MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Πρόκληση: Ρωσικό κινηματογραφικό συνεργείο γύρισε την πρώτη ταινία στο διάστημα

Η ηθοποιός Γιούλια Περεσίλν, ο σκηνοθέτης Κλιμ Σιπένκο και ο κοσμοναύτης Άντον Σκαπλέροφ παρέμειναν για 12 ημέρες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), με σκοπό να γυρίσουν την πρώτη ταινία στο διαστημα.

Credits: Elia Pellegrini / Unsplash
Monopoli Team

Ο 38χρονος ρώσος σκηνοθέτης Κλιμ Σιπένκο και η 37χρονη ρωσίδα ηθοποιός Γιούλια Περεσίλν επιβιβάστηκαν στο διαστημόπλοιο Σογιούζ MS-18 και επέστρεψαν στη Γη αφού παρέμειναν για 12 ολόκληρες ημέρες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), γυρίζοντας σκηνές για την πρώτη ταινία που γυρίστηκε ποτέ στο διάστημα.

Οι δύο καλλιτέχνες που συνοδεύονταν από τον κοσμοναύτη Άντον Σκαπλέροφ, προσγειώθηκαν στις στέπες του Καζακστάν την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 04:36, όπως προβλεπόταν, σύμφωνα με τις εικόνες που μεταδόθηκαν απ’ ευθείας από τη ρωσική διαστημική υπηρεσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSpaceX: Ξεκίνησε το πρώτο τουριστικό ταξίδι στο διάστημα12.09.2018

Κατά την παραμονή τους στο διάστημα γύρισαν σκηνές για τη νέα τους ταινία που φέρει τον προσωρινό τίτλο «Η Πρόκληση» και αφηγείται την ιστορία μιας χειρουργού που μεταβαίνει στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, με αποστολή να σώσει τη ζωή ενός κοσμοναύτη.

View this post on Instagram

A post shared by Klim Shipenko (@klim_shipenko)

Η ταινία αποτελεί μια συνεργασία μεταξύ της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας Roscosmos, της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης Channel One και του ανεξάρτητου ρωσικού κινηματογραφικού στούντιο Yellow, Black and White.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΙάπωνας δισεκατομμυριούχος προσφέρει οκτώ δωρεάν εισιτήρια για το…φεγγάρι12.09.2018

Μάλιστα, πρόκειται για μια μικρή «νίκη» των Ρώσων απέναντι στους Αμερικανούς, αφού το Χόλυγουντ σχεδίαζε να γυρίσει αντίστοιχη ταινία στο διάστημα – κάτι που είχε ανακοινωθεί περσι από τον Τομ Κρουζ, τη NASA και τη SpaceX.

View this post on Instagram

A post shared by SpaceX (@spacex)

Ωστόσο, υπενθυμίζεται πως η SpaceX κατάφερε να γράψει ιστορία τον περασμένο μήνα, αφού έβαλε, για πρώτη φορά στα χρονικά, σε τροχιά, το πρώτο πλήρωμα απλών καθημερινών πολιτών σε μία ιδιωτική πτήση, που έκανε τον γύρο της Γης για τρεις ημέρες.

Επιπλέον, η Ρωσία αναμένεται να στείλει δύο ιάπωνες τουρίστες – συμπεριλαμβανομένου του δισεκατομμυριούχου Γιουσάκου Μαεζάβα – στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό τον Δεκέμβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Έλον Μασκ πιστεύει ότι θα μπορέσουμε να στείλουμε ανθρώπους στον Άρη το 202612.09.2018

Με πληροφορίες από dazeddigital.com. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b