ΣΙΝΕΜΑ
Expendables 4: Τζέισον Στέιθαμ, Μέγκαν Φοξ και άλλοι αστέρες του Χόλιγουντ στη Θεσσαλονίκη
Άρωμα Χόλιγουντ από τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη – Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες – Επί ποδός η πόλη για να μετατραπεί σε κινηματογραφικό σκηνικό για τα γυρίσματα του Expendables 4.
Monopoli Team
08.11.2021
A
A
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της ταινίας «The Expendables 4» στους χώρους, που έχει επιλέξει και διαμορφώσει η παραγωγή ανατολικά και δυτικά της πόλης.
Έπειτα από αρκετές ημέρες εργασίας του λεγόμενου Second Unit, της ομάδας παραγωγής δηλαδή που γυρίζει όσα πλάνα και σκηνές θα χρειαστούν για την τελική μορφή της ταινίας, στα οποία όμως δεν συμμετέχουν οι διάσημοι πρωταγωνιστές της, από αύριο Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, ξεκινούν τα γυρίσματα με όλους τους αστέρες της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος, που θα συμμετέχουν στην ταινία.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μέγαρο: H KOA ερμηνεύει την ιστορική “Τέταρτη Συμφωνία” του Μάλερ
Η Ηρώ στο Half Note Jazz Club
Κάμπινγκ: Backstage από τα γυρίσματα της νέας κωμωδίας του Mega
Ο Κήπος των Επίγειων Απολαύσεων: Η νέα παράσταση χορού του Σπύρου Κουβαρά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Έχω Μια Θάλασσα Αγάπη: Ο δίσκος της Ρίτας Αντωνοπούλου κυκλοφορεί και σε βινύλιο
Paradise: Ο νέος κύκλος της υποψήφιας για Emmy σειράς στο Disney+
5 χρόνια GNO TV: Η ψηφιακή πλατφόρμα της Λυρικής γιορτάζει και προσφέρει δωρεάν περιεχόμενο
Ίδρυμα Γουλανδρή: Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η έκθεση «Από τον Monet στον Warhol»
«Αν-ισορροπία»: Ο Papazo με special guests στο Gagarin
L.A. Like A Song: Η Monika επιστρέφει στον αμερικανικό ήχο με το νέο της single