MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση το Σαββατοκύριακο 6-7 Νοεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση, το Σαββατοκύριακο 6-7 Νοεμβρίου.

Coco
Coco
Monopoli Team

Σειρές

Σάββατο 6/11, 20:00 Ζακέτα Να Πάρεις στην ΕΡΤ1
Ζακέτα Να Πάρεις στην ΕΡΤ1

Ζακέτα Να Πάρεις στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 6 Σεζόν 2: Οι προσευχές της Αριστέας εισακούστηκαν! Όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, ο Ευθύμης, επιτέλους, βρήκε κοπέλα. Την κρατάει, βέβαια, κρυφή απ’ όλους, όπως φαίνεται, ή σίγουρα τουλάχιστον από τη μαμά του που αγωνιά. Η Αριστέα δεν καταλαβαίνει τον λόγο που ο γιόκας της δεν της λέει για τη σχέση του, μέχρι που βλέπει να βγαίνει από την κρεβατοκάμαρα του Ευθύμη η Τόνια, η οποία μάλιστα της λέει να μην πει τίποτα στον Μάνο για την επίσκεψή της! Το σοκ της Αριστέας μεγάλο. Τόσο μεγάλο που δεν μπορεί να το κρατήσει μυστικό και σύντομα το νέο φτάνει σε όλα τα αυτιά, εκτός από του Μάνου, και η αντίδραση όλων είναι ίδια… «Μα είναι ποτέ δυνατόν ο Ευθύμης να τα έχει με την κοπέλα του Μάνου;». Όπως όλα δείχνουν, ναι. Πώς, άραγε, θα αποφευχθεί να χαλάσει η σχέση των δύο ξαδερφιών;

Σάββατο 6/11, 23:00 Καρτ Ποστάλ στην ΕΡΤ1
Καρτ Ποστάλ στην ΕΡΤ1

Καρτ Ποστάλ στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 6 Σεζόν 1: Μια ημέρα γιορτινή, ο Τζόζεφθα γνωρίσει τον μονήρη Γιώργο, ο οποίος ζει στο περιθώριο μιας μικρής κοινωνίας. Ο Λεωνίδας τον έπεισε να κατέβει στο χωριό, ο σύντεκνός του, που τον έχει μεγάλη έγνοια. Γιατί ο Γιώργος έχει στιγματιστεί άδικα. Τον βαραίνει η υποψία μιας ανεξιχνίαστης δολοφονίας. Φημολογείται ότι έπνιξε πριν από τριάντα χρόνια τον συναθλητή του, Μιχάλη. Η αλήθεια, έστω και αργά και βίαια, αποκαλύπτεται. Αλλά ό,τι έχει χαθεί δεν γυρίζει, ούτε τα χρόνια, ούτε ο έρωτας του Γιώργου για τη Μαρία. Κι ο Τζόζεφ ξέρει από όνειρα που πήγαν στράφι. Μόνο που πρέπει να βαδίσει μπροστά. Και καμιά φορά η τύχη δουλεύει σιωπηλά, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Κυριακή 7/11, 21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA
Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 66 Σεζόν 1: Ο Δημήτρης μαθαίνει από τον πληροφοριοδότη του μέσα από την αστυνομία ότι η έρευνα για τους θανάτους των ηλικιωμένων έχει παγώσει. Η Χάιδω συνέρχεται και κατηγορεί ανοιχτά τον Στάθη Καπερνάρο για τον πυροβολισμό της. Ο Λυκούργος την επισκέπτεται στο νοσοκομείο και συνειδητοποιεί πως η ταραχή που ένιωσε για τον τραυματισμό της ξεπερνά το φιλικό ενδιαφέρον. Η Μαργαρίτα αποφασίζει να κάνει το χατίρι στην Αθηνά και μετακομίζει για λίγες ημέρες στο σπίτι της. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης αλλάζει τακτική με σκοπό να βγει από το ψυχιατρείο μια ώρα αρχύτερα. Η Μυρτάλη έχει κάποιες επαγγελματικές ιδέες τις οποίες συζητά με την Ισμήνη. Η Ιουλία, σε μια στιγμή αδυναμίας, εξομολογείται όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Στάθη, στον Ιάκωβο. Η αντίδρασή του, όμως, θα την ξαφνιάσει.

Κυριακή 7/11, 22:30 Κομάντα Και Δράκοι στο MEGA
Κομάντα Και Δράκοι στο MEGA

Κομάντα Και Δράκοι στο MEGA

Επεισόδιο 6 Σεζόν 1: Τα Κομάντα ψάχνουν τρόπο να αποτρέψουν το κακό που πιστεύουν πως έρχεται. Ο Γιώργος μπαίνει σε αστρική προβολή, παίρνοντας ένα υπνωτικό χάπι και εγκλωβίζεται στο «όνειρό» του, με το αόρατο τέρας να τον καταδιώκει. Ο Ντόντος ανακαλύπτει ότι ο αγαπημένος του νονός, Δρακο-Μιχάλης, του είπε ψέματα για τον θάνατο του πατέρα του. Από τη σύγχυσή του προκαλεί black out στο χωριό, αναγκάζοντας τους χωριανούς να στρέψουν το βλέμμα τους προς τη στοιχειωμένη εκκλησία του Άη-Γιώργη που ξυπνά σκοτεινές μνήμες. Η Ίρις απεγκλωβίζεται από τη σπηλιά με τη βοήθεια του νεότερου μέλους της συμμορίας των Δράκων και πρώην εραστή της, Δρακο-Στρατή. Επιστρέφει στο Άσραμ με ερωτήματα για αυτά που είδε και ανακαλύπτει ότι και ο Μπάμπα Μπομπ αναζητά από καιρό απαντήσεις μέσα στη σπηλιά. Στο μεταξύ, ο Βασίλης παλεύει να κρατήσει τις ισορροπίες στο χωριό, με τους κατοίκους να εμπλέκονται σε νέα επεισόδια βίας καθημερινά, αλλά και να αντιμετωπίσει τα μεταφυσικά φαινόμενα με τα οποία σχετίζεται ο γιος του.

Ταινίες

Σάββατο 6/11, 21:00 Οι Απίθανοι 2 (Incredibles 2) στο STAR
Οι Απίθανοι 2 (Incredibles 2)

Οι Απίθανοι 2 (Incredibles 2)

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής (2018). Σκηνοθεσία: Μπραντ Μπερντ

Υπόθεση: Οι ισορροπίες στην οικογένεια Παρ έχουν αλλάξει! Η Έλεν έχει αναλάβει πια το βαρύ φορίου του να σώσει τον κόσμο ενώ ο Μπομπ μαζί με την Βάιολετ και τον Ντας, προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τις συνθήκες της καθημερινής ζωής στο σπίτι. Είναι μια δύσκολη μετάβαση για τον καθένα, την ίδια στιγμή που όλη η οικογένεια αγνοεί τις υπερδυνάμεις του μικρού Jack-Jack. Όταν όμως ένας καινούργιος εχθρός συλλαμβάνει ένα ιδιοφυές, μα επικίνδυνο σχέδιο, οι Απίθανοι θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν ξανά με τον Frozone για να νικήσουν! Εύκολο στα λόγια, δύσκολο στην πράξη, ακόμα κι όταν είσαι ένας από τους «Απίθανους»!

Σάββατο 6/11, 23:00 Ο Σωματοφύλακας (The Bodyguard) στο STAR
Ο Σωματοφύλακας (The Bodyguard)

Ο Σωματοφύλακας (The Bodyguard)

Αισθηματικό θρίλερ αμερικανικής παραγωγής (1993). Σκηνοθεσία: Μικ Τζάκσον

Παίζουν: Κέβιν Κόστνερ, Γουίτνεϊ Χιούστον, Γκάρι Κεμπ

Υπόθεση: Ο Φρανκ Φάρμερ πιστεύει στον απόλυτο έλεγχο. Στην πραγματικότητα, η καριέρα του εξαρτάται απόλυτα από αυτόν. Ο Φρανκ είναι ένας πρώτης τάξης σωματοφύλακας – ίσως ο καλύτερος που υπάρχει. Παλαιότερα ήταν πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών αφιερώνοντας τη ζωή του στην προστασία δύο Αμερικανών προέδρων και πολλών άλλων πανίσχυρων «πελατών». Ο Φρανκ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει την Ρέιτσελ Μάρον. Η Ρέιτσελ είναι αστέρι της ποπ, που η καριέρα της έχει φτάσει στα ύψη. Όμως, παράλληλα με την επιτυχία, έχει μάθει να συμβιώνει με τις… συνηθισμένες «παγίδες» του επαγγέλματος: έναν σκληρό μάνατζερ, έναν δολοπλόκο υπεύθυνο Τύπου, εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές που την λατρεύουν αλλά και κάποιους που δεν τη συμπαθούν ιδιαίτερα. Στην πραγματικότητα, εδώ και αρκετό καιρό, η Ρέιτσελ δέχεται απειλητικά γράμματα από έναν αυτοαποκαλούμενο μανιώδη θαυμαστή της. Έτσι αποφασίζει να προσλάβει σωματοφύλακα και ο Φρανκ Φάρμερ αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Κυριακή 7/11, 16:30 Η Μαγική Νταντά (Nanny McPhee) στο STAR
Η Μαγική Νταντά (Nanny McPhee)

Η Μαγική Νταντά (Nanny McPhee)

Παιδική ταινία φαντασίας αμερικανικής, βρετανικής, γαλλικής παραγωγής (2005). Σκηνοθεσία: Κερκ Τζόουνς

Παίζουν: Έμα Τόμσον, Κόλιν Φερθ, Άντζελα Λάνσμπουρι

Υπόθεση: Ο Σέντρικ Μπράουν, είναι ένας δυστυχής χήρος, που έχει να αντιμετωπίσει τα 7 κακομαθημένα του παιδιά, τα οποία έχουν καταφέρει να διώξουν ως τώρα 17 νταντάδες! Επιπλέον, ο άτυχος άντρας κινδυνεύει να χάσει και την οικονομική βοήθεια από την αυταρχική του θεία, η οποία τον πιέζει να ξαναπαντρευτεί. Στη χειρότερη περίοδο της ζωής του, εισβάλλει στο σπίτι του η νταντά Μακφί, μια κακάσχημη γυναίκα, αποφασισμένη να «δαμάσει» τα 7 ζωηρά και ατίθασα παιδιά. Οι μέθοδοι, που ακολουθεί, δεν είναι και οι πλέον συνηθισμένοι αλλά καθώς περνάει ο καιρός τα 7 ζιζάνια μετατρέπονται σταδιακά σε αξιολάτρευτα αγγελούδια. Με έναν μαγικό τρόπο, κάθε φορά, που συνειδητοποιούν τα λάθη τους, η νταντά γίνεται όλο και πιο όμορφη. Στο τέλος, δεν θα την έχουν πια ανάγκη, γιατί θα έχουν αποβάλλει όλες τις κακές τους συνήθειες. Τότε όμως είναι που τα παιδιά δεν θα θέλουν να τη χάσουν με τίποτα…

Κυριακή 7/11, 21:30 Coco στον APLHA
Coco

Coco

Περιπέτεια φαντασίας κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής (2017). Σκηνοθεσία: Λι Άνκριτς, Άντριαν Μολίνα

Ακούγονται: Ιωάννης Παναγιώτης Χασιώτης, Λευτέρης Λάμπρου, Χρήστος Θάνος, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, Σία Κοσκινά

Υπόθεση: Στη Σάντα Σισίλια του Μεξικού, ο Μιγκουέλ ζει με το όνειρο να γίνει βιρτουόζος μουσικός, παρά το γεγονός ότι για έναν μυστηριώδη λόγο η οικογένειά του έχει απαγορεύσει τη μουσική στο σπίτι εδώ και πολλά χρόνια. Στην προσπάθειά του, λοιπόν, να ακολουθήσει το μουσικό είδωλό του, τον Ερνέστο ντε λα Κρουζ και να αποδείξει το δικό του ταλέντο, κάποια τυχαία και αλλόκοτα γεγονότα, θα τον οδηγήσουν στην φαντασμαγορική και πολύχρωμη Χώρα των Προγόνων. Όταν μάλιστα στο δρόμο του βρεθεί ο Χέκτορ, ένας γοητευτικός απατεώνας που υπόσχεται να τον βοηθήσει, όλη η αλήθεια για την οικογενειακή του ιστορία έρχεται στο φως με τον πιο αναπάντεχο όσο και μελωδικό τρόπο.

Ντοκιμαντέρ

Σάββατο 6/11, 19:00 Η Ιστορία της Ανθρωπότητας: Νέος Κόσμος στο COSMOTE HISTORY HD
Η Ιστορία της Ανθρωπότητας: Νέος Κόσμος στο COSMOTE HISTORY HD

Η Ιστορία της Ανθρωπότητας: Νέος Κόσμος στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2012). Σκηνοθεσία: Νικ Μπράουν, Νταν Κλίφτον

Υπόθεση: Οι Αζτέκοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στην Κεντρική Αμερική. Ο πολιτισμός τους, όμως, έμελλε να καταστραφεί εξαιτίας μιας σειράς αλυσιδωτών γεγονότων με σημείο εκκίνησης χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στην Κωνσταντινούπολη

Σάββατο 6/11, 23:00 Η Σύγκρουση των Θεών: Οδυσσέας – Η Κατάρα της Θάλασσας στο COSMOTE HISTORY HD
Η Σύγκρουση των Θεών: Οδυσσέας - Η Κατάρα της Θάλασσας στο COSMOTE HISTORY HD

Η Σύγκρουση των Θεών: Οδυσσέας – Η Κατάρα της Θάλασσας στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2009). Σκηνοθεσία: Τζέσικα Κόνγουεϊ, Κρίστοφερ Κάσελ

Υπόθεση: Ομήρου Οδύσσεια… το δημοφιλέστερο έπος όλων των εποχών. Όντως ο Οδυσσέας ‘δάμασε’ τις θάλασσες επί 20 χρόνια για να φτάσει στην Ιθάκη; Υποβρύχια ευρήματα ηλικίας χιλιάδων ετών ίσως συνδέονται με την ιστορία αυτού του διάσημου ήρωα.

Κυριακή 7/11, 19:00 Ο Σύζυγος της Βασίλισσας στο COSMOTE HISTORY HD
Ο Σύζυγος της Βασίλισσας στο COSMOTE HISTORY HD

Ο Σύζυγος της Βασίλισσας στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2015). Σκηνοθεσία: Αναΐς Φεγιέτ, Εφ-Εξ Γκομπί

Υπόθεση: Έχει χαρακτηριστεί οξύθυμος, απρόβλεπτος και πνευματώδης. Έχει βρεθεί χιλιάδες φορές κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Πόσα όμως πραγματικά γνωρίζουμε για τον σύζυγο της Βασίλισσας Ελισάβετ και Δούκα του Εδιμβούργου Φίλιππο;

Κυριακή 7/11, 22:00 Ματαρόα. Το Ταξίδι Συνεχίζεται… στο COSMOTE HISTORY HD
Ματαρόα. Το Ταξίδι Συνεχίζεται... στο COSMOTE HISTORY HD

Ματαρόα. Το Ταξίδι Συνεχίζεται… στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Dangerous Productions, ΕΡΤ, 2Ι35. Σκηνοθεσία: Ανδρέας Σιαδήμας

Υπόθεση: Δεκέμβριος 1945. 150 νέοι και νέες από την Ελλάδα επιβιβάζονται στο πλοίο ‘Ματαρόα’ με προορισμό το Παρίσι. Η έξοδός τους αυτή έμελλε να σημαδέψει τόσο τους ίδιους όσο και τις εξελίξεις στη μεταπολεμική Ευρώπη.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

Σάββατο 6/11, Χόρτον (Dr. Seuss’ Horton Hears a Who!) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Χόρτον (Dr. Seuss' Horton Hears a Who!)

Χόρτον (Dr. Seuss’ Horton Hears a Who!)

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής (2008). Σκηνοθεσία: Στίβ Μαρτίνο, Τζίμι Χέιγουορντ

Υπόθεση: Ένας καλοκάγαθος ελέφαντας ανακαλύπτει την ύπαρξη μιας λιλιπούτειας κοινότητας που στεγάζεται σε έναν κόκκο άμμου. Καθώς προσπαθεί να προστατέψει τους κατοίκους της, όσοι τον περιβάλλουν πιστεύουν ότι έχει χάσει τα λογικά του…

Σάββατο 6/11, 21:00 Θεός για μια Εβδομάδα (Bruce Almighty) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Θεός για μια Εβδομάδα (Bruce Almighty)

Θεός για μια Εβδομάδα (Bruce Almighty)

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής (2003). Σκηνοθεσία: Τομ Σάντιακ

Παίζουν: Τζιμ Κάρεϊ,Τζένιφερ Άνιστον,Μόργκαν Φρίμαν

Υπόθεση: Ένας γκρινιάρης ρεπόρτερ, που τα ‘χει βάλει με τον Θεό, δέχεται μια δελεαστική πρόταση από τον ίδιο τον Δημιουργό: να πάρει τη θέση του για μία εβδομάδα. Σύντομα θα καταλάβει πως τελικά δεν είναι τόσο εύκολο να κυβερνάς τον κόσμο!

Κυριακή 7/11, 14:50 Εννέα Μήνες (Nine Months) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Εννέα Μήνες (Nine Months)

Εννέα Μήνες (Nine Months)

Ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής (1995). Σκηνοθεσία: Κρις Κολόμπους

Παίζουν: Χιου Γκραντ,Τζούλιαν Μουρ,Τομ Άρνολντ

Υπόθεση: Όταν ο Σάμιουελ μαθαίνει πως η κοπέλα του είναι έγκυος, έρχεται αντιμέτωπος με τον χειρότερο φόβο του, τη δέσμευση. Μέσα σε μόνο εννιά μήνες, θα πρέπει να συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι θα γίνει πατέρας και να αλλάξει τρόπο ζωής.

Κυριακή 7/11, 21:00 Τζότζο (Jojo Rabbit) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Τζότζο (Jojo Rabbit)

Τζότζο (Jojo Rabbit)

Δραματική κομεντί αμερικανικής, νεοζηλανδικής και τσέχικης παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία: Τάικα Γουαϊτίτι

Παίζουν: Ρόμαν Γκρίφιν Ντέιβις,Σκάρλετ Γιοχάνσον,Τάικα Γουαϊτίτι

Υπόθεση: ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Blockbuster Zone. Ένα μοναχικό αγόρι, αφοσιωμένο μέλος της χιτλερικής νεολαίας στη Γερμανία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αναθεωρεί την κοσμοθεωρία του όταν ανακαλύπτει ότι η μητέρα του κρύβει μια νεαρή Εβραία στη σοφίτα τους. Η ταινία κέρδισε Όσκαρ.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Το Ημερολόγιο (The Notebook)
Το Ημερολόγιο (The Notebook)

Το Ημερολόγιο (The Notebook)

Ρομαντικό δράμα ταινία παραγωγής 2004. Σκηνοθεσία: Νικ Κασσαβέτης

Παίζουν: Ράιαν Γκόσλινγκ, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς

Υπόθεση: Δύο νεαροί εραστές χωρίζονται εξαιτίας του πολέμου και των ταξικών τους διαφορών, σε μία κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Νίκολας Σπάρκς.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b