MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τετάρτη 3 Νοεμβρίου.

Terminator Genisys
Monopoli Team

Σειρές

17:50 Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND
Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 23 Σεζόν 1: Ο Ανδρέας παρακινεί τη Μαρίνα να ρίξει στάχτη στα μάτια της Λουκίας, ενώ παράλληλα ζητά τη βοήθεια της Ισμήνης. Εκείνη ζητά αντάλλαγμα. Ο Αλέξης ζητά από τη Σοφία να βρει ένα σπίτι για εκείνον και την Κάτια. Ο Μάρκος ζητά τη βοήθεια ενός γραφίστα για να προμηθευτεί πλαστή ταυτότητα και συγχρόνως ψάχνει για δουλειά. Η Κική ζορίζεται οικονομικά και περιμένει πως και πως το διαγωνισμό, ενώ η Έλλη αποφασίζει να πάρει μέρος στην παράσταση χορού μαζί με την ομάδα του Πανεπιστημίου. Η Σίλια μπαίνει στο σπίτι της Ζωής εν αγνοία της Άσπας, η οποία βρίσκεται στην Κύπρο για μια συνάντηση που θα αλλάξει πολλά…

18:40 Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA
Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA

Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA

Επεισόδιο 38 Σεζόν 1: Ο Πασχάλης επικοινωνεί κρυφά με τον Κωστή, ενώ την ίδια ώρα η Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει το στίγμα του. Ο Ντάλας νιώθει θιγμένος με τις φήμες που κυκλοφορούν γι’ αυτόν σε σχέση με τα παράνομα φυτοφάρμακα. Δεσμεύεται πως θα αποδείξει την αθωότητά του. Παράλληλα, η εμπιστοσύνη της Αλεξάνδρας στο πρόσωπό του κλονίζεται και η Σοφία βρίσκεται σε απόγνωση. Ο Νικηφόρος της συμπαραστέκεται και ελπίζει σε ένα θαύμα. Ο Λευτέρης συναντά τυχαία την Κατερίνα σε τρυφερή στιγμή με κάποιον άλλο άντρα.

18:45 Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ
Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ

Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 28 Σεζόν 1: Μετά τις παρεμβάσεις του Σπύρου, το κτήμα του Θάνου θα γίνει το μήλον της έριδος ανάμεσα στον Μιχάλη και τη Λουίζα. Την αφορμή αυτή θα χρησιμοποιήσει και ο Αντώνης για να πλησιάσει ξανά τη Μαρία. Εν τω μεταξύ, η Κέλλυ συνεχίζει να πληγώνεται από τον Στάθη, ενώ η Δάφνη έχει κάνει πολύ ουσιαστικά βήματα για την καλυτέρευση της κατάστασής της. Ο Θάνος έχει μεγάλη ευθύνη με αφορμή την πρόταση που δέχτηκε και είναι δύσκολο να αρνηθεί αλλά υποφέρει και από ενοχές.

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1
Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 33 Σεζόν 2: Ο Κανέλλος με τον Παναγή πιάνουν στα πράσα τον Τζίμη που έχει βγει για… τρούφες, ενώ ο Τζώρτζης ρίχνει ταρό και ψύλλους στ’ αυτιά της Φένιας για τον Παναγή και την Κατερίνα… Ο Ηλίας απογοητευμένος ξαναβρίσκει τον παλιό κακό εαυτό του, την ώρα που όλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να πείσουν τη Φιλιώ να μην ξεσπιτωθεί εξαιτίας του! Ο γάμος του Σίμου με την Τούλα «σχολάει» με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ η Αλίκη το τραβάει στα άκρα προκειμένου να τα ξαναβρεί με τον Κανέλλο, τρομάζοντας μέχρι και τους γονείς της! Η Κατερίνα είναι στα καρφιά και φοβάται πως η Φένια έχει καταλάβει πως κάτι τρέχει μ’ εκείνη και τον Παναγή. Τι θα κάνει ο Κανέλλος όταν ψάχνοντας για την Αλίκη ανακαλύψει τον Σάββα σε ύποπτα πάρε-δώσε με τον Τζίμη; Πώς θα αντιδράσει η Χρύσα όταν «βρει» την εξαφανισμένη Αλίκη στο κρεβάτι με τον Τζώρτζη;

20:00 Ήλιος στον ΑΝΤ1
Ήλιος στον ΑΝΤ1

Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 38 Σεζόν 2: Ο Δημήτρης προσπαθεί να καταλάβει τι του συμβαίνει, ενώ η Νάντια του λέει πως θέλει να τον προστατέψει από κάποιους που τον κυνηγούν. Η Αθηνά ζητάει δείγμα dna από την Αλίκη για την υπόθεση Βολίδη. Η Δάφνη και ο Χρήστος εντοπίζουν την συμμορία που έχει αρπάξει το μωρό τους και η Δάφνη θα κάνει μία κίνηση αυτοθυσίας για να το προστατέψει. Η Αλίκη προετοιμάζει τα παιδιά της ψυχολογικά, καθώς βλέπει πως η σύλληψή της για τον φόνο του Βολίδη είναι πια θέμα ωρών… Μία νέα κατηγορία εναντίον της, όμως, έρχεται να ανατρέψει τα πάντα..

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA
Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Επεισόδιο 24 Σεζόν 1: Ο Θωμάς έρχεται τελικά σε συμφωνία με τον Βασίλη για να τον αφήσει να πάρει το πτυχίο του, αρκεί να μην μιλήσει για την κομπίνα με την αρχαιολογική στο Πόρτο Τσίγκρι. Ο Βασίλης όμως δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει τόσο εύκολα τον εκβιασμό. Η Όλγα, με τις οδηγίες της Ρωξάνης, αναλαμβάνει να κάνει καψόνια στη δήθεν τραυματισμένη Νάντια, ώστε να εγκαταλείψει τη βίλα, ενώ τα πρώτα σημάδια ζήλιας της Νικόλ για τον Λευτέρη είναι πλέον φανερά. Η Κορίνα και ο Μάθιου δοκιμάζουν τα ξόρκια και τα βότανα γονιμότητας ενός σαμάνου με απρόοπτα αποτελέσματα. Η Εριέττα συναντιέται με την Ελευθερία στη Μάνη και αποκτά κάτι πολύτιμο, με το οποίο θα καταφέρει να στριμώξει τη Ρωξάνη. Η Έλλη, απελπισμένη να αποτρέψει τη συνεργασία Ρωξάνης – Δημήτρη στο Πόρτο Τσίγκρι, θα κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη που θα σοκάρει τον Θωμά.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA
Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 64β Σεζόν 1: Ο Στάθης απολαμβάνει τις στιγμές του με την Ιουλία, χωρίς να ξέρει ότι το σχέδιο της Χάιδως εναντίον του, έχει μπει κιόλας σε εφαρμογή. Τα πράγματα, πλέον, θα πάρουν δυσάρεστη τροπή για την οικογένεια του….

21:00 Σασμός στον ALPHA
Σασμός στον ALPHA

Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 36 Σεζόν 1: Ο Πέτρος και η Σεμίνα αποφασίζουν να ζήσουν τον έρωτά τους, παρά τις αντιξοότητες, την ίδια στιγμή που Αργυρώ και Αστέρης απομακρύνονται όλο και περισσότερο. Η ώρα του αποχαιρετισμού για τον Νικηφόρο φτάνει. Θα αποδειχτεί ο έρωτάς του με την Τζένη δυνατότερος από την απόσταση που τους χωρίζει; Ο Μαθιός προσπαθεί να ανακαλύψει πόσα γνωρίζει ο Μανόλης για το φόνο του Στεφανή, την ίδια ώρα που ο Άγγελος επιχειρεί προσεκτικά να μάθει περισσότερα πράγματα για το παρελθόν του. Ένας έρωτας αναβιώνει μετά από πολλά χρόνια. Μία τυχαία συνάντηση πυροδοτεί νέες εντάσεις. Ένα κλειδί για ένα κουτί ανοίγει τις πόρτες σε ένα καλά κρυμμένο μυστικό. Πόσες αλήθειες θα βγουν στην επιφάνεια και ποιες από αυτές θα αντέξουν στο φως;

21:00 Έρωτας με Διαφορά στο STAR
Έρωτας Με Διαφορά στο STAR

Έρωτας Με Διαφορά στο STAR

Επεισόδιο 21 Σεζόν 2: Η Ζέτα είναι έξαλλη που ο Στέλιος άφησε μόνη της τη Μελίνα στην Αυστραλία και εκείνη αναγκάστηκε να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να τον αναζητήσει. Ο Κωστής τής προτείνει να φιλοξενηθεί στο σπίτι του Άρη και της Μπέτυς, θεωρώντας πως οι δυο εγκυμονούσες θα έχουν πολλά να μοιραστούν. Η Μάρω συνεχίζει να συναντάει τον Πέρη και αυτό την κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη. Ο Γρηγόρης προτείνει στη Ζέτα και στη Φαίη να γίνουν συνέταιροι στο spa.

Η Φαίη παρεξηγεί κάποια λόγια του και τον φλερτάρει ανοιχτά. Εκείνος έρχεται σε δύσκολη θέση και ζητάει από τη Ζέτα να συνεταιριστούν μόνο οι δυο τους, αλλά εκείνη δε δέχεται, μη θέλοντας να προδώσει τη Φαίη. Η Αρετή αποδεικνύεται κακή επιρροή για την Πηνελόπη και φλερτάρει ξεδιάντροπα τον Κωστή. Ο Χρήστος, μετά τη διαφήμιση, ζει μια κατάσταση που δεν είχε φανταστεί ποτέ του και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητά του. Ο Στέλιος εμφανίζεται επιτέλους στο σπίτι και η Μάρω απαιτεί να βγάλουν αμέσως το διαζύγιο με τη Ζέτα, προκειμένου να μπορέσει να παντρευτεί τη Μελίνα. Ο Γρηγόρης ζητάει συγγνώμη από τη Ζέτα και επαναλαμβάνει την πρότασή του για συνεργασία και με τις δύο, κάτι που ο Κωστής δε βλέπει με καλό μάτι.

22:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1
Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 28 Σεζόν 1: Ο Φεγκούδης γίνεται έξαλλος με την παρουσία του Χρύσανθου στον γάμο, ενώ ο Φλοριάν καταφέρνει και ξεφεύγει από τους αστυνομικούς προσπαθώντας να πείσει την Τόνια ότι δεν έχει ιδέα πού είναι το μωρό τους. Η Διώνη προσπαθεί μάταια να έρθει κοντά με τον Χρύσανθο, ενώ η Μάρω λέει στην Πελαγία το νέο σχέδιο που έχει στο μυαλό της. Ο γάμος της Μαριτίνας και του Μάνου, τελικά, γίνεται, με τον Φεγκούδη να απαιτεί κοινή συνέντευξη Τύπου από τον έξαλλο Πιπερόπουλο.

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1
Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 23 Σεζόν 3: Ο Ακύλας βρίσκει ένα σχέδιο που θα φέρει τον Ζάχο αντιμέτωπο με τον Λάμπρο ενώ ζητάει απ’ τη Ζωή να έχει από κοντά την Ελένη. Μόνο που η Ζωή έχει τα δικά της σχέδια… Ο Μπάμπης θα βρεθεί μπροστά σε μια αναπάντεχη τροπή ενώ στο σπίτι της Ουρανίας και του Κυριάκου μαίνεται πόλεμος για το δάνειο του Σαραντόπουλου. Ο Μελέτης δείχνει να επηρεάζεται απ’ το πρόβλημα του Κωνσταντή. Η Αντιγόνη αποκαλύπτει στον Δούκα ένα μυστικό που θα τον συγκλονίσει ενώ η Μυρσίνη βλέπει πια στο πρόσωπο της φίλης της, μια ερωτική αντίζηλο. Η Ελένη θα βρει έναν ανεπάντεχο σύμμαχο ενώ μια αποκάλυψη της Δρόσως, θα φέρει τα πάνω- κάτω. Ο Νικηφόρος θα γίνει μάρτυρας ενός γεγονότος που θα διαταράξει γι’ άλλη μια φορά τη σχέση του με την Ασημίνα.

Ταινίες

21:00 Εξολοθρευτής: Γένεσις (Terminator Genisys) στον ΣΚΑΪ
Εξολοθρευτής: Γένεσις (Terminator Genisys)

Εξολοθρευτής: Γένεσις (Terminator Genisys)

Ταινία δράσης παραγωγής 2015. Σκηνοθεσία: Άλαν Τέιλορ

Παίζουν: Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Τζέισον Κλαρκ, Εμίλια Κλαρκ, Ματ Σμιθ

Υπόθεση: Ενώ ο πόλεμος των ανθρώπων εναντίον των μηχανών μαίνεται ακόμα, ο ηγέτης της ανθρώπινης αντίστασης, Τζον Κόνορ, στέλνει τον λοχία Κάιλ Ρις πίσω στο 1984 για να προστατεύσει τη νεαρή μητέρα του, τη Σάρα Κόνορ. Αυτή τη φορά όμως αναπάντεχα γεγονότα έχουν αλλάξει το παρελθόν και απειλούν το μέλλον όλης της ανθρωπότητας.

21:00 Transit στο OPEN BEYOND
Transit, πηγή IMDB

Transit, πηγή IMDB

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής (2012). Σκηνοθεσία: Αντόνιο Νεγκρέτ

Παίζουν: Τζιμ Καβίζελ, Τζέιμς Φρέιν, Νταϊόρα Μπάιαρντ, Ελίζαμπεθ Ρομ, Χάρολντ Περινό, Τζέικ Τσέρρυ

Υπόθεση: Μία συμμορία ληστών τράπεζας αναγκάζονται να κρύψουν τη λεία τους στο αυτοκίνητο του Νέιτ, ενός οικογενειάρχη. Ο τελευταίος συνειδητοποιεί το γεγονός, έχοντας ξεκινήσει ένα ταξίδι αναψυχής με την οικογένειά του, όταν θα βρεθεί ξαφνικά στο στόχαστρο της συμμορίας, που ζητά να πάρει πίσω αυτό που θεωρεί ότι της ανήκει…

Ντοκιμαντέρ

17:00 Χτίζοντας μια Αυτοκρατορία: Η εποχή του Μ. Αλεξάνδρου στο COSMOTE HISTORY HD
Χτίζοντας μια Αυτοκρατορία: Η εποχή του Μ. Αλεξάνδρου

Χτίζοντας μια Αυτοκρατορία: Η εποχή του Μ. Αλεξάνδρου

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2006). Σκηνοθεσία: Τεντ Πουλ,Μαρκ Κάνον

Υπόθεση: Το 438 π.Χ. ολοκληρώθηκε το ύψιστο δημιούργημα της αρχαιότητας, ο Παρθενώνας. Ωστόσο, παρά τα σπουδαία επιτεύγματα των αρχαίων Ελλήνων, η μετάδοση του ελληνικού πολιτισμού στα πέρατα του κόσμου οφείλεται στον Μέγα Αλέξανδρο.

23:00 Η Επιστροφή της Μαρίας Κάλλας στο COSMOTE HISTORY HD
Η Επιστροφή της Μαρίας Κάλλας

Η Επιστροφή της Μαρίας Κάλλας

Ντοκιμαντέρ βρετανικής παραγωγής (1973). Σκηνοθεσία: Τζον Κάλσο

Υπόθεση: Το 1973, έπειτα από 8 χρόνια απουσίας, η Μαρία Κάλλας, η μεγαλύτερη ντίβα της όπερας, επιστρέφει για μία και μοναδική συναυλία στο Royal Festival Hall του Λονδίνου. Απολαύστε μια επιλογή κομματιών από την ιστορική εκείνη βραδιά.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

16:55 Οι Δρόμοι της Φωτιάς (Chariots of Fire) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Οι Δρόμοι της Φωτιάς (Chariots of Fire)

Οι Δρόμοι της Φωτιάς (Chariots of Fire)

Δραματική ταινία βρετανικής παραγωγής (1981). Σκηνοθεσία: Χιου Χάντσον

Παίζουν: Μπεν Κρος,Ίαν Τσάρλσον,Νίκολας Φάρελ

Υπόθεση: Η αληθινή ιστορία δύο Βρετανών δρομέων, του εβραϊκής καταγωγής Χάρολντ Έιμπραμς και του ευσεβούς χριστιανού Έρικ Λίντελ, οι οποίοι συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 1924. Η ταινία βραβεύτηκε με τέσσερα Όσκαρ.

21:00 The Iceman στο COSMOTE CINEMA 1HD
The Iceman

The Iceman

Βιογραφική ταινία αμερικανικής παραγωγής (2012). Σκηνοθεσία: Άριελ Βρόμεν

Παίζουν: Μάικλ Σάνον,Γουινόνα Ράιντερ,Τζέιμς Φράνκο

Υπόθεση: Ο πολωνικής καταγωγής Ρίτσαρντ Κουκλίνσκι είναι ένας τυπικός οικογενειάρχης με διπλή ζωή. Στις σχεδόν τρεις δεκαετίες της δράσης του, δολοφόνησε περισσότερα από 250 άτομα, μεταξύ 1954 και 1985, για λογαριασμό της ιταλοαμερικανικής μαφίας.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

HUGO
Hugo

Hugo

Οικογενειακή ταινία παραγωγής 2011. Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορτσέζε

Παίζουν: Άσα Μπάτερφιλντ, Κλόι Γκρέις Μορέτζ, Κρίστοφερ Λι, Μπεν Κίνγκσλι, Σάσα Μπάρον Κοέν

Υπόθεση: Το 1931, ένα ορφανό αγόρι που ζει σε έναν σταθμό τραίνων, μπλέκεται σε μία μυστήρια κατάσταση που περιλαμβάνει ένα μηχάνημα, το μόνο πράγμα που του έχει μείνει από τον πατέρα του.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b