MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
24
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Stand up Comedy

Κανένα Κοινό: Stand-up comedy παράσταση στο Θέατρο Ελιάρτ

Η Χριστίνα Βούλγαρη και η Ειρήνη Ξυγκάκη παρουσιάζουν την stand-up comedy παράσταση ‘Κανένα Κοινό’ στο Θέατρο Ελιάρτ.

author-image Τζένη Μονογιού

Κανένα Κοινό: Από τη Κυριακή 10 Οκτωβρίου και για 4 παραστάσεις, η δυναμική double-bill παράσταση με δύο από τα ανερχόμενα ονόματα της Ελληνικής σταντ απ σκηνής.

Opening act η Αθηνά Κεφαλοπούλου.

Τι κοινό μπορεί να έχουν μία καθηγήτρια πολεμικών τεχνών, μια ηθοποιός, και μια κοινωνιολόγος; ΚΑΝΕΝΑ. Ή μάλλον….;

Λίγα λόγια για την Χριστίνα Βούλγαρη

Η Χριστίνα Βούλγαρη μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια στο χώρο της μουσικής ως DJ, Radio Producer, κ.α. σε Ελλάδα και Αγγλία, έριξε μαύρη πέτρα και έφυγε για δύο χρόνια στην Κίνα όπου και πήρε το δίπλωμα της καθηγήτριας Κινέζικων Πολεμικών Τεχνών. Ασχολείται επαγγελματικά με την κωμωδία από το 2017 ενώ το 2019 παρουσίασε στην Αγγλία την πρώτη της παράσταση με τίτλο “It is difficult to be me”.

Τον καραντινάτο χειμώνα του 2020-2021 συμπαρουσιάζε το εβδομαδιαίο YouTube comedy show “Comedy Mix Live” ενώ συμμετείχε και παρουσίασε το πρότζεκτ “Comic Relief”. Τον Ιούλιο του 2021 συμμετείχε στο Athens Pride Week όπου έλαβε μέρος στην Ημέρα Υπερηφάνειας στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης, παρουσίασε την πρώτη της παράσταση στα ελληνικά με τίτλο “Δύσκολη Περίοδος”, και συμμετείχε και παρουσίασε την παράσταση “Comic Relief: Pride Edition”.

Τους τελευταίους μήνες συμμετέχει σε διάφορες παραστάσεις stand-up comedy στην Αθήνα και παράλληλα αρθρογραφεί στο Αntivirus Magazine.

Λίγα λόγια για την Ειρήνη Ξυγκάκη

Η Ειρήνη Ξυγκάκη σπούδασε Κινηματογράφο στο ΑΠΘ και υποκριτική στην δραματική σχολή Ανδρέα Βουτσινά. Αφού ασχολήθηκε ενεργά με το θέατρο και την οργάνωση παραγωγής, το 2015 κάνει στροφή 16.8 μοιρών και ασχολείται με τον αυτοσχεδιασμό και το stand up. Παίζοντας μέχρι το 2017 στην Θεσσαλονίκη, μετακομίζει στην Αθήνα όπου και εμφανίζεται σε διάφορες σκηνές ως stand up κωμικός. Παράλληλα γράφει μικρά διηγήματα, κάνει βίντεο στο YouTube, τραγουδάει στο δρόμο και πηγαίνει κάθε δύο μέρες supermarket.

Από το 2016 διδάσκει αυτοσχεδιαστικό θέατρο και αυτοσχεδιαστική κωμωδία, όντας ιδρυτικό μέλος της σχολής αυτοσχεδιασμού House of Improv.

Τον χειμώνα του ‘20-’21 συμμετείχε στο project “Comic Relief” ενώ τoν Ιούλιο του 2021 έλαβε μέρος στο Athens Pride Week στη παράσταση “Comic Relief: Pride Edition”.

Λίγα λόγια για την Αθηνά Κεφαλοπούλου

Η Αθηνά Κεφαλοπούλου, Ελληνίδα μεγαλωμένη στη Ρωσία και τη Νορβηγία, σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου όπου και ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με την υποκριτική και την παραγωγή, και γενικότερα υποφέρει με τη ζέστη και της αρέσει να τρώει παγάκια. Έχει λάβει μέρος σε πολυάριθμες παραγωγές στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων παραγωγών στο Fringe Festival του Εδιμβούργου, ενώ ήταν βοηθός σκηνοθέτη του φεστιβάλ κωμωδίας Gazi Comedy Fiesta της Κατερίνας Βρανά το 2016.

Ξεκίνησε το σταντ-απ κόμεντι το 2019, λαμβάνοντας μέρος στην παράσταση επικοινωνίας της επιστήμης “Science+Comedy”, με επίκεντρο τη κοινωνιολογία. Τον χειμώνα του ‘20-’21 συμμετείχε στο project ‘Comic Relief’, και τον Ιούλιο του 2021 έλαβε μέρος στο Athens Pride Week συμμετέχοντας στην Ημέρα Υπερηφάνειας στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης, στην παράσταση “Δύσκολη Περίοδος” της Χριστίνας Βούλγαρη, και στο project “Comic Relief: Pride Edition”.

Το 2019 η Αθηνά ίδρυσε το Athens English Comedy Club, το πρώτο, και μοναδικό, εξ ολοκλήρου Αγγλόφωνο comedy club στην Ελλάδα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Παίζουν: Χριστίνα Βούλγαρη, Ειρήνη Ξυγκάκη, Αθηνά Κεφαλοπούλου

Διάρκεια Παραστάσεων: Από 10 Οκτωβρίου μέχρι 21 Νοεμβρίου 2021
Πληροφορίες: Η παράσταση προσφέρει επίσης 3 δωρεάν εισιτήρια για ΑΜΕΑ/Ανέργους ανά παράσταση. Παρακαλείσθε να κάνετε τηλεφωνική κράτηση ενώ η είσοδος θα εγκρίνεται με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας στο θέατρο | * Κατά την είσοδο του κοινού στο θέατρο θα εφαρμόζεται έλεγχος βεβαίωσης εμβολιασμού, νόσησης, ή αρνητικού rapid τεστ και έλεγχος ταυτοπροσωπίας με την εφαρμογή Covid Free app
Παραστάσεις: Κυριακές 10/10, 24/10, 7/11, 21/11 στις 21:30
Πληροφορίες Χώρου: Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός | Tηλ.: 210 3477677
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Ήμερη – Η ανατομία μιας πτώσης, του Ντοστογιέφσκι στο Θέατρο Θησείον
ΘΕΑΤΡΟ
Ο τέλειος φόνος: Το διάσημο αστυνομικό θρίλερ ανεβαίνει στο Θέατρο Eliart
Θεατρικά Νέα
Tick, Tick… Boom!: To εκρηκτικό ροκ μιούζικαλ του Τζόναθαν Λάρσον στην Εναλλακτική Σκηνή ΕΛΣ
ΘΕΑΤΡΟ
Offelia, των Αλέξανδρου Μούστα και Γρηγόρη Κανδαράκη στο Θέατρο Σημείο
ΘΕΑΤΡΟ
In Motion – Ένα άγαλμα που το ’σκασε: Η in situ παιδική παράσταση της Δανάης Μέγα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
ΘΕΑΤΡΟ
Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ, από την Παιδική Σκηνή Γιούλης Ηλιοπούλου στο Θέατρο Πειραιώς 131
ΘΕΑΤΡΟ
Η αγάπη άργησε μια μέρα, από το ΚΘΒΕ για 2η χρονιά στη Μονή Λαζαριστών
ΘΕΑΤΡΟ
Η Μαρία Πρωτόπαππα σκηνοθετεί και ερμηνεύει τη θρυλική «Γέρμα» στο Θέατρο Τέχνης
ΘΕΑΤΡΟ
Όλα Μόνοι μας: Μία stand up επιθεώρηση στο Θέατρο 104
ΘΕΑΤΡΟ
Ξανθιά Φράουλα, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών
ΘΕΑΤΡΟ
O Ραφτάκος των λέξεων: Για 10 εορταστικές παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογίαννης
ΘΕΑΤΡΟ
Η Πριγκίπισσα των Αγίων Σαράντα: Η νέα παράσταση του Χάρη Ρώμα στο Θέατρο Coronet