MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Δευτέρα 18 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

18:40 Το αύριο μας ανήκει στο MEGA
σειρά

Το αύριο μας ανήκει

Επεισόδιο 26 Σεζόν 1: Η Σοφία ανησυχεί για τον Ορέστη, ο οποίος εξακολουθεί να μη δίνει σημεία ζωής, ενώ την ίδια ώρα η Έλλη προσπαθεί να την καθησυχάσει. Ο Νικηφόρος παίρνει την μεγάλη απόφαση, και παρά τις αντιρρήσεις της Φανής, καταθέτει πως ήταν μαζί της, τη βραδιά της έκρηξης. Κι ενώ το άλλοθι της Φανής αρχίζει να δημοσιοποιείται και να παίρνει διαστάσεις, οι ζωές όλων θα αναστατωθούν με το μυστικό που θα έρθει στο φως. Ο Λευτέρης και η Στέλλα αναζητώντας τον Ορέστη, φτάνουν στο οινοποιείο του Ντάλα, όπου τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

20:00 Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 21 Σεζόν 2: Ο παπάς ανακοινώνει τη νέα δοκιμασία και φέρνει τα πάνω κάτω. Η επιχειρηματικότητα στον Πλάτανο πρέπει να ανέβει άμεσα με εντολή… Βαγγέλα! Ο Παναγής και η Κατερίνα βρίσκονται στα χέρια του απαγωγέα και ο δασονόμος μαθαίνει πως η πρώην αγαπημένη του δεν εξαφανίστηκε από τον Πλάτανο επειδή έπεσε «θύμα» στον έρωτα του Νικόλα, αλλά θύμα σε… απαγωγή! Ο Ηλίας θέλει σώνει και ντε να καμαρώσει τον γιο του γαμπρό και του τάζει της Παναγιάς τα μάτια, αρκεί να πείσει την Τούλα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Φιλιώ μαθαίνει κατά λάθος για την ασθένεια του Ηλία και παθαίνει ταραχή. Ο Θοδωρής απειλεί με μήνυση την Αγγέλα, την ώρα που η Κατερίνα και ο Παναγής απειλούν τον απαγωγέα μ’ έναν σουγιά. Θα τα καταφέρουν να το σκάσουν όμως;

20:00 Ήλιος στον ΑΝΤ1
σειρά

Ήλιος

Επεισόδιο 26 Σεζόν 2: Η Αλίκη παρακαλεί την Μαργαρίτα να της δώσει λίγο χρόνο πριν αποκαλύψουν την αλήθεια για τον Βολίδη. Ο Ιάσωνας συλλαμβάνεται και ο Δημήτρης δεν αποκαλύπτει στην Αστυνομία την εμπλοκή της Εύας… Λέει, όμως, την αλήθεια στην Αλίκη που έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση τόσο με την Εύα όσο και με τον Δημήτρη. Η Δάφνη δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί η Ελπίδα δεν έστειλε να τη συλλάβουν, αφού πιστεύει πως την αναγνώρισε. Η Λήδα γίνεται έξαλλη με τον Νικήτα που συνεχώς μπλέκει σε νέους κινδύνους, ενώ ο Στέφανος βρίσκει κάποιο στοιχείο που μπορεί να τον βοηθήσει. Η Εύα κατηγορεί την Ελένη για τη σύλληψη του Ιάσωνα. Στο μεταξύ, η υποστήριξη του κόσμου προς τον Ιάσωνα μέσω των media αναγκάζουν την Αθηνά να δεχτεί να τον ελευθερώσει με εγγύηση. Ο Δημήτρης ζητάει εμπιστευτικά την βοήθεια του Μιχάλη για την υπόθεση Βολίδη και του δίνει να τσεκάρει όλες τις φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ… Η Αλίκη αισθάνεται ότι χάνει σιγά-σιγά τα πάντα, ενώ η Έλσα Παναγιωτίδη εξαφανίζεται..

20:00 Άσε μας ρε μαμά στον ALPHA
σειρά

Άσε μας ρε μαμά

Επεισόδιο 16 Σεζόν 1: Ο Θωμάς ύστερα από την απόρριψη της Ρωξάνης τα έχει βάψει μαύρα. Η Έλλη μες στην τρελή χαρά οργανώνει το γάμο της, ενώ ο Δημήτρης με μισή καρδιά δοκιμάζει γαμπριάτικα κουστούμια υπό την καθοδήγηση του Μπάμπη. Η Εριέττα, η μητέρα του Ζαχαρία, κάνει βροντερή εμφάνιση στο γραφείο του γιου της αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Ένα νέο καψόνι ξεκινάει για την οικογένεια Ταβουλαρέα, όταν η Ρωξάνη αποφασίζει να βάλει συναγερμό στην βίλα. Η Δανάη γνωρίζει στον Άρη τον κολλητό της, τον Αλέξη, αλλά ο Άρης δεν δείχνει να τον συμπαθεί. Κορίνα και Βασίλης στα πλαίσια συνεργασίας των δύο εταιριών θα έρθουν πολύ κοντά. Την ίδια στιγμή στη βίλα, η Τζοβάνα υποκινεί ανταρσία.

21:00 Σασμός στον ALPHA
σειρά

Σασμός

Επεισόδιο 26 Σεζόν 1: Η απόφαση της Στέλλας να κρατήσει το παιδί ταράζει τον Αστέρη και την Αργυρώ που βλέπουν τη σχέση τους να καταρρέει. Η Ντίνα κι ο Αντώνης επιστρέφουν από το Σαββατοκύριακο. Οι προθέσεις όμως του Αντώνη, όταν γυρίσουν, θα στεναχωρήσουν την Ντίνα. Ο Αντώνης καλεί σε δείπνο την Μαρίνα. Ο Νικηφόρος βγαίνει από το νοσοκομείο και αν και τραυματισμένος, πλέει σε πελάγη ευτυχίας στην αγκαλιά της Τζένης. Σύννεφα μαζεύονται στον γάμο της Άσπας και του Κώστα. Η σχέση του Πέτρου και της Μαίρης προχωράει κάνοντας τη Θοδώρα να σκυλιάσει. Η Στέλλα ψάχνει να βρει ποια είναι αυτή που έχει σχέση τώρα με τον Αστέρη. Έτσι αποφασίζει να παρακολουθήσει το γραφείο της μητέρας της για να την ανακαλύψει.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA
σειρά

Η Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 48 & 49 Σεζόν 1: Η τυχαία συνάντηση του Στέφανου με τη Μυρτάλη στο καφενείο πυροδοτεί έντονα συναισθήματα στο χωρισμένο ζευγάρι. Η Ιουλία συναντά τον αστυνόμο Κουράκο, στο αστυνομικό τμήμα, κανονίζουν να επισκεφθούν κάποια στιγμή τους στάβλους για να του δείξει τα άλογα της οικογένειας Βρεττάκου. Ο ντεντέκτιβ αποκαλύπτει στον Δημήτρη ποια είναι η πραγματική σχέση της Αθηνάς με τη Μαρία Αναγνώστου. Ο Αλέξης παραμένει άφαντος και η Μαργαρίτα είναι σίγουρη πως έχει αυτοκτονήσει. Ο Κωνσταντίνος επισπεύδει την εξέταση DNA, καθώς ο Ισίδωρος αγωνιά να μάθει αν η Αντιγόνη είναι κόρη του. Ο Ανέστης παρακαλεί την Ευτυχία να βρεθούν μόνοι τους κι αυτή δείχνει να σκέφτεται σοβαρά την πρότασή του. Ο Λυκούργος βρίσκει, επιτέλους, τον αριθμό τού Ιάκωβου Βρεττάκου και τον παίρνει τηλέφωνο.

22:00 Σε ξένα χέρια στην ΕΡΤ1
σειρά

Σε ξένα χέρια

Επεισόδιο 16 Σεζόν 1: Με τον γάμο προ των πυλών, ο Πιπερόπουλος δεν εγκαταλείπει τα υποχθόνια σχέδιά του για τη ματαίωσή του. Ο Μάνος, ανίδεος για τις ραδιουργίες του πεθερού του, προσπαθεί να αποφύγει πάση θυσία το κοινό bachelor. Η Μαριτίνα, όμως, έχει άλλα σχέδια. Η Διώνη καλείται να αντιμετωπίσει τον νέο της ρόλο στην οικογένεια, παράλληλα με την επανάσταση του Πάρη. Η Σούλα έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της, το οποίο χτυπάει την πόρτα της έξω φρενών. Ο Χρύσανθος πασχίζει να βρει τρόπο να βοηθήσει τον παλιό του φίλο, όσο η Πελαγία επιδίδεται στο κυνήγι ενός μυστηριώδους Δ. Τα βήματα της Τόνιας τη φέρνουν στο πιο απρόσμενο μέρος –και λίγο πιο κοντά στο παιδί της.

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1
σειρά

Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 13 Σεζόν 3: Η εμφάνιση της Μυρσίνης στη γιορτή του Σέργιου προκαλεί μεγάλη αναταραχή σε όλους. Ο Δούκας δέχεται τη βοήθεια του Ακύλα προκειμένου να αθωωθεί. Η Δόμνα κάνει μια συγκλονιστική κατάθεση και είναι η σειρά του Δούκα να ανέβει στο εδώλιο. Ο Λευτέρης δίνει στη Δρόσω να διαβάσει το θεατρικό του και της κάνει μια αναπάντεχη πρόταση. Ο Βάϊος παρακολουθεί στενά το Λάμπρο που συναντιέται με την Ανθή. Θα φτάσει το γράμμα του στα χέρια της Ελένης; Η Ζωή αποκαλύπτει ένα μεγάλο της μυστικό στον Κωνσταντή. Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στην Κορίνα την αλήθεια για τη σχέση της με τον Μελέτη. Πώς θ’ αντιδράσει ο Ακύλας όταν το μάθει;

23:00 Η τούρτα της μαμάς στην ΕΡΤ1
σειρά

Η τούρτα της μαμάς

Επεισόδιο 4 Σεζόν 2: Ακόμα ένα οικογενειακό δείπνο έχει στηθεί στο σπίτι της οικογένειας Βασίλαινα. Κι ενώ η Ευανθία σερβίρει το ορεκτικό στα πιάτα του τραπεζιού, η Τζένη και ο Θωμάς… σερβίρουν την αναπάντεχη εγκυμοσύνη της Τζένης! Φιλιά, ευχές, αγκαλιές αλλά και αμηχανία όταν όλοι αντιλαμβάνονται πως η Τζένη είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη γι’ αυτό που της συμβαίνει και καθόλου σίγουρη αν θέλει να ζήσει τη μητρότητα από τόσο νωρίς. Τότε, μικροί και μεγάλοι αναλαμβάνουν δράση να τη «συνετίσουν», ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Τελικά, θα «έρθει» το δεύτερο εγγόνι;

Ταινίες

21:00 Επιχείρηση Βαλκυρία (Valkyrie) στο OPEN
σειρά

Επιχείρηση Βαλκυρία (Valkyrie)

Δραματική ταινία γερμανικής και αμερικάνικης παραγωγής (2008) Σκηνοθεσία: Μπράιαν Σίνγκερ

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Κένεθ Μπράνα, Μπιλ Νάι, Τομ Γουίλκινσον, Τέρενς Σταμπ, Καρίς Βαν Χάουτεν

Υπόθεση: Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η ταινία ξεδιπλώνει την απόπειρα δολοφονίας κατά του Αδόλφου Χίτλερ, γνωστή ως ‘Επιχείρηση Βαλκυρία’, μια συνωμοσία που θα μπορούσε να έχει αλλάξει τη σύγχρονη ιστορία.

22:30 Molly’s Game στον ALPHA
ταινία

Molly’s Game

Αστυνομικό δράμα, βιογραφία αμερικανικής παραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Άαρον Σόρκιν

Παίζουν: Κέβιν Κόστνερ, Τζέσικα Τσάστεϊν, Ίντρις Έλπμα, Μάικλ Σέρα, Κρις Ο’Ντάουν

Υπόθεση: Η Μόλι Μπλουμ, μια σκιέρ ολυμπιακών προδιαγραφών αποφασίζει να χτίσει μια διαφορετική επαγγελματική καριέρα στο Λος Άντζελες, στο χώρο της ψυχαγωγίας. Σύντομα, θα στήσει μια δική της εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων και πιο συγκεκριμένα για αγώνες πόκερ. Καθώς αυτές οι εκδηλώσεις αρχίζουν να φιλοξενούνται σε σπίτια μεγάλων αστέρων του κινηματογράφου, του αθλητισμού και του επιχειρηματικού κόσμου, η Μόλι Μπλουμ γίνεται όλο και πιο έξπερτ στα μεγάλα στοιχήματα και τις προκλήσεις τους. Όταν όμως, κάποια στιγμή πράκτορες του FBI εισβάλουν σε μία από τις επιχειρήσεις της στα χνάρια μια οικονομικής πυραμίδας και της ρωσικής μαφίας, η Μόλι θα βρεθεί με χειροπέδες για πράγματα που δεν έχει διαπράξει. Ο μόνος που μπορεί να τη σώσει είναι ο δικηγόρος υπεράσπισης που φαίνεται ότι δεν έχει πειστεί από τα δημοσιεύματα που την έχουν ήδη καταδικάσει.

Ντοκιμαντέρ

19:00 Μακεδονικός Αγώνας: 1904-1908 στο COSMOTE HISTORY HD
ταινία

Μακεδονικός αγώνας 1904-1908

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Cosmote TV (2018) Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης

Υπόθεση: Ο Μακεδονικός Αγώνας ξέσπασε όταν ακόμα η Μακεδονία ήταν μέρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ως ένοπλη αντίδραση των Ελλήνων στον βουλγαρικό επεκτατισμό. Ποια η σημασία του για την ελληνική Ιστορία;

20:30 Ανακαλύπτοντας τον Ελ Γκρέκο στο COSMOTE HISTORY HD
ταινία

Ανακαλύπτοντας τον Ελ Γκρέκο

Ντοκιμαντέρ βρετανικής παραγωγής (2015)

Υπόθεση: Ο Ελ Γκρέκο θεωρείται σήμερα ένας από τους κορυφαίους ζωγράφους της Αναγέννησης. Χρειάστηκε να περάσουν, όμως, τρεις αιώνες μέχρι να αναγνωριστεί η σπουδαιότητά του… Ένα ντοκιμαντέρ που ρίχνει φως στις περιπέτειες του έργου του.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

22:00 Harriet στο COSMOTE CINEMA 2HD
ταινία

Harriet

Βιογραφία κινέζικης και αμερικάνικης παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Κάσι Λέμονς

Παίζουν: Σίνθια Ερίβο, Λέσλι Οντόμ Τζ, Τζανέλ Μονέ

Υπόθεση: Η αληθινή ιστορία της Χάριετ Τάμπμαν, της Αφροαμερικανής που ξέφυγε από τα δεσμά της δουλείας και κατάφερε να απελευθερώσει εκατοντάδες άλλους σκλάβους μέσα από μια σειρά αποστολών φυγάδευσης. Η ταινία προτάθηκε για 2 Όσκαρ.

22:40 Έτερος Εγώ στο COSMOTE CINEMA 1HD
ταινία

Έτερος Εγώ

Αστυνομικό Θρίλερ ελληνικής παραγωγής (2016) Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσαφούλιας
Παίζουν: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Δημήτρης Καταλειφός, Φρανσουά Κλουζέ

Υπόθεση: Αθήνα, 2015. Πέντε δολοφονίες. Κοινό χαρακτηριστικό, αρχαία ρητά του Πυθαγόρα στον τόπο του εγκλήματος. Ένας ιδιόρρυθμος εγκληματολόγος αναλαμβάνει να βοηθήσει στην εξιχνίασή τους, με αναπάντεχο σύμμαχο έναν καθηγητή μαθηματικών.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Ένας υπέροχος άνθρωπος (A beautiful mind)
ταινία

Ένας υπέροχος άνθρωπος (A beautiful mind)

Δραματική ταινία, βιογραφία αμερικάνικης παραγωγής (2001) Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ

Παίζουν: Ράσελ Κρόου, Τζένιφερ Κόνελι, Εντ Χάρις, Κρίστοφερ Πλάμερ

Υπόθεση: Σε μια βιογραφική ταινία που καλύπτει δεκαετίες, ο σπουδαίος μαθηματικός Τζον Φορμπς Νας Τζούνιορ παλεύει με τη σχιζοφρένεια, ενώ γράφει ιστορία στον κλάδο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel έρχεται στην COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b