MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Πέμπτη 4 Νοεμβρίου.

Mission Impossible: Rogue Nation
Monopoli Team

Σειρές

17:50 Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND
Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 24 Σεζόν 1: Η Άσπα είναι στο γραφείο του Αντρέα και ενημερώνεται για το γκαλά. Η Σίλια εξακολουθεί να ψάχνει στοιχεία, όταν θυμάται το ημερολόγιο της Κατερίνας. Η Λουκία κάνει μια συναισθηματική κουβέντα με την Έλλη. Η Κάτια λέει στην Έλλη ότι πέρασε στην εξέταση και κανονίζουν το βράδυ να βγουν. Ο Μάρκος παίρνει την πλαστή ταυτότητα, και πιάνει δουλειά σε ένα μπαράκι. Η Ζωή στο νεκροταφείο γνωρίζει την μια γυναίκα που περνάει παρόμοιο δράμα. Η η Ισμήνη λέει στην Μαρίνα ότι γνωρίζει γι’ αυτήν και τον Αντρέα, και πως θα τους βοηθήσει αλλά θα πρέπει να χωρίσουν – οριστικά. Η Μαρίνα ψαρεύει την Λουκία στο γκαλά για τον Ντεντέκτιβ. Ο κόσμος αρχίζει να πηγαίνει στο γκαλά και ο Ντεντέκτιβ πάει στο γραφείο του Αντρέα, όμως στην καρέκλα κάθεται κάποιος που δεν περίμενε να δει.

18:40 Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA
Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA

Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA

Επεισόδιο 39 Σεζόν 1: Ο Ντάλας σκέφτεται σοβαρά να παραιτηθεί από το δημαρχιακό του αξίωμα κάτω από το βάρος της φημολογίας εναντίον του. Προτείνει στην Φανή να αναλάβει στη θέση του. Η ερωτική σχέση της Κορίνας με τον Μίλτο γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη. Η Στέλλα εντοπίζει τον Πασχάλη κάπου στην Ήπειρο και χωρίς να ενημερώσει κανέναν, παίρνει μια απερίσκεπτη πρωτοβουλία. Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα πείθει την Σοφία να ζητήσει στήριξη από έναν ειδικό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει.

18:45 Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ
Ήλιος στον ΑΝΤ1

Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 29 Σεζόν 1: Ο Μιχάλης κάνει σχέδια για το κτήμα που κατάφερε να αγοράσει τελευταία στιγμή από τον Θάνο. Η Λουίζα με την Κατερίνα πηγαίνουν για το τεστ DNA και ο Σπύρος είναι έξαλλος με αυτή την τροπή. Η Μαρία καλεί τον Αντώνη να του πει κάτι σοβαρό και εκείνος ελπίζει ότι θα τα ξαναβρούν. Η Κέλλυ συναντάει τον Χρήστο και ζουν μία νύχτα πάθους που όμως δεν έχει καλό τέλος. Η Έλενα λέει στον Μιχάλη ότι πήγε στον γιατρό και έχει να του ανακοινώσει κάτι πολύ σοβαρό.

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1
Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 34 Σεζόν 2: Όσο ο Σάββας με τον Κανέλλο αγωνιούν για την Αλίκη, εκείνη είναι παρέα με τον Τζώρτζη, που όμως θα βρεθεί τσακωμένος με τη Χρύσα εξαιτίας της. Ο Ηλίας αποφασίζει να ξεκινήσει μια νέα εποχή για τον Πλάτανο και τα βάζει… με τη Μάρμω! Ο παπάς προσπαθεί να οργανώσει την ομάδα μπάσκετ για τον επικείμενο αγώνα με το Φωτεινό, αλλά η ομάδα είναι για κλάματα! Ο Παναγής θέλει να πει στη Φένια να χωρίσουν, αλλά εκείνη δεν φαίνεται πρόθυμη να τον ακούσει και έχει αποφασίσει να το ρίξει στο… κρυφτό! Οι Πλατανιώτες ψάχνουν κάποιον να καλοπιάσει τον Ηλία, αλλά κανείς δεν φαίνεται πρόθυμος να βάλει το κεφάλι του στο στόμα του λύκου! Η Βαλέρια αποφασίζει να κλέψει τη λευκή τρούφα από τον Τζίμη, αλλά μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη την περιμένει! Θα καταφέρει η Φένια να βγει ζωντανή από τα χέρια της Ιταλίδας;

20:00 Ήλιος στον ΑΝΤ1
Ήλιος στον ΑΝΤ1

Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 39 Σεζόν 2: Ο Δημήτρης, απομονωμένος, προσπαθεί να εγκλιματιστεί στο περιβάλλον της Νάντιας, ενώ αγωνιά να ξαναβρεί τη μνήμη του. Θέλει να μάθει για την Νάντια, όμως εκείνη αποφεύγει να του μιλήσει για τον εαυτό της. Η Δάφνη είναι σε κρίσιμη κατάσταση μετά την αυτοθυσία της για να πάρει πίσω το μωρό της… Η Αλίκη δεν μπορεί να δεχτεί ότι την κατηγορούν και για την εξαφάνιση του Δημήτρη και έρχεται σε κόντρα με την Αθηνά, η οποία μαθαίνει απ’ τον Μιχάλη για την περίφημη φωτογραφία από το πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Ο Νικήτας δέχεται πια ευθέως τις απειλές του Φάνη για τη ζωή του, ενώ ο Ιάσωνας βλέπει ξαφνικά μπροστά του τον άνθρωπο που ψάχνει για το άλλοθι του..

20:00 Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA
Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA

Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA

Επεισόδιο 10 Σεζόν 9: Η Βέλη έχει άγχος για τα εγκαίνια του μαγαζιού και ο Άγγελος με τη Λένα προσπαθούν να την χαλαρώσουν, όμως τα προβλήματα δεν σταματάνε… Ποιος είναι αυτός που λέει στον Μηνά ότι η Βούλα, έχει ξεχάσει μια τσάντα με εσώρουχα στο σαλονάκι του, όταν πήγε να τον δει στην Αθήνα; Ο Μπάμπης τρώει φρίκη όταν η Ξένια και η Σοφία του λένε πως ο Άλκης φαίνεται μικρότερος του. Κι αυτό δεν καταπίνεται εύκολα. Αλλά μπορεί ο Μπάμπης να αποδείξει το αντίθετο; Ο Ηλίας πάσχει από κρίσεις άγχους και η λύση για το πρόβλημα του φαίνεται να είναι ο διαλογισμός… μέχρι που το «ζεν» θα γεννήσει μεγαλύτερα προβλήματα.

20:00 Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND
Σ' Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND

Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 11 Σεζόν 1: Η μητέρα της Δάφνης, η Πηνελόπη, έχει μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό, και μαζί της φέρνει… άλλον αέρα. Παράλληλα ο γυναικολόγος της Δάφνης μόλις έχει φύγει απ’ την Αθήνα, και πρέπει οπωσδήποτε να βρει αντικαταστάτη. Ο Μάκης και η Ηλιάνα ξυπνάνε στο ίδιο κρεβάτι και συνειδητοποιούν ότι πέρασαν τη νύχτα μαζί. Πάνω στον πανικό του, ο Μάκης βρίσκει καταφύγιο στις συμβουλές της Πηνελόπης, μιας και είναι… σεξολόγος. Ο μεγάλος ανταγωνιστής του Δάνου, ο γνωστός Φαφαλιάτζος, κάνει ραντεβού με τον Παύλο και το Μάκη και τους προτείνει συνεργασία με πολλά παραπάνω χρήματα. Κι εκεί που όλοι είναι έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους, τελικά, με απρόσμενο τρόπο, καταλήγουν ακριβώς εκεί που ξεκίνησαν…

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA
Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 65 Σεζόν 1: Ο Φίλιππος, βρίσκει αιμόφυρτη τη μητέρα του στον πορτοκαλεώνα τους. Στην Αρεόπολη, όλοι μαθαίνουν ότι ο Στάθης είχε απειλήσει επανειλημμένα τη Χάιδω και οι υποψίες πέφτουν αμέσως επάνω του. Η Ιουλία συναντά, για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, τον αδελφό της τον Ιάκωβο. Η Άννα είναι πυρ και μανία με την Ευτυχία και η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όταν ο Ανέστης λέει μπροστά της ότι έχουν αποφασίσει να παντρευτούν τον ερχόμενο Ιούνιο. Ο Ισίδωρος επιτίθεται κατά μέτωπο στην Αθηνά, χωρίς να κρατάει πια ούτε τα προσχήματα.

21:00 Σασμός στον ALPHA
Σασμός στον ALPHA

Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 37 Σεζόν 1: Η επιστροφή της Τζένης γεμίζει τον Νικηφόρο χαρά. Ο Πέτρος από την άλλη χάνει μια ακόμα ευκαιρία να βρεθεί με τη Σεμίνα, ενώ ο Διονύσης αρχίζει και παρακολουθεί τις κινήσεις της πιο στενά… Στο μεταξύ ο Άγγελος, σε μία τυχαία επίσκεψη στο καφενείο, βλέπει κρεμασμένη στον τοίχο τη φωτογραφία με τις τρεις κοπέλες που έχει και ο ίδιος. Μαθαίνει από την Άννα ότι στη φωτογραφία είναι η ίδια, η Ανθούλα και η Παναγιώτα, η μητέρα της Άσπας. Ταραγμένος επισκέπτεται την Άσπα και κατορθώνει να μάθει ότι η μάνα της δε πήγε ποτέ στην Αθήνα. Για την Ανθούλα, όμως, δεν ξέρει ακόμα τίποτα…

Παράλληλα Αστέρης και Αργυρώ προσπαθούν να κρατηθούν σε απόσταση. Ένα ατύχημα, όμως, θα ανατρέψει τα πάντα! Ο Αστέρης τραυματίζει άσχημα το χέρι του στη δουλειά και η κατάσταση είναι κρίσιμη. Ο Μαθιός και ο Άγγελος προσπαθούν να τον σώσουν, ενώ ο Αστέρης δέχεται απρόσμενη βοήθεια από έναν οικογενειακό του «εχθρό»… τον Πέτρο! Η Αργυρώ μαθαίνει τα δυσάρεστα νέα από τον αδερφό της και αποφασίζει να αψηφήσει κάθε κίνδυνο και να πάει να δει τον Αστέρη στο νοσοκομείο. Η Μαρίνα προσπαθεί να τη σταματήσει, καθώς στο νοσοκομείο βρίσκεται η Καλλιόπη, αλλά η Αργυρώ είναι έτοιμη για όλα. Κι έτσι, το ατύχημα του Αστέρη θα σταθεί αφορμή να ξανάρθει κοντά του η Αργυρώ, αλλά και να αποκαλυφθεί η κρυφή τους σχέση σε ένα πρόσωπο που δεν έπρεπε να το μάθει…

22:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1
Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 29 Σεζόν 1: Η Μαριτίνα προσπαθεί να περάσει την πρώτη νύχτα του γάμου της μαζί με τον Μάνο, αλλά εξαιτίας ενός μικρού ατυχήματος ανατρέπονται τα σχέδια. Ο Μπάμπης βγάζει εξάνθημα από ένα αντιπυρετικό και η Τόνια παρατηρεί ότι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο είχε αντιδράσει και το δικό της μωρό σ’ αυτό το φάρμακο. Ο Πιπερόπουλος πάει να στήσει παγίδα στον Φεγκούδη, αλλά εκείνος τον προλαβαίνει και τον απειλεί πως, αν δεν παρευρεθεί στην κοινή συνέντευξη Τύπου, θα δημοσιεύσει ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του. Μάρω και Πελαγία σχεδιάζουν τη δημιουργία ενός ψεύτικου προφίλ για να κατασκοπεύουν τον Χρύσανθο, ο οποίος είναι επηρεασμένος από τη συνάντηση με τη Διώνη. Ο αστυνόμος ενημερώνει τη Σούλα πως το μωρό έχει χαθεί, ενώ την ίδια ώρα η Τόνια δέχεται επίπληξη από τον Φεγκούδη.

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1
Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 24 Σεζόν 3: Η Μυρσίνη δίνει τελεσίγραφο στην Αντιγόνη ενώ ο Δούκας στρέφεται στην Αγορίτσα μήπως μάθει κάτι περισσότερο για το παρελθόν του πατέρα του. Η αποκάλυψη της Δρόσως στην Ελένη τη σοκάρει. Ο Κωνσταντής δέχεται και την επίσκεψη των γονιών του που ανησυχούν για την υγεία του. Τα νέα της επιστροφής του Μπάμπη φέρνουν χαρά σε όλο το χωριό. Η Ελένη ανυπομονεί να του μιλήσει πριν φύγει για τη Λέρο με τον Ζάχο που έχει πληροφορηθεί εμπιστευτικά από τον Ντούνια τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Λάμπρο. Ο Κυριάκος είναι ευγνώμων απέναντι στον Ακύλα αλλά τα καμώματα της Αιμιλίας στο σχολείο δεν τον αφήνουν ν’ αγιάσει! Ο Λάμπρος διστάζει να εμπιστευτεί τον Βαρουξή που επιμένει να μάθει τι συνέβη στην καλύβα.

23:00 Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1
Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 12 Σεζόν 2: Αύγουστος του 1974, και με τον Δεύτερο Αττίλα, η Τουρκία διχοτομεί οριστικά τη μαρτυρική Κύπρο. Στη μικρή γειτονιά του Γκύζη, που προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς της καθημερινότητας, επικρατεί αναστάτωση για τα γεγονότα. Η αποχώρηση από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ εκφράζει τη δυσαρέσκεια της ελληνικής κυβέρνησης για την έλλειψη αντίδρασης από τους συμμάχους της και το γενικό κλίμα επηρεάζει, ως συνήθως, και τον Άγγελο. Αγανακτισμένος αλλά και επηρεασμένος απ’ όσα του λέει κατά καιρούς ο αδελφός του, ο Αντώνης, για τον ιμπεριαλισμό, ο «σπόρος» αποφασίζει με τους φίλους του να σαμποτάρουν τα αμερικανικά προϊόντα…

Ταινίες

21:00 Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος (Mission Impossible: Rogue Nation) στον ΣΚΑΪ
Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος (Mission Impossible: Rogue Nation)

Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος (Mission Impossible: Rogue Nation)

Περιπέτεια παραγωγής 2015. Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Μακ Κουάρι

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Τζέρεμι Ρένερ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Σάιμον Πεγκ, Άλεκ Μπόλντουιν

Υπόθεση: Ο Ίθαν Χαντ αναλαμβάνει μια νέα αποστολή, την πιο επικίνδυνη μέχρι σήμερα. Να διαλύσει το Συνδικάτο, μία σκιώδη οργάνωση άριστα εκπαιδευμένων πρακτόρων, που αποκαλύπτεται ότι δρα ενάντια στα μυστικά σχέδια της αμερικανικής Κυβέρνησης, ώστε να επικρατήσει μια νέα τάξη πραγμάτων. Στο πλευρό του Ίθαν Χαντ και της ομάδας του θα βρεθεί και μια αποκηρυγμένη Βρετανίδα πράκτορας. Στόχος του Ίθαν Χαντ όπως πάντα, να προστατέψει τους φίλους του και να κάνει το αδύνατο… δυνατό, όσο επικίνδυνο κι αν είναι.

23:45 Στα Ίχνη Του Ανέμου (Wind River) στο STAR
Στα Ίχνη Του Ανέμου (Wind River)

Στα Ίχνη Του Ανέμου (Wind River)

Δραματική ταινία βρετανικής, καναδικής και αμερικανικής συμπαραγωγής (2017). Σκηνοθεσία: Τέιλορ Σέρινταν

Παίζουν: Κέλσι Άσμπιλ, Τζέρεμι Ρένερ, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Γκράχαμ Γκριν

Υπόθεση: Ένα φρικιαστικό έγκλημα, με θύμα ένα νεαρό κορίτσι, συνταράσει έναν παγωμένο καταυλισμό ιθαγενών Αμερικανών στην πολιτεία της Γιούτα. Ο δασοφύλακας Κόρι Λάμπερτ μαζί με τη νέα πράκτορα του FBI, Τζέιν Μπάνερ, θα συνεργαστούν, για την εξιχνίαση της υπόθεσης, με τον αρχηγό αστυνομίας της φυλής, τον Μπεν Σόγιο, ώστε να ενωθούν τα κομμάτια και να βρεθεί η άκρη του νήματος. Όσο όμως πιο βαθιά σκάβουν αυτοί οι τρεις, τόσο οι ζωές τους μπαίνουν σε μεγάλο κίνδυνο.

Ντοκιμαντέρ

17:00 Τα Λάφυρα – Η Ταινία στο COSMOTE HISTORY HD
Τα Λάφυρα - Η Ταινία στο COSMOTE HISTORY HD

Τα Λάφυρα – Η Ταινία στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ συμπαραγωγής COSMOTE TV και Heretic (2018). Σκηνοθεσία: Θόρκελ Χάρνταρσον, Ερν Μαρίνο Άρναρσον

Υπόθεση: Πολιτιστικοί θησαυροί που εκλάπησαν κάποτε από τη χώρα καταγωγής τους κοσμούν σήμερα μουσεία ανά τον κόσμο. Μια σειρά για την αρχαιοκαπηλία και τον επίμονο αγώνα για τον επαναπατρισμό των αρχαιοτήτων.

20:00 Έλληνες της Κορσικής στο COSMOTE HISTORY HD
Έλληνες της Κορσικής στο COSMOTE HISTORY HD

Έλληνες της Κορσικής στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2020). Σκηνοθεσία: Κριστιάν Λαζουμάρ

Υπόθεση: Το Καργκέζε είναι ένα χωριό της Κορσικής, όπου έως σήμερα ζουν οι απόγονοι μιας κοινότητας Ελλήνων από τη Μάνη, που αναζήτησε καταφύγιο στο νησί τον 16ο αιώνα. Μια ιστορία που, σαν αόρατη κλωστή, ενώνει τα δύο άκρα της Μεσογείου.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

18:10 Real Steel στο COSMOTE CINEMA 1HD
Real Steel

Real Steel

Ταινία επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής (2011). Σκηνοθεσία: Σον Λεβί

Παίζουν: Χιου Τζάκμαν,Ντακότα Γκόγιο,Εβάντζελιν Λίλι

Υπόθεση: Στο κοντινό μέλλον, η πυγμαχία των ρομπότ είναι εξαιρετικά δημοφιλής. Αναζητώντας μια ευκαιρία να βγει από την αφάνεια, ένας ξεπεσμένος μποξέρ αναλαμβάνει την προπόνηση ενός μισοκατεστραμμένου ρομπότ. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

20:00 Pride στο COSMOTE CINEMA 2HD
Pride

Pride

Κωμωδία βρετανικής και γαλλικής παραγωγής (2014). Σκηνοθεσία: Μάθιου Γουόρτσους

Παίζουν: Μπιλ Νάι, Ιμέλντα Στάντον, Ντόμινικ Γουέστ

Υπόθεση: Η Μάργκαρετ Θάτσερ είναι στην εξουσία και οι ανθρακωρύχοι σε απεργία. Ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές αποφασίζουν να συγκεντρώσουν χρήματα για να στηρίξουν τους απεργούς, μα έρχονται αντιμέτωποι με ένα απρόβλεπτο πρόβλημα!

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Αναζητώντας το Ελ Ντοράντο (The Road To El Dorado)
Αναζητώντας το Ελ Ντοράντο (The Road To El Dorado)

Αναζητώντας το Ελ Ντοράντο (The Road To El Dorado)

Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων παραγωγής 2000. Σκηνοθεσία: Bibo Bergeron, Don Paul, Jeffrey Katzenberg

Παίζουν(φωνές): Κέβιν Κλάιν, Κένεθ Μπράνα, Ρόζι Περέζ

Υπόθεση: Όταν δύο φτωχοί μικροαπατεώνες βρίσκουν έναν χάρτη για την πόλη του χρυσού, το Ελ Ντοράντο, ξεκινούν μία περιπέτεια με σκοπό την ανακάλυψή της.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b