MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας: 9 ταινίες στις αίθουσες

Πολλές οι νέες ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου αλλά δεν υπάρχει κάποια εξαιρετικά σημαντική που να ξεχωρίζει με άνεση από τις υπόλοιπες.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Συνέβη στο Σόχο

Το ατμοσφαιρικό θρίλερ του Έντγκαρ Ράιτ «Συνέβη στο Σόχο» έχει στα υπέρ του την θαυμάσια αναβίωση των Swinging sixties καθώς και την σαγηνευτική Ανια Τέιλορ-Τζόι να ταιριάζει απόλυτα από το σκηνικό του Λονδίνου των 60ς, ενώ οι βετεράνοι Νταϊάνα Ριγκ και Τέρενς Σταμπ ολοκληρώνουν υποδειγματικά το ρετρό σκηνικό.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Eternals

Πολλές και μεγάλες ήταν οι προσμονές για το νέο πρότζεκτ της Marvel αλλά οι «Eternals» σε καμία περίπτωση δεν είναι «Avengers». H επιλογή της οσκαρικής Κλόι Ζάο («Η Χώρα των Νομάδων») στο σκηνοθετικό τιμόνι δεν έφερε ούτε τη φρεσκάδα ούτε τη θελκτική ανανέωση στο υπερηρωικό σύμπαν του κόμικ σύμπαντος που προσδοκούσαν οι παραγωγοί της Marvel.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ταξίδι

Στην απέναντι όχθη, ο ρεαλισμός και το ενδοοικογενειακό δράμα έχουν τον πρώτο λόγο στο «Ταξίδι» της σουηδέζας Αμάντα Κέρνελ, η οποία μας είχε δώσει πριν από λίγα χρόνια το αφοπλιστικό «Η καταγωγή των Σάμι» που αφορούσε στις περιπέτειες των αυτόχθονων των σκανδιναβικών χωρών.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Red notice

Η νέα υπερπαραγωγή του Netflix είναι το «Red notice» μια κωμική περιπέτεια κατηγορίας φτερού που επιχειρεί μάταια να αποκτήσει βάρος και υπόσταση από την παρουσία των σούπερ σταρ Γκαλ Γκαντότ, Ντουέιν Τζόνσον και Ράιαν Ρέινολντς.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Βιβλίο των εικόνων

Το «Βιβλίο των εικόνων»  είναι η τελευταία δημιουργία του Ζαν Λικ Γκοντάρ, ένα ντελιριακό και πληθωρικό avant garde έργο που τιμήθηκε με τον Ειδικό Χρυσό Φοίνικα στο 71ο Φεστιβάλ των Καννών, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του διάσημου φεστιβάλ.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ερμιτάζ: Η Δύναμη της Τέχνης

Ο Τόνι Σερβίλο αποδεικνύεται άψογος ξεναγός  στο ιταλικό ντοκιμαντέρ «Ερμιτάζ: Η Δύναμη της Τέχνης» και μας παρουσιάζει την εντυπωσιακή ιστορία του μνημειώδους μουσείου της Αγίας Πετρούπολης.
Κριτική και αίθουσες προβολής

200 Μέτρα

Τα «200 Μέτρα» είναι μια ιστορία πατρικής αγάπης που διαδραματίζεται στη Δυτική Όχθη και διακρίθηκε στο περσινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Τσαρλατάνος

Ο «Τσαρλατάνος» είναι άλλη μια βιογραφία της Ανιέσκα Χόλαντ που αυτή τη φορά καταπιάνεται με την τη ζωή του τσέχου θεραπευτή Γιαν Μικόλασεκ.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Πίτερ Ράμπιτ: Ο λαγός το ‘σκασε

Το «Πίτερ Ράμπιτ: Ο λαγός το ΄σκασε» είναι το σίκουελ της προ τριετίας ντισνεϊκής επιτυχίας που απευθύνεται κυρίως σε παιδιά μικρής ηλικίας.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b