ΣΙΝΕΜΑ
Expendables 4: Τζέισον Στέιθαμ, Μέγκαν Φοξ και άλλοι αστέρες του Χόλιγουντ στη Θεσσαλονίκη
Άρωμα Χόλιγουντ από τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη – Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες – Επί ποδός η πόλη για να μετατραπεί σε κινηματογραφικό σκηνικό για τα γυρίσματα του Expendables 4.
Monopoli Team
08.11.2021
A
A
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της ταινίας «The Expendables 4» στους χώρους, που έχει επιλέξει και διαμορφώσει η παραγωγή ανατολικά και δυτικά της πόλης.
Έπειτα από αρκετές ημέρες εργασίας του λεγόμενου Second Unit, της ομάδας παραγωγής δηλαδή που γυρίζει όσα πλάνα και σκηνές θα χρειαστούν για την τελική μορφή της ταινίας, στα οποία όμως δεν συμμετέχουν οι διάσημοι πρωταγωνιστές της, από αύριο Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, ξεκινούν τα γυρίσματα με όλους τους αστέρες της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος, που θα συμμετέχουν στην ταινία.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Στάθης Λογοθέτης – Στη Γη: Μεγάλη αναδρομική έκθεση στο ΕΜΣΤ
Μαρί Αντουανέτ: Νέος κύκλος παραστάσεων στο Θέατρο του Νέου Κόσμου με τη Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη
Ο Ημιυπαίθριος, των Γιώργου Αλκαίου και Στράτου Αγιοστρατίτη στο Θέατρο Coronet
Οι «Απόντες» του Βασίλη Κατσικονούρη επιστρέφουν στο Θέατρο Σταθμός
O Δημήτρης Μυστακίδης για μια ακόμη εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου
Οι σχολικές εκθέσεις του Φριτς Κόχερ, σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη στο opbo studio
Ο Γιάννης Διονυσίου στην Μπουάτ Απανεμιά
Κώστας Τσαγγαρίδης: Μια βραδιά με τα ερωτικά τραγούδια του Julio Iglesias στη Μουσική Βιβλιοθήκη
Φεβρουάριος στην COSMOTE TV με την ταινία «Die My Love» και το talk-show «Last Week Tonight» τον Φεβρουάριο στην COSMOTE TV
Φοντάνα ντι Τρέβι: Είσοδος με εισιτήριο για τη μείωση του υπερτουρισμού