MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
04
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κουέντιν Ταραντίνο: Για ακόμη μία φορά υπονοεί την πιθανή επιστροφή του Kill Bill 3

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Παρόλο που ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει μοιραστεί αρκετές φορές την επιθυμία του να σκηνοθετήσει μία τρίτη ταινία για το Kill Bill, προτεραιότητα στα σχέδιά του έχει μία κωμωδία.

Κουέντιν Ταραντίνο
Κουέντιν Ταραντίνο
author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Διάφορες φήμες για την επιστροφή του Kill Bill κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό, με τον ίδιο τον Κουέντιν Ταραντίνο να αφήνει να εννοηθεί ότι θα ήθελε να επιστρέψει με την Ούμα Θέρμαν για μία τρίτη ταινία. Και ο ίδιος ο σκηνοθέτης φυσικά δεν τις διαψεύδει, εκφράζοντας μάλιστα πως το Kill Bill 3 θα μπορούσε να είναι ακόμα και η επόμενη μεγάλου μήκους ταινία του.

Ο Ταραντίνο το 2019 είχε δηλώσει πως θα ήθελε να κάνει το Kill Bill τριλογία, λέγοντας συγκεκριμένα πως: «Αναρωτήθηκα τι συμβαίνει με τη νύφη (Θέρμαν), ξέρετε, δέκα χρόνια αργότερα, δεκαπέντε χρόνια αργότερα. Τι θα γίνει με την κόρη της».

«Εγώ και η Ούμα το συζητήσαμε πρόσφατα, για να σας πω την αλήθεια», είχε προσθέσει, τονίζοντας όμως πως δεν ήταν σίγουρος αν τελικά θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Lost Daughter: Πρώτο τρέιλερ για την ταινία της Μάγκι Τζίλενχαλ με «άρωμα» Ελλάδας12.09.2018

Θα επιστρέψει τελικά το Kill Bill σύντομα;

Αργότερα εκείνο το έτος, ωστόσο, ο Ταραντίνο φάνηκε να επιβεβαιώνει ότι το Kill Bill 3 είναι σίγουρα στα σχέδιά του. Το 2020 μάλιστα, η Βιβίκα Α. Φοξ, η οποία ενσάρκωσε την Βερνίτα Γκριν, εχθρό της δολοφονικής της νύφης Ούμα Θέρμαν, εξέφρασε επίσης τον ενθουσιασμό της για την πιθανή επιστροφή του Kill Bill. Συγκεκριμένα, είχε προτείνει και την Ζεντάγια ως κατάλληλη για τον ρόλο της ορφανής κόρης της που θα διψάει για εκδίκηση!

Όταν ο Κουέντιν Ταραντίνο ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης, ποια θα είναι η επόμενη μεγάλου μήκους ταινία του, απάντησε πως δεν είχε ιδέα, όμως σχετικά με μία πιθανή επιστροφή του Kill Bill σχολίασε «Γιατί όχι;».

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν ο Ταραντίνο σκοπεύει να πραγματοποιήσει τη μεγάλη επιστροφή του Kill Bill, αυτή θα αργήσει αρκετά, καθώς όπως έχει δηλώσει ο σκηνοθέτης, πρώτα θα ήθελε να κάνει μία κωμωδία.

Το νέο εγχείρημα του σκηνοθέτη

Στη σκηνή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης, εξήγησε πώς θα ήθελε να είναι η κωμωδία αυτή. «Είναι κάτι άλλο που σκέφτομαι να κάνω, και δεν πρόκειται να περιγράψω τι ακριβώς θα είναι. Αλλά ένα μέρος αυτού, θα έχει μέσα του στοιχεία από Σπαγγέτι Γουέστερν».

«Ανυπομονώ να το σκηνοθετήσω, γιατί θα είναι πολύ διασκεδαστικό», πρόσθεσε. «Και αυτό επειδή θέλω να το γυρίσω σε στυλ Σπαγγέτι Γουέστερν, όπου όλοι μιλούν διαφορετική γλώσσα … Ο Μεξικανός Μπαντίντο θα είναι Ιταλός, ο ήρωας θα είναι Αμερικανός, ο κακός σερίφης θα είναι Γερμανός, το κορίτσι του σαλούν θα είναι από το Ισραήλ. Και όλοι θα μιλούν μια διαφορετική γλώσσα».

Ο Ταραντίνο είχε προηγουμένως υπαινιχθεί και ένα μελλοντικό spin-off του Once Upon A Time In Hollywood, το οποίο θα αφορά στην τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάστηκε στην ταινία, το Bounty Law. Βέβαια, δεν είναι σαφές εάν μίλησε για αυτή την ταινία ή για κάποιο καινούριο εγχείρημά του. Είναι επίσης ασαφές το εάν η τρίτη ταινία Kill Bill, θα θεωρηθεί ως η δέκατη ταινία του, η οποία συχνά λέει πως θα είναι και η τελευταία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑVenom 2-Eternals-Spiderman: Όσα πρέπει να ξέρετε για τις νέες ταινίες Marvel που έρχονται μέσα στο 202112.09.2018

Με πληροφορίες από το dazeddigital.com.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Αυτό το ΣΚ βλέπουμε Scrubs: Η αγαπημένη ιατρική κωμωδία έχει πάλι εφημερία
Cine News
Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου της Αθήνας KINO Athens: Ανακοινώνει τις ημερομηνίες της διοργάνωσης του 2027
Cine News
Συμφωνία MagentaTV και Amazon MGM Studio: Κορυφαίες ταινίες απ’ τον Νοέμβριο στην πλατφόρμα
Cine News
48 ώρες στη Σύρο για το Animasyros – Όσα μάθαμε σε ένα γεμάτο ΣΚ
Cine News
«Νταντά της γειτονιάς»: Φρέσκο backstage υλικό από τη νέα κωμική σειρά του MEGA
Cine News
32ες Νύχτες Πρεμιέρας & «είμαστε ακόμα ζωντανοί» – Και χθες το βράδυ είχαμε έναν καλό λόγο να το πιστέψουμε
Cine News
MagentaTV: Οκτώβριος με νέες σεζόν Tulsa King και Dexter Resurrection, πολυαναμενόμενες σειρές και ταινίες
Cine News
67ο ΦΚΘ: Η Σοφία Ροζάκη υπογράφει την οπτική ταυτότητα της φετινής διοργάνωσης
Cine News
Ταινιοθήκη: Ιστορική πρεμιέρα για την αποκατεστημένη «Εύα» της Μαρίας Πλυτά
Cine News
«NAZA»: Από τη Βενετία στις ελληνικές αίθουσες, το ντοκιμαντέρ που προκάλεσε αντιδράσεις στο Ισραήλ
Cine News
Αυλαία για τους 4ους «Μεσογειακούς Διαλόγους»: Η Σάμος έγινε ξανά κινηματογραφικό σταυροδρόμι
Cine News
32ο AIFF: Ο Γιώργος Λάνθιμος επιλέγει για εμάς τις αγαπημένες του ταινίες