MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

SNF Nostos 2022: Η υγεία στο επίκεντρο

Το SNF Nostos, η μεγάλη και ανοιχτή εκδήλωση για όλους του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι, έχει στο επίκεντρό της την ανθρώπινη επαφή, τον διάλογο, τη σκέψη, την ψυχαγωγία.

Monopoli Team

Το καλοκαίρι του 2021 το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με θεματικό άξονα την Ανθρωπότητα & Τεχνητή Νοημοσύνη.

Εάν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν το επόμενο SNF Nostos, θα γίνει τον Ιούνιο του 2022. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα γίνουν τα καθιερωμένα events: SNF Nostos Run, το SNF Nostos Conference και οι  Διάλογοι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Κάθε βράδυ θα κλείνει με μια μεγάλη συναυλία, και ένα εντυπωσιακό show με drones, όπως αυτό που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο 2021 SNF Nostos μαγεύοντας τους επισκέπτες.

όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του SNF NOSTOS: “Το καλοκαίρι του 2022 θα είμαστε, πλέον, σε θέση ως κοινωνία, με πιο καθαρό μυαλό, να συζητήσουμε για την πιο σημαντική αξία της ζωής μας όπως επαναπροσδιορίστηκε από την πανδημία: την Υγεία. Σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, σωματική και ψυχική.”

Η Πρωτοβουλία για την Υγεία του ΙΣΝ θα αποτελέσει το κεντρικό θέμα του SNF Nostos Conference 2022, θέτοντας τη βάση για μια ευρύτερη συζήτηση γύρω από την έννοια της Υγείας.

Το SNF Nostos θα επιστρέψει στις 23 και 24 Ιουνίου 2022, όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο για όλους. Και θα το ζήσουμε όλοι μαζί, από ακόμα πιο κοντά.

SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

23 & 24 Ιουνίου 2022

Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)

SNF Nostos Run: 23 Ιουνίου

SNF Nostos Conference: 23 & 24 Ιουνίου

Διάλογοι του ΙΣΝ: 24 Ιουνίου

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b