MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

σειρά
Συμπέθεροι από τα Τίρανα
Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 20 Σεζόν 2: Η Κατερίνα προσπαθεί να φτάσει, επιτέλους, στην αλήθεια, με τον Παναγή να την έχει πάρει στο κατόπι. Κι επειδή όποιος ψάχνει… βρίσκει, καταφέρνει να βρει άθελά της τον απαγωγέα της! Η ψυχραιμία δεν είναι λέξη γνωστή στην Κατερίνα και η αντίδραση της θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο Σίμος το «τερματίζει» στην κόντρα του με την Τούλα, αλλά την παρεξήγηση λύνει ο Ηλίας, ο οποίος θέλει να τους δει να περνάνε στέφανα το συντομότερο. Ο Σάββας και η Βαλέρια επικοινωνούν με τον «εγκέφαλο» της φαμίλιας, που ακούει στο όνομα Καρμέλα και της δίνουν αναφορά για την πρόοδο που… δεν έχουν κάνει.
Τι εντολές θα δώσει στους μαφιόζους της συμφοράς η νονά από τη Μεγάλη Ελλάδα; Τι θα κάνει ο Παναγής, όταν καταλάβει πως έχει πέσει θύμα απαγωγής μαζί με την ξεροκέφαλη πρώην του;

20:00 Ήλιος στον ΑΝΤ1
σειρά

Ήλιος

Επεισόδιο 25 Σεζόν 2: Ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον θάνατο του Βολίδη φέρνει αντιμέτωπες την Αλίκη και την Αλεξάνδρα που συγκρούονται έντονα. Η Δάφνη έντρομη διαπιστώνει πως η γυναίκα που την είδε στο κτήμα του Αντώνη είναι αστυνομικός και αποφασίζει πως πρέπει να φύγει το συντομότερο. Η Αθηνά διαπιστώνει πως ο Στέφανος βλέπει μια άλλη γυναίκα και καταλαβαίνει πως τα αισθήματά της γι’ αυτόν δεν είναι μόνο φιλικά. Η Μαργαρίτα φέρνει σε απόγνωση την Αλίκη, αφού είναι έτοιμη να πει τα πάντα για την δολοφονία του άντρα της στην αστυνομία.

20:00 Μην αρχίζεις τη μουρμούρα στον ALPHA
σειρά

Μην αρχίζεις την μουρμούρα

Επεισόδιο 5 Σεζόν 9: Η Βέλη πρέπει να ετοιμάσει, με τη βοήθεια του Άγγελου, μια πρόταση για τη λειτουργία του καινούριου μαγαζιού. Η Βούλα ακούει ένα τρένο να περνάει έξω από το σπίτι. Ο Μηνάς την δουλεύει αναλόγως μια που στην Κρήτη δεν υπάρχει σιδηρόδρομος! Μέχρι που το ακούει κι εκείνος… Η Ξένια δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα από έναν άγνωστο που της λέει να το βουλώσει στην εκπομπή της, γιατί ξεσηκώνει την γυναίκα του. Κι ενώ ο Μπάμπης φοβάται, η Ξένια… Ο Ηλίας και η Καίτη, για να απλουστεύσουν την καθημερινότητά τους, αποφασίζουν, τώρα που είναι πια παντρεμένοι, να έχουν κοινά τα οικονομικά τους. Αυτή η απλή απόφαση αποδεικνύεται ωστόσο δύσκολη στην πράξη, καθώς κανείς απ’ τους δύο δεν είναι έτοιμος να δηλώσει ξεκάθαρα στον άλλον τι μπαίνει στο πορτοφόλι του και τι βγαίνει…

21:00 Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα στο MEGA

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα

Επεισόδιο 1 Σεζόν 1: Η Πένη Νταλαούρα και ο άντρας της Λυκούργος ζουν μια άνετη ζωή στο Κουδουνάρι, μια κωμόπολη της κεντρικής Ελλάδας μαζί με την κόρη τους Λίζα. Όταν έρχεται η στιγμή η Λίζα να κατέβει στην Αθήνα να ξεκινήσει τις σπουδές της σε ένα ιδιωτικό κολέγιο, η Πένη ταξιδεύει μαζί της για την πρωτεύουσα προκειμένου να την βοηθήσει να εγκατασταθεί. Στην Αθήνα που μετακομίζουν για συγκεκριμένο λόγο μητέρα και κόρη τα πράγματα παίρνουν αναπάντεχη τροπή. Η Πένη γνωρίζει έναν συνομήλικο της, γοητευτικό Αλβανό, τον Μπουκουράν και τον ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Ένα βράδυ που η Λίζα λείπει η Πένη δέχεται στο διαμέρισμα τους τον Μπουκουράν.

21:00 1821: Οι Ήρωες στον ΣΚΑΪ
σειρά

1821: Οι Ήρωες

Επεισόδιο 2 Σεζόν 1: Ο Γεώργιος Καραϊσκάκης ήταν ο νόθος γιος της καλόγριας και ένας από τους σημαντικότερους στρατηγούς της επανάστασης. Μέσα από ένα σύντομο βιογραφικό της ζωής του πριν το 1821 σκιαγραφούμε τον τολμηρό νέο που από το τίποτα κατέληξε πρωτοπαλίκαρο του Αλή Πασά και αποφάσισε να πολεμήσει για τη δημιουργία μιας ελεύθερης Ελλάδας. Στη συνέχεια, παρουσιάζεται όλη η πορεία του: οι σημαντικότερες στρατιωτικές επιτυχίες του, η στρατηγική του ευφυΐα, οι συγκρούσεις με τον Μαυροκορδάτο και η δίκη του, η αναγνώρισή του ως αρχιστράτηγος της Ρούμελης, οι προσπάθειές του για την απελευθέρωση της Αθήνας και οι διαφωνίες του με τους επιβεβλημένους ξένους στρατηγούς μέχρι τον πρόωρο και σκιώδη θάνατό του.

22:00 Σε ξένα χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 15 Σεζόν 1: Η Σούλα, έξαλλη με τον Φεγκούδη που μίλησε έτσι στο τηλέφωνο στην κόρη της, του τηλεφωνεί για να ζητήσει τα ρέστα. Ο Φεγκούδης τη βρίζει κι η Σούλα με την Τόνια του γράφουν αρνητικά σχόλια κάτω από την αγγελία. Ο Μάνος δοκιμάζει τις πεντανόστιμες πατάτες του Λουδοβίκου, όταν μαθαίνει ότι έχει βάλει το χεράκι του ο Χρύσανθος. Ο Πάρης δέχεται απειλές από τον σύντροφο της Τραβιάτα, την ώρα που ο Μάνος κάνει προσπάθειες να βρει την Τόνια. Τελικά, τι μέρους του λόγου είναι ο αρραβωνιαστικός της Τραβιάτα; Πώς θα αντιδράσουν η Σούλα κι η Τόνια όταν δουν τον Φεγκούδη φάντε μπαστούνι στην πόρτα τους;

Ταινίες

21:00 Το απόλυτο χάος (Rampage) στο STAR
ταίνια

Το απόλυτο χάος (Rampage)

Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής (2018) Σκηνοθεσία: Μπραντ Πέιτον
Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Ναόμι Χάρις, Μαλίν Άκερμαν, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν

Υπόθεση: Ο επιστήμονας Ντέιβις Οκόγιε μοιράζεται έναν ακλόνητο δεσμό με τον Τζορτζ, έναν εντυπωσιακά έξυπνο γορίλα, τον οποίο φροντίζει από τη μέρα της γέννησής του. Αλλά ένα παράνομο γενετικό πείραμα, που δεν έχει την αναμενόμενη εξέλιξη, μεταμορφώνει τον ήρεμο και φιλικό γορίλα σε ένα τεράστιο, οργισμένο τέρας. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν όταν σύντομα αποκαλύπτεται πως υπάρχουν και άλλα ζώα-κυνηγοί, που έχουν μεταλλαχθεί με παρόμοιο τρόπο…

21:00 Ένα κορίτσι για δύο στον ΑΝΤ1
ταινία

Ένα κορίτσι για δύο

Αισθηματική κομεντί, παραγωγής ΦΙΝΟΣ – ΦΙΛΜΣ (1963) Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης
Παίζουν: Αλέκος Αλεξανδράκης, Ζωή Λάσκαρη, Κώστας Βουτσάς, Ρένα Βλαχοπούλου, Μάρθα Καραγιάννη, Γιάννης Βογιατζής, Περικλής Χριστοφορίδης

Υπόθεση: Ο Κίμων, ένας παλαιών αρχών καθηγητής Πανεπιστημίου, είναι εναντίον του έρωτα και του γάμου. Ο Κίμων ζει με τη χήρα αδελφή του, Πολυξένη, και τον αδελφό του, Αριστείδη. Ο τελευταίος είναι γλεντζές, ελαφρόμυαλος, αιώνια ερωτευμένος και γενικά τελείως διαφορετικός από τον Κίμωνα. Ο Αριστείδης θέλει να παντρευτεί, αλλά για οικονομικούς λόγους πρέπει να πάρει την έγκριση του Κίμωνα. Έτσι, του συστήνει τη φίλη του, Μυρτώ, μια τραγουδίστρια σε νυχτερινό κέντρο, σαν υποψήφια για τη θέση της γραμματέως του καθηγητή. Η μοίρα θα παίξει ένα παράξενο παιχνίδι στον Κίμωνα, ο οποίος θα την ερωτευθεί παράφορα, με αποτέλεσμα να αναθεωρήσει τις ιδέες του γύρω από τον έρωτα και το γάμο.

23:00 Fast & Furious Presents: Hobbs And Shaw στον ΑΝΤ1
ταινία

Fast and Furious Presents Hobbs And Shaw

Ταινία δράσης αμερικάνικης παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς
Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Τζέισον Στέιθαμ, Ίντρις Έλμπα, Βανέσα Κίρμπι, Ρόμαν Ρέινς, Έλεν Μίρεν, Ράιαν Ρέινολντς, Έιζα Γκονσάλες, Βανέσσα Κίρμπυ.

Υπόθεση: Από τότε που ο Χομπς, πιστός πράκτορας της διπλωματικής υπηρεσίας ασφαλείας της Αμερικής, και ο παράνομος Σο, πρώην επίλεκτο μέλος του βρετανικού στρατού, ήρθαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά το 2015, δεν έχουν σταματήσει οι συγκρούσεις μεταξύ τους, τα χτυπήματα κι ένας αγώνας για την επικράτηση του πιο δυνατού. Αλλά όταν ο κυβερνο-τροποποιημένος αναρχικός Μπρίξτον απειλεί τη συνέχιση της ανθρωπότητας -και επίσης τα βρίσκει με τη λαμπρή και ατρόμητη πράκτορα της MI6 που τυγχάνει να είναι και η αδερφή του Σο-, αυτοί οι δύο ορκωτοί εχθροί θα πρέπει να συνεργαστούν για να κερδίσουν τον μοναδικό τύπο που μπορεί να είναι πιο κακός και από τους δυο τους.

Ντοκιμαντέρ

23:00 Ο Επιζών του ‘’HMS Περσέα’’ στο COSMOTE HISTORY HD
ταινία

Ο Επιζών του ‘’HMS Περσέα’’

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2018) Σκηνοθεσία: Εβγκένι Τομάσοβ

Υπόθεση: Στις 6 Δεκεμβρίου 1941, το βρετανικό υποβρύχιο ‘Περσέας’ βυθίζεται μεταξύ Κεφαλονιάς και Ζακύνθου. Μοναδικός επιζών, ο θερμαστής Τζον Κέιπς. Η απίστευτη ιστορία του, όπως επιβεβαιώθηκε από τα ευρήματα υποβρύχιων ερευνών.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

21:00 Αυτό θα πει πόλεμος (This means war) στο COSMOTE CINEMA 1HD
ταινία

Αυτό θα πει πόλεμος (This means war)

Κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής (2012) Σκηνοθεσία: Μακ Γκι
Παίζουν: Ρις Γουίδερσπουν, Τομ Χάρντι, Κρις Πάιν

Υπόθεση: Οι δύο κορυφαίοι μυστικοί πράκτορες συμβαίνει να είναι κολλητοί φίλοι, που δεν αφήνουν τίποτα να μπει ανάμεσά τους. Μέχρι που ερωτεύονται την ίδια γυναίκα. Τότε, ένας ανεξέλεγκτος πόλεμος ξεσπά μεταξύ τους.

22:00 Trainspotting στο COSMOTE CINEMA 2HD
σειρά

Trainspotting

Κοινωνική ταινία βρετανικής παραγωγής (1996) Σκηνοθεσία: Ντάνι Μπόιλ
Παίζουν: Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Τζόνι Λι Μίλλερ, Ρόμπερτ Καρλάιλ

Υπόθεση: Ο Μαρκ Ρέντον είναι ένας νεαρός τοξικομανής που προσπαθεί να κατανικήσει τον εθισμό του, παρά τις έντονες ‘πιέσεις’ από την οικονομικά μίζερη και καταθλιπτική περιοχή του Εδιμβούργου και τον ακατάλληλο κοινωνικό περίγυρό του. Η πραγματικότητα του εθισμού στα ναρκωτικά και μια εξερεύνηση στην αστική φτώχεια και στην αθλιότητα στο Εδιμβούργο.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Χωρίς μέτρο (Whiplash)
ταινία

Whiplash

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής (2014) Σκηνοθεσία: Ντάμιεν Σαζέλ
Παίζουν: Μάιλς Τέλερ, Τζ. Κ. Σίμονς, Πολ Ράιζερ και Μελίσα Μπενουά

Υπόθεση: Ο Άντριου νέος και ταλαντούχος ντράμερ θέλει να γίνει πετυχημένος μουσικός της τζαζ, τα όνειρά του για μεγαλείο θα βρουν καθοδήγηση από έναν απαιτητικό δάσκαλο μουσικής σε ένα από τα καλύτερα μουσικά σχολεία της χώρας, ακόμη κι ένα αυτό καταστρέψει τον εαυτό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ επιστρέφει με Νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα πιο σύγχρονα από ποτέ!12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b