ΣΙΝΕΜΑ
Expendables 4: Τζέισον Στέιθαμ, Μέγκαν Φοξ και άλλοι αστέρες του Χόλιγουντ στη Θεσσαλονίκη
Άρωμα Χόλιγουντ από τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη – Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες – Επί ποδός η πόλη για να μετατραπεί σε κινηματογραφικό σκηνικό για τα γυρίσματα του Expendables 4.
Monopoli Team
08.11.2021
A
A
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της ταινίας «The Expendables 4» στους χώρους, που έχει επιλέξει και διαμορφώσει η παραγωγή ανατολικά και δυτικά της πόλης.
Έπειτα από αρκετές ημέρες εργασίας του λεγόμενου Second Unit, της ομάδας παραγωγής δηλαδή που γυρίζει όσα πλάνα και σκηνές θα χρειαστούν για την τελική μορφή της ταινίας, στα οποία όμως δεν συμμετέχουν οι διάσημοι πρωταγωνιστές της, από αύριο Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, ξεκινούν τα γυρίσματα με όλους τους αστέρες της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος, που θα συμμετέχουν στην ταινία.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
5 μαξιμαλιστικά gasto-bars στην Αθήνα που πρέπει να ανακαλύψεις
Stop Scrolling: Μερικές καταστροφικές πλημμύρες και ένα Συμβούλιο Ειρήνης μετά
Family Weekend: 12 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Θέατρο, χορός, συναυλίες: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 24-25 Ιανουαρίου
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Όσα κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα (24-25/01)
Megadeth: Μόλις κυκλοφόρησε ο τελευταίος δίσκος της καριέρας τους – που θα ακούσουμε live στην Αθήνα
Stegi.Radio Takeover 2026: Πήραμε μια γεύση από τη φετινή μουσική “κατάληψη” της Στέγης
Γόνιμες «Αναδρομές» από το Εθνικό Θέατρο
Help 2: Η War Child ετοιμάζει νέο, εμβληματικό δίσκο για τα παιδιά σε εμπόλεμες ζώνες – Το νέο τραγούδι των Arctic Monkeys
Οι Καρέκλες του Ευγένιου Ιονέσκο στο Θέατρο του Νέου Κόσμου