινία της Μαίρης, το «Λεωφορείον ο Πόθος».

Η προβολή αυτή δίνει την ιδέα στην Ελπίδα να στήσουν μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα και να ανεβάσουν την παράσταση στη γειτονιά, οπότε όλοι οι γείτονες επιστρατεύονται για την προετοιμασία και τις πρόβες. Σαν αντιπερισπασμό στους μεγάλους της γειτονιάς και στην αδελφή του, ο Άγγελος αποφασίζει με τους φίλους του να ανεβάσουν κι αυτοί, την ίδια ημέρα και ώρα, τη δική τους παράσταση στην αλάνα…

Ταινίες

21:00 Τζακ Ράιαν: Η Πρώτη Αποστολή (Jack Ryan: Shadow Recruit) στο ΣΚΑΪ
Τζακ Ράιαν: Η Πρώτη Αποστολή (Jack Ryan: Shadow Recruit)

Τζακ Ράιαν: Η Πρώτη Αποστολή (Jack Ryan: Shadow Recruit)

Περιπέτεια παραγωγής 2014. Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα

Παίζουν: Κρις Πάιν, Κίρα Νάιτλι, Κέβιν Κόστνερ, Κένεθ Μπράνα

Υπόθεση: Ο Τζακ Ράιαν, απόστρατος πεζοναύτης, εργάζεται πλέον ως οικονομικός αναλυτής. Κάποια στιγμή ανακαλύπτει ότι o, ρωσικής καταγωγής, συνεργάτης της εταιρείας όπου εργάζεται σχεδιάζει την οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ μέσω τρομοκρατικής επίθεσης, συνδυάζοντας τη διεθνή τρομοκρατία με τα ριψοκίνδυνα κόλπα στο παγκόσμιο χρηματιστήριο.

22:30 Κορίτσια Για Φίλημα στον ALPHA
Κορίτσια Για Φίλημα

Κορίτσια Για Φίλημα

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής (1965). Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Παίζουν: Ζωή Λάσκαρη, Ρένα Βλαχοπούλου, Μάρθα Καραγιάννη, Κώστας Βουτσάς

Υπόθεση: Η Ρένα, διευθύντρια ενός ελληνικού τουριστικού γραφείου στη Νέα Υόρκη, έρχεται για διακοπές στην Ελλάδα μαζί με την ανιψιά της Τζένη, την οποία ακολουθεί ο τρελά ερωτευμένος μαζί της ελληνοαμερικανός Τζιμ. Μαθαίνει ότι ο αδελφός της χρειάζεται κεφάλαια και για να τον βοηθήσει πηγαίνει στη Ρόδο για να συναντηθεί με τον επιχειρηματία Πέτρο Ράμογλου.

Εκεί ο Ανδρέας, γιος του Ράμογλου και ο φίλος του Κώστας, που προσπαθούν να μπουν στο καλλιτεχνικό στερέωμα, ξετρελαίνονται με την Τζένη και αποφασίζουν να την κατακτήσουν, αλλάζοντας ρόλους. Ο Ανδρέας, παριστάνοντας τον φτωχό Κώστα, κατορθώνει να την κάνει να τον ερωτευτεί, ενώ ο Κώστας, παριστάνοντας τον πλούσιο Ανδρέα, γνωρίζει την Έφη, την ερωτευμένη μαζί του αδελφή του Ανδρέα. Η πλαστοπροσωπία δημιουργεί μπελάδες σε όλους.

Ντοκιμαντέρ

22:00 Ο Εντοπισμός της Ατλαντίδος στο COSMOTE HISTORY HD
Ο Εντοπισμός της Ατλαντίδος στο COSMOTE HISTORY HD

Ο Εντοπισμός της Ατλαντίδος στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ βρετανικής παραγωγής (2015). Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λι

Υπόθεση: Υπήρξε η Ατλαντίδα; Σύμφωνα με τον γεωλόγο Δρ Μάρτιν Πέπερ, ναι, και μάλιστα στη Σαντορίνη. Με σύμμαχο την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και την ιστορική γνώση, θα ταξιδέψει από την Ελλάδα ως τα Κανάρια Νησιά για να το αποδείξει!

23:30 Το Τζαμί των Γενίτσαρων, Κρήτη στο COSMOTE HISTORY HD
Το Τζαμί των Γενίτσαρων, Κρήτη στο COSMOTE HISTORY HD

Το Τζαμί των Γενίτσαρων, Κρήτη στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ ισραηλινής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία: Γιανάι Άρφι

Υπόθεση: Χτισμένο το 1645 στη θέση μιας εκκλησίας, το τζαμί των Γενίτσαρων στο λιμάνι του Ρεθύμνου είναι το παλαιότερο οθωμανικό κτίσμα στην Κρήτη. Στα τουρκικά, ονομάζεται Γιαλί Τζαμισί, δηλαδή τζαμί του γιαλού. Ας δούμε την ιστορία του.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

18:20 Εξαφανισμένος (Madre) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Εξαφανισμένος (Madre)

Εξαφανισμένος (Madre)

Δραματική ταινία ισπανικής και γαλλικής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία: Ροντρίγκο Σορογκόγιεν

Παίζουν: Μάρτα Νιέτο,Ζιλ Ποριέρ,Άλεξ Μπρέντεμιλ

Υπόθεση: Δέκα χρόνια μετά την εξαφάνιση του 6χρονου γιου της από μια γαλλική παραλία, μια γυναίκα γνωρίζει στο ίδιο μέρος ένα έφηβο αγόρι που του μοιάζει. Η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ τους εγείρει υποψίες στο περιβάλλον τους…

18:30 Κωδικός Κολιμπρί (The Hummingbird Project) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Κωδικός Κολιμπρί (The Hummingbird Project)

Κωδικός Κολιμπρί (The Hummingbird Project)

Θρίλερ καναδικής και βέλαγικης παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία: Κιμ Νγκούιεν

Παίζουν: Τζέσι Άιζενμπεργκ,Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ,Σάλμα Χάγιεκ

Υπόθεση: Δυο ξαδέλφια από τη Νέα Υόρκη εκπονούν ένα παράτολμο σχέδιο για τη δημιουργία μιας οπτικής ίνας από το Κάνσας ως το Νιου Τζέρσι, που θα τους αποφέρει εκατομμύρια. Δεν έχουν υπολογίσει, όμως, την οργή της πρώην εργοδότριάς τους.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Ο Σημαδεμένος (Scarface)
Ο Σημαδεμένος (Scarface)

Ο Σημαδεμένος (Scarface)

Δραματική ταινία παραγωγής 1983. Σκηνοθεσία: Μπράιαν Ντε Πάλμα

Παίζουν: Αλ Πατσίνο, Μισέλ Φάιφερ, Στίβεν Μπάουερ

Υπόθεση: Στο Μαϊάμι του 1980, ένας Κουβανός μετανάστης αναλαμβάνει ένα καρτέλ ναρκωτικών και υποκύπτει στην απληστία.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b