MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

House of Gucci: Η Lady Gaga “ζούσε σαν την Πατρίτσια Ρετζιάνι για πάνω από ένα χρόνο”

Η Lady Gaga αποκάλυψε ότι προετοιμαζόταν για τον ρόλο της στο House of Gucci για πάνω από ένα χρόνο, αφού μιλούσε με ιταλική προφορά και έβαψε τα μαλλιά της, ακόμα και πριν τα γυρίσματα.

Η Lady Gaga ως Πατρίτσια Ρετζιάνι. Photo Credits: House of Gucci
Η Lady Gaga ως Πατρίτσια Ρετζιάνι. Photo Credits: House of Gucci
Monopoli Team

Λίγο πριν την πρεμιέρα του House of Gucci του Ρίντλεϊ Σκοτ, η Lady Gaga μίλησε για τον ρόλο της ως η δολοφονική κοσμική κυρία Πατρίτσια Ρετζιάνι, λέγοντας πώς βυθίστηκε έντονα στον ρόλο, για περισσότερο από ένα χρόνο, ακολουθώντας πιστά την τακτική, που είναι γνωστή ως method acting.

«Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που άρχισα να το δουλεύω», λέει για το House of Gucci σε μια νέα συνέντευξη της για τη βρετανική Vogue. «Και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής: Έζησα σαν εκείνη για ενάμιση χρόνο». Όπως τονίζει στην συνέχεια, η τραγουδίστρια και ηθοποιός ήταν στενά συνδεδεμένη με τον χαρακτήρα της, ακόμα και όταν η κάμερα έκλεινε. «Δεν έσπασα ποτέ τον ρόλο μου. Έμεινα μαζί της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Νοέμβριο12.09.2018

Μεταξύ άλλων, αυτό περιλάμβανε να μιλάει με ιταλική προφορά για εννέα ολόκληρους μήνες. Ωστόσο, ήταν «σχεδόν αδύνατο» να μιλήσει με αυτή την προφορά όταν ήταν ξανθιά και όπως εξηγεί αναγκάστηκε να βάψει τα μαλλιά της.

Ο Άνταμ Ντράιβερ και η Lady Gaga στο House of Gucci. Photo Credits: Instagram/theguccimovie

Ο Άνταμ Ντράιβερ και η Lady Gaga στο House of Gucci. Photo Credits: Instagram/theguccimovie

«Άρχισα να ζω με έναν τρόπο που ό,τι έβλεπα, οτιδήποτε άγγιζα, άρχισα να προσέχω πού και πότε μπορούσα να δω χρήματα», συνεχίζει. «Άρχισα να βγάζω και φωτογραφίες. Δεν έχω αποδείξεις ότι η Πατρίτσια ήταν φωτογράφος, αλλά το είδα ως εξάσκηση, πως αν έβρισκα τα ενδιαφέροντά της στη ζωή, θα γινόμουν φωτογράφος».

«Έπαιρνα την κάμερά μου όπου κι αν πήγαινα. Παρατήρησα ότι η Πατρίτσια αγαπούσε τα όμορφα πράγματα. Αν κάτι δεν ήταν όμορφο, το διέγραφα. Γοητεύτηκα από το ταξίδι αυτής της γυναίκας».

Η ταινία, η οποία πραγματεύεται την σχέση της Πατρίτσια Ρετζιάνι (Lady Gaga) με τον Μαουρίτσιο Γκούτσι (Άνταμ Ντράιβερ), τον εγγονό του ιδρυτή του διάσημου οίκου Guccio Gucci αλλά και το πως έφτασε η δολοφονική Ιταλίδα στην οργάνωση της δολοφονίας του, αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜόνα Λίζα: 10 “μυστικά” για τον πιο διάσημο πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b